موضوعها: 104
پلتفرم های شما:
با این که زوده ولی The Last of Us رو انتخاب می کنم.
موضوعها: 0
[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]استاد بزرگ چی می خوای بگی ؟ می دونم ولی این خیلی تخیلیه بعد من گفتم صبر کن ببینیم چی میشه گفتم می تونه یه شاهکار مثل heavy rain بشه می تونه آشغال شه در کل اگه حرف بدی زدم ازت عذر می خوام ببخشید[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
من که میگم tlou نمیشه چون متای 95 داره gta v متای 98 داره بهتره watch dogs هم اضافه کنی
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
gta v....[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
MAX PAYNE
[font=georgia,serif]***
ROCK STAR
[font=verdana][font=times new roman]VANCOVER[/font][/font][/font]
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
بابا بذار هنوز زوده خیلی زوده فعلا بازیای خیلی توپی هنوز میخواد بیاد من موندم رای بدم یا نه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] آخه گزینه هاش یکم عجیبه آرخام اورجین اومده مگه؟
نمیدونم شاید GTA V[img]images/smi/s0 (67).gif[/img] شایدم TLoU[img]images/smi/s0 (67).gif[/img] شایدم واچ داگز که هنوز نیمده[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
ولی به نظرم GTA V و TLoU رقابت نزدیکی با هم دارن واقعا موندم چی بگم...[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
جونم جی تی ای 43 رای پیشتازه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
The Last Of Us و Bioshock = با هم مساوين از نظر من....
موضوعها: 16
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
زود قضاوت کردن اشتباهه
به قول یوبی سافت تنها 2 ماه برای کاوش کردن در شهر لوس سانتو (فکر کنم اسم شهر رو درست نوشته باشم) کافیه
واچ داگز غوغایی به پا خواهد کرد
اما بین اینها به بتمن رای دادم چون داستان و گیمپلی و گرافیک عالیه درست مثل نسخه های قبلیش
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
واقعا the last of us فقط 13 رای!!!!
من که میگم the last of us یا goty bioshock infinite میشه
البته خودم به the last of us رای دادم!