امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predator به زودی به Mortal kombat X خواهد پیوست،
شکارچی فضایی معروف بازی Predator ,Mortal kombat X, به زودی به کمک گیمرها خواهد آمد تا بقیه را شکار کنند! 
طبق گفته های Ed Boon، سازنده بازی Mortal kombat X، در Twitter خود، شخصیت Predator به زودی به Mortal kombat X خواهد آمد. Predator برای گیمرهایی که نسخه kollector edition بازی را خریده اند، در دسترس خواهد بود. همچنین کسانی که این نسخه از بازی را نخریده اند می توانند این شخصیت را به طور جداگانه بخرند. 

[تصویر:  predator-prequel-ds1-670x433-constrain.jpg]

منبع
پاسخ
فکر نمیکنی collector باشه نه kollector?
[تصویر:  tv0b_icarus_landing_system_by_ashwyerio-d6vcvnw.jpg]
پاسخ
(06-26-2015, 09:26 PM)Venom snake نوشته است: فکر نمیکنی collector باشه نه kollector?

Kollector درسته. نه این که از لحاظ املایی درست باشه ها. خود سازند های بازی اصرار دارن که "c" رو "k" بنویسن، نمادی برای همون کلمه kombat. کلمه kombat هم املای صحیحش combat هست.
دلیل این "k" هم از همون اول صرفا برای این بود که بازی یه اسم متفاوت و خوب داشته باشه.
پاسخ
خوب اون یه خلاقیت از سازنده هاس
ولی ایشون غلط املایی دارن 
مثلا اسم من kasra است میتونم بنویسم casra واسه تنوع ؟
پاسخ
(06-26-2015, 09:44 PM)BadBoy4Ever نوشته است: خوب اون یه خلاقیت از سازنده هاس
کسرا جان خوده سازندگان اسم کالکشن بازی با k نوشتن از قصد؛ مثل بازی فال اوت که اسمش هست پیپ بوی ادیشن. اسم این نسخه بازی با k هست تو خوده خبر همین ذکر شده توی منبع ذکر شده، ربطی به غلط نوشتن ایشون ندارن اگر توجه کنی خبرنگار عزیز هم کلمه kollector edition بدون تغییر آوردن توی خبر. ربطی به دوست داشتن من و شما نداره سازندگان اسم نسخه کامل بازی با k نوشتن برای هماهنگی با نام بازیشون دیگه بازی می سازن اختبار اسمشو دارن دیگه :D
[تصویر:  238bc43956c72bf464ad6f90c9ccaa6c.jpg]

پاسخ
(06-26-2015, 09:44 PM)BadBoy4Ever نوشته است: خوب اون یه خلاقیت از سازنده هاس

منم همینو گفتم دیگه. اون خلاقیت سازنده هست. الان اینم همونه. دوست مترجممون هم چیزی رو از خودش در نیاورده. استودیو سازنده اصرار داره که ما بگیم "Kollector" به جای "Collector". اصرار داره بگیم "Kollection" به جای "Collection". در کل اصرار داره که "c"، به شکل "k" نوشته بشه.

درباره اسمت... بله چرا که نه. برای ایجاد تنوع و تاحدودی متفاوت بودن با بقیه kasra ها، البته که میتونی این کار رو انجام بدی و اون رو casra بنویسی. خب حالا فرض کنیم شما گذاشتی casra. اصرار هم داری که casra خطاب شی. اوکی، پس ما هم اسم رو به شکل casra مینویسیم. همون طور که خودت میخوای.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  SSD پلی‌استیشن ۵ سرعت تمام جنبه‌های بازی‌ها را افزایش خواهد داد White Beard 1 4,473 12-04-2020, 01:41 PM
آخرین ارسال: asarina
  شخصیت Toshiro Hitsugaya به بازی Jump Force اضافه خواهد شد White Beard 0 1,372 10-22-2019, 09:44 PM
آخرین ارسال: White Beard
  از به‌روزرسان جدید بازی Battlefield V فردا رونمایی خواهد شد White Beard 0 1,372 10-22-2019, 09:38 PM
  حالت آنلاین به بازی Pokemon GO اضافه خواهد شد White Beard 0 1,264 10-22-2019, 09:34 PM
  نسخه‌ی فیزیکی بازی Panzer Dragoon: Remake به‌زودی عرضه خواهد شد White Beard 0 1,223 10-22-2019, 09:31 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان