01-15-2013, 09:09 PM
(01-15-2013, 08:58 PM)GamerStation نوشته است:آخه یه سال جه ربطی به بهتر بودن داره .86:86:(01-15-2013, 08:40 PM)jack نوشته است:1. من کجا گفتم انحصاری چیز کمیه ؟ من گفتم این دوتا قابل مقایسه نیستن(01-15-2013, 08:15 PM)GamerStation نوشته است:اول از همه باید بگم این قدر راحت نگو انحصاری چیزه کمی تمام کل کل سر این بازی ها هستش .به نظر شما کدوم ها رو مقایسه(01-15-2013, 08:00 PM)jack نوشته است:فورزا 4 تو 2 سال ساخته شد ! ولی GT5 حدود 5 سال بود که روش کار شده بود ! فورزا 4 در سال 2011 منتشر شد که میتونید تو خود بازی هم تاریخش رو ببینید ولی GT5 در سال 2010 منتشر شد . شما میگی همه ی نسخه های فورزا و GT ، خب الان شما چطوری نسخه های اولیه ی GT رو که در کنسول PS1 بود با Forza مقایسه کردی ؟ اون موقع که اصلا فورزا وجود نداشت !(01-15-2013, 07:51 PM)GamerStation نوشته است: مقایسه ی Uncharted با Gears Of War کاملا غلطه سبکشون کلا فرق دارهاصلا این جوری نیست خیلی از سایت ها این دو بازی رو نقد کردن.آنچارتد و گرز دو تا از بزرگ ترین انحصاری ها هستن.
در مورد فورزا 4 و GT هم باید بگم کلا اشتباهه چون سال های انتشارشون فرق میکنه . GT5 سال 2010 منتشر شد ولی FORZA 4 در سال 2011
خب تو این یک سال کلی اتفاق میتونه بیوفته
اگه می خواید ببینید به سایت ها ی gametrailers و game spot سر بزنید.
بعدشم من کل سری فورزا با گرند مقایسه کردم.تازه زمان ساختشون یکی بود.فقط برای گرند خیلی طولانی بود.43:
در مورد آنچارتد هم که با Gaers مقایسه شده ، خب الان اون سایت ها هر چی که گفته باشن شما الان خودت چه رابطه ای بین این دو سری میبینی ؟ سبکشون که کلا فرق داره ( Gears سبکش شوتر سوم شخص هست ولی آنچارتد Action Adventure ) داستانشون که کلا فرق داره ، گیم پلیشون که کلا فرق داره دیگه چی میمونه واسه ی مقایسه ؟ چون هر دو بازی انحصاری هستن که نمیشه دلیل
می کردم Heavy Rain Vs GOW 60:خوبه این دو بازی نماد کنسول های این نسلن چطور این قدر بی تفوت از کنارشون رد میشی.
دوما عکس رو خودم درست کردم و عکس فورزا4 رو نداشتم.سوما می دونم برای چه سالیه ولی هیچ ربطی نداره .
مگه فقط گرافیک مهم . بقیه چیزا چی60:از همه لحاظ فورزا 4 بهتر بود.
2. من کجا بی تفاوت از کنارشون رد شدم ؟
3. من که نگفتم Heavy Rain رو با گیرز مقایسه کنید من گفتم مقایسه ی درست بکنید .
4. من مگه گفتم شما عکس فورزا رو گذاشتی ؟ کی گفته سال انتشار ربطی به بازی نداره ؟ خب تو یک سال کلی تکنیک جدید میشه رو بازی پیاده کرد !
4. من کجا گفتم مهم گرافیکه ؟ من خودم مهمترین چیز برام گیم پلی بازی هست با گرافیک کلا کار ندارم
خب معلومه که باید فورزا بهتر باشه چون 1 سال بعد از GT5 اومده !!!!