موضوعها: 209
پلتفرم های شما:
ممنون از Hoomangamer و Station بابت آپ کردن تاپیک.
یک توضیحی برای افراد مبتدی در این حوضه بدهم:
بازی هایی که سبک ورزشی دارند فقط هدفشان سرگرم کردن نیست بلکه می خواهند به ما آموزشی در این حوضه بدهند.
موضوعها: 77
بعد از فیفا ([img]images/smi/s0 (83).gif[/img]) بهترین فرانچایز ورزشیه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
این نسخه هم نمیتونم بازی کنم [img]images/smi/s0 (67).gif[/img] 14 که خیلی کیف میداد [img]images/smi/s0 (29).gif[/img] یه بار از تو زمین خودم توپو کردم تو حلقه [img]images/smi/s0 (37).gif[/img] البته به صورت کاملاً شومسی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] بعدش هر کاری کردم نتونستم اونجوری توپو بکنم تو کُت [img]images/smi/s0 (23).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 281
بازی NBA 2K15 نسخه دمو نخواهد داشت
مهر ۳ام, ۱۳۹۳| ۱۲:۰۷
رامین مبشری
طرفداران NBA 2K15 نسخه دموی این بازی را تجربه نخواهند کرد. این خبر شاید برای طرفداران این بازی یا افرادی که تمایل دارند نسخه ی دمو را تجربه کنند و سپس به خرید بازی اقدام کنند ناخوشایند باشد زیرا ۲K Sports تأیید کرده است که پیش از زمان عرضه ی نسخه کامل بازی NBA 2K15، دمویی برای آن منتشر نخواهد شد.این در حالی است که معمولاً دموی بازی ها حدود دو هفته مانده به عرضه ی رسمی و عمومی بازی منتشر می شود اما به مانند سال گذشته این اتفاق برای NBA 2K15، یکی از پرطرفدارترین شبیه سازهای ورزش بسکتبال، نخواهد افتاد.همچنین باید منتظر ماند و دید که آخرین نسخه از دیگر بازی شبیه ساز ورزش بسکتبال یعنی NBA Live که توسط EA Sports در دست ساخت قرار دارد، دارای نسخه دمو خواهد بود یا خیر. آخرین عناوین EA Sports مانند FIFA 15 و NHL 15 پیش از عرضه ی رسمی دارای نسخه دمو بودند در حالی که بازی Madden دمویی نداشت. به همین خاطر تا اطلاع رسانی رسمی نمی توان پیش بینی کرد که شرایط انتشار دمو برای NBA Live به چه صورت خواهد بود.بازی NBA 2K15 در روز ۷ اکتبر (۱۵ مهر) برای پلتفرم های PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 و PC عرضه خواهد شد.
موضوعها: 683
NBA 2K15 - Trailer "Il mio Parco"
720
موضوعها: 683
NBA 2K15 - Il trailer "For Rookies"
720
موضوعها: 281
10-23-2014, 08:28 PM
(آخرین ویرایش: 10-23-2014, 08:29 PM، توسط Old Snake.)
مشکل سرورهای بازی NBA 2K15 برطرف شده است
آبان ۱ام, ۱۳۹۳| ۱۹:۰۸
رامین مبشری
بازی NBA 2K15، آخرین نسخه از سری پرطرفدار NBA 2K، مدتی است که برای PC، Xbox One و PlayStation 4 عرضه شده است اما کاربران این بازی طی هفته ی گذشته وجود مشکلاتی در سرورهای این بازی را گزارش کرده اند. پس از گذشت چند روز از برقرار ماندن مشکلات سرورهای بازی، سرانجام سازندگان NBA 2K15 توسط پیامی در توییتر خبر از حل مشکل داده اند.بنابراین افرادی که در اتصال به سرورهای NBA 2K15 طی روزهای گذشته با مشکل مواجه می شدند می توانند اقدام به انجام بازی به صورت آنلاین کنند. Ronnie2K یکی از اعضای استودیو سازنده بازی با انتشار توییتی خبر از کشف و برطرف شدن مشکلات بازی داده است و این می تواند به معنای این باشد که بسیاری از افراد هم اکنون می توانند به سرورها متصل شوند.توییت منتشر شده از جانب Ronnie2K به صورت زیر می باشد:
نقلقول: “۲ علت دیگر از مشکلات اتصال به بخش آنلاین امروز کشف و رفع شدند. لطفاً بازی را مجدداً راه اندازی نموده و اگر چنان چه مشکل برای شما برطرف نشده است تصویر آن را به اشتراک بگذارید.”
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
کسی بازی کرده؟!
فک کنم زیادی لِگ بده!