موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
خداوکیلی GTA V فقط روی PS4 و XONE می چسبه با PC جون به جونش کنی هنگ می کنه [img]/images/smi/new/105.gif[/img]آرزوی ها همه مون چقدر رنگین هستن [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] کی دوست داره هم PS4 داشته باشه هم XOne خداوکیلی بگو کیه که دوست نداره [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]اما در کل من نمی دونم چرا الان مثلا همین GTA V روی PS3 که گرافیکش 512 است میاد ولی روی PC اگه گرافیکش 2 هم باشه نمیاد کی می دونه دلیلش چیه به منم بگه [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 77
07-03-2014, 05:52 PM
(آخرین ویرایش: 07-03-2014, 05:53 PM، توسط Tyrion.)
(07-03-2014, 02:56 PM)'bazi_center' نوشته است: خداوکیلی GTA V فقط روی PS4 و XONE می چسبه با PC جون به جونش کنی هنگ می کنه [img]/images/smi/new/105.gif[/img]آرزوی ها همه مون چقدر رنگین هستن [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] کی دوست داره هم PS4 داشته باشه هم XOne خداوکیلی بگو کیه که دوست نداره [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]اما در کل من نمی دونم چرا الان مثلا همین GTA V روی PS3 که گرافیکش 512 است میاد ولی روی PC اگه گرافیکش 2 هم باشه نمیاد کی می دونه دلیلش چیه به منم بگه [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
والا به نوب بودن شک کردم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] الان فک میکنم وری سوپر نوبی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اولا، تقریبا نصف قدرت پی سی بابت گیم مصرف میشه( البته درست نمیدونم) دوما کنسول مخصوص بازیه و تمام قدرتش برای بازی کردنه، سوماً نسخه نسل بعدی بازی یه سیستم ابر غول مبخاد مطمئناً چون اگه تصویرارو دیده باشن تفاوتا رو درک می کنی، چهارماً پی اس 3 رمش 512ه ک اصلا ربطی به بازی نداره، پنجماً یعنی الان حافظه کارت جی تی ایکس 750 که یک گیگه با یه مدل پایین که چهار گیگه قدرتشون یکیه. آها مورد آخر شما که سیستم درست نداری چرا میگی هنگ میکنه و همچنین از هر کی بپرسی میگه بهترین وسیله برای جی تی ای بازی کردن پی سیه چون مودینگ داره.
خواهشاً از چیزی که اطلاع ندارید صحبتی نکنید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 2
(07-03-2014, 02:56 PM)'bazi_center' نوشته است: خداوکیلی GTA V فقط روی PS4 و XONE می چسبه با PC جون به جونش کنی هنگ می کنه [img]/images/smi/new/105.gif[/img]آرزوی ها همه مون چقدر رنگین هستن [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] کی دوست داره هم PS4 داشته باشه هم XOne خداوکیلی بگو کیه که دوست نداره [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]اما در کل من نمی دونم چرا الان مثلا همین GTA V روی PS3 که گرافیکش 512 است میاد ولی روی PC اگه گرافیکش 2 هم باشه نمیاد کی می دونه دلیلش چیه به منم بگه [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
PC گرافیکی بهتری نسبت به کنسول ها داره و به همین منظور بازی روی این پلتفرم بهتر رندر میشه![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
عاقا کسی میدونه واسه پی سی چه سیستمی میخواد؟من تریلرو ندیدم گرافیکش از واچ داگز بیشتره؟
موضوعها: 75
07-04-2014, 03:27 AM
(آخرین ویرایش: 07-04-2014, 03:36 AM، توسط Punished Snake.)
(07-04-2014, 03:23 AM)'amir.homie' نوشته است: عاقا کسی میدونه واسه پی سی چه سیستمی میخواد؟من تریلرو ندیدم گرافیکش از واچ داگز بیشتره؟
هنوز مشخص نشده اما قائدتاً سیستم بالایی می خواد.
نمیشه دقیق گفت. انیمیشن، نورپردازی، سایه زنی، تخریب پذیری ماشین ها و یه چند تا چیزِ دیگه تو GTA V بهتر هست در حالی که محیط GTA V از اون جزئیاتش خیلی خیلی زیادتر و بزرگ تره.
نقلقول: خداوکیلی GTA V فقط روی PS4 و XONE می چسبه با PC جون به جونش کنی هنگ می کنه آرزوی ها همه مون چقدر رنگین هستن کی دوست داره هم PS4 داشته باشه هم XOne خداوکیلی بگو کیه که دوست نداره اما در کل من نمی دونم چرا الان مثلا همین GTA V روی PS3 که گرافیکش 512 است میاد ولی روی PC اگه گرافیکش 2 هم باشه نمیاد کی می دونه دلیلش چیه به منم بگه
یکی تو پروفایلتون یادداشت قشنگی گذاشته. (واقعا پیش خودتون چی فکر کردید؟ مسخره خاص و عام کردین این فروم رو.)
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
بچه ها این آهنگ روی تریلرش خیلی قشنگه.
اسم آهنگ یا خواننده رو کسی نمیدونه؟
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
به امید خدا بتونیم PS4 بگیریم و روی PS4 هم بریمش...
روی 360 که 100 درصد کردیم تموم شد رفت!
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
یاد اون روزگاری که نه رو اسماشون خط خورده بود و نه رنگ اسماشون انقدر کم رنگ بود به خیر...