موضوعها: 38
انتظارها به پایان رسید! راکستار
در اعلامیه ای رسمی در سایت رسمی خود رسما GTA V برای PC، PS4 و Xbox One را برای عرضه در پاییز امسال تایید کرد. راکستار در این اعلامیه گفته که با استفاده از قدرت کنسول های نسل هشتم و PC جزییات و سطح بالاتری از گرافیک، سرعت در تعویض شخصیت، جزئیات در فاصله های دورتر، ترافیک پر تراکم تر، کیفیت تکسچر بالاتر، افکت های آب و هوایی و تاثیر طبیعی تر هنگام تصادف و موراد زیاد دیگری بهبود بافته است.
پیش فروش این بازی ها از امروز 10 جولای آغاز می شود.
wow....خدا رو شکر که تایید شد...من از قبل هم گفته بودم تاید میشه...سپاس بابت خبر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
به هیچ وجه برام مهم نیست چون دارم رو پلی 3 میزنم.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
My ID Account in (PSN)z:DeymanDanger
(06-10-2014, 01:32 PM)Ruthless نوشته است: (06-10-2014, 09:32 AM)'The Wolverine' نوشته است: به هیچ وجه برام مهم نیست چون دارم رو پلی 3 میزنم.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
منم رو Xbox تموم کردم و هنوزم گاهی دارم بازی میکنم، اما اون گرافیک محشری که توی تریلره اونم با موس و کیبرد مثل یه بازیه جدیده، تازه اگه یادتون باشه قبل از عرضه بازی برای کنسولا همه میگفتن گیمپلی بی کفیته و بازی گرافیک بالایی نداره اما وقتی عرضه شد همه دیدن که از زمین تا آسمون با تریلرا فرق داره و عالیه، برای من این بازی روی PC در مقایسه با کنسول مثل یه GTA جدیده
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] جالبه!
تاریخ انتشارش معلوم نیست؟![img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
دقیق نه، گفته پاییز امسال
موضوعها: 49
پلتفرم های شما:
06-10-2014, 02:57 PM
(آخرین ویرایش: 06-10-2014, 05:35 PM، توسط one.aiden.)
برا pc کی میاد؟حدودا؟تو همین تابستان?????????شمسی؟؟؟؟؟؟؟؟
تمامی حقوق اینجانب متعلق به بنده می باشد. l:
گیمفا!لطفا نام کاربرینونو عوض نکنید
Error Dxgi.dll
we know everythings
(06-10-2014, 02:57 PM)'one.aiden' نوشته است: برا pc کی میاد؟حدودا؟تو همین تابستان?????????شمسی؟؟؟؟؟؟؟؟
تو خبر نوشتم دیگه پاییز، فصل ها با اختلاف چند روز توی شمسی با میلادی توی نیم کره شمالی زیاد فرق نداره، این ماه ها و شروع و پایان ساله که توی شمسی با میلادی فرق داره، پاییز میشه بین 3 تا 6 ماه دیگه (سپتامبر، اکتبر، نوامبر)