موضوعها: 10
(12-05-2015, 05:58 PM)BadBoy4Ever نوشته است: (12-05-2015, 05:49 PM)DFSHINNOK7 نوشته است: آقا لطفا این رو اصلاح کنید یا حذف کنید یا یه کاری بکنید. مگه کرش الان Property اکتیویژن نیست.؟؟
فقط در صورتی انحصاری PS خواهد بود که توافق صورت بگیره بین دو کمپانی.
کاملا درسته ولی چون در اختصار شرکت مذکور هست در نتیجه هیچ وقت ساخته نمیشه ؟
اگر هم بشه طبق سنت های قدیم صد در صد انحصاری خواهد بود
چرا انحصاری خواهد بود؟
بیش از 5 بازی کرش برای پلتفرم های مختلف عرضه شده و فقط 5 بازی اول در انحصار سونی بوده.
موضوعها: 99
12-05-2015, 06:18 PM
(آخرین ویرایش: 12-05-2015, 06:21 PM، توسط WasteLand.)
نقلقول: چرا انحصاری خواهد بود؟
بیش از 5 بازی کرش برای پلتفرم های مختلف عرضه شده و فقط 5 بازی اول در انحصار سونی بوده.
بله درسته، وجود داشتن؛ اما کراش هایی که برای پلتفرم هایی غیر از کنسول های سونی عرضه شدن، به هیچ وجه ساخته ناتی داگ نیستن! بنده در متن به وضوح به اسم کراش های ناتی داگ اشاره کردم:
"یار قدیمی و دوست صمیمی طرفداران عناوین ناتیداگ، Crash Bandicoot"
یه بار دیگه این تکته رو لازم به ذکر میدونم که صاحب امتیاز نام بازی و برند کراش، اکتیویژنه، ولی پلتفرم هلدر پلی استیشنه و سونی تماما در بازی ها دخل و تصرف داره!
موضوعها: 10
خب ناتی داگ سالهاست که حق ساخت کرش رو نداره.
اینم چنتا بازی که برای پلتفرمهای دیگه عرضه شدن:
Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex
[i]Crash Twinsanity[/i]
[i][i]Crash of the Titans[/i][/i]
بحث من اصلا این نیست که کی بهتر کرش میسازه. ناتی داگ کارش روی کرشهای قدیمی عالی بوده، من فقط میخواستم که متن اصلاح بشه. کرش دیگه جزئی از سونی نیست. بلکه جزئی از تاریخچه طلایی سونیه.
موضوعها: 99
12-05-2015, 06:31 PM
(آخرین ویرایش: 12-05-2015, 06:32 PM، توسط WasteLand.)
کاملا درسته ولی آیا بنده گفتم که ناتی داگ قرار کرش جدید بساز؟ آیا بنده چنین چیزی گفتم؟ در متن اصلی برای اینکه کرش ها اصیل ناتی داگ و انحصاری سونی با سایر کرش ها اشتباه گرفته نشه، عمدا از واژه ناتی داگ استفاده کردم...و حرف شما " کرش دیگه جزئی از سونی نیست" یک اشتباه محضه...امیدوارم وقتی انتقاد میکنید، جواب هاشون رو هم مطالعه کنید و بنده در صفحه قبل، توضیحات کامل رو ایراد کردم!
موضوعها: 37
12-06-2015, 02:34 AM
(آخرین ویرایش: 12-06-2015, 02:49 AM، توسط Mohammad Reza Sahraee.)
(12-06-2015, 12:42 AM)Amirhossein Dehnavi نوشته است: عجب پیش بینی های درستی بود
http://*****/images/u66es055rgqeb2binp16.jpg
براوو
براوو
لایک داری پسر
خدایی نمیخوام بیشتر از این کنفرانس فوقالعاده! (با تاکید میگم فوقالعاده!) بکوبید
باید اسم مراسم رو میزاشتن
PlayStation Remaster
یا میزاشتن
PlayStation VR
خدایی قیافه کسایی خنده داره که 4 هفته برای این مراسم نقشه کشیده بودند یا افرادی که تو بخش نظرات اومدن گفتم سونی، مایکروسافت نابود میکنه
آقا جوابتون همین یک جملست کمی پرده فن بازی رو از جلوی چشاتون بردارید تا این جوری ضایع نشید