این روز ها برای راکستار مشکلات زیادی پیش اومده ، سر کله زدن برای بازی GTA V برای PC واقعا سر و صدا کرده ولی موضوعی است که شما باید بدانید
دو روز پیش یکی از کاربران فروم به نام msi با راکستار ارتباطی برقرار کرده و از آنها اطلاعات تکراری را دریافت کرد ولی وقتی که به msi پرسید : چرا بازی را برای PC نمیسازید ؟ در جواب گفتن
احتمالا این فرد که msi ارتباط برقرار چیزی بیشتر از دیگران میدانست زیرا وقتی که من ارتباط بر قرار کردم خیلی قاطعانه جواب داد که برای PC نخواهد آمد.
شاید بگویید که یک دروغ یا یک سر کاری است ولی من اصل ایمل را دیدم و دیگر این شما هستید که باور میکنید یا خیر.
دو روز پیش یکی از کاربران فروم به نام msi با راکستار ارتباطی برقرار کرده و از آنها اطلاعات تکراری را دریافت کرد ولی وقتی که به msi پرسید : چرا بازی را برای PC نمیسازید ؟ در جواب گفتن
نقلقول: Hey Milad,Thanks for the email and for passing along your thoughts. We're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about the possibility of a PC version at this time. We usually respond to Mouthoffs within a few business days.
Cheers,
Rockstar Games
نقلقول: سلام میلاد :از اینکه پیگیر این موضوع هستید از شما تشکر میکنیم. ما اکنون تمرکزمان رو کنسولهای ps3 و xbox 360 میباشد. هنوز نمیتوانیم اطلاعاتی از نسخه احتمالی pcمنتشر کنیم. ما طبق معمول پاسخ را به mouthoffs یا همان پشتیبانی سایت راک استار طی روزهای کاری آینده خواهیم داد.موفق باشید راک استار گیمزمنظور از نسخه ی احتمالی چیست ؟ یعنی راکستار هنوز اقدام به ساختن بازی برای PC نکرده و یا در حال آماده شدن برای ساخت است.
احتمالا این فرد که msi ارتباط برقرار چیزی بیشتر از دیگران میدانست زیرا وقتی که من ارتباط بر قرار کردم خیلی قاطعانه جواب داد که برای PC نخواهد آمد.
شاید بگویید که یک دروغ یا یک سر کاری است ولی من اصل ایمل را دیدم و دیگر این شما هستید که باور میکنید یا خیر.