موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
03-31-2013, 09:33 PM
(آخرین ویرایش: 03-31-2013, 09:34 PM، توسط dark_prince277.)
من خودم از RPG بدم میومد.
ولی یه 3 ، 4 سالی هست به این سبک اومدم. چون دیگه حال و حوصله بکش بکش ندارم. می شینم دور می زنم تو سرزمین ها. یه حالی میده :|
Skyrim که فوق العاده بود واسم. کلا نصف شبا می رفتم دنبال اژدها!
Witcher 2 هم خیلی باحال بود. به خصوص داستانش. 16 تا پایان داشت. واقعا حوصله می خواست نبردهاش. باید چرتکه می زدی واسه حمله که این شمشیری که دسته من هست چقدر دمیج میده. چی بخورم قبلش بیشتر شه. چی نخورم آسیب پذیر شم و ..........
همه اینا به کنار ، بهترین بازی که تو این سبک دیدم Dragon age : Origin بود. عجیب حال داد بهم. اکشن نقش آفرینی هم مس افکت و Deus Ex رو دوست داشتم.
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
موضوعها: 166
پلتفرم های شما:
دوستان اين تاپيک برا rpg بازاست.پست اول هم کاملا صريح بيان شده عکس و نام بازي که تجربه کرديد رو بزاريد".هدف اينه که با اين سبک و بازيهاش بيشتر اشنا شيم اطلاعاتمون رو باهم به اشتراک بزاریم"
در صورت عدم رعايت"اسپم" نظر شما با کمال احترام پاک ميشه .
با تشکر !
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
نه بابا
اگه المان های نقش افرینی اینا باشه : (انتخاب شخصیت و صورت و ... -- صحبت کردن زیاد و انتخاب جمله -- مدیریت روی گروه -- ازادی توی انتخاب نوع حمله -- اوپن ورلد -- ازادی عمل و ... -- انتخاب ماموریت -- ماموریت فرعی -- افزایش مهارت ها و ... )
همشون تو این بازی بود.البته سعی کرده بودن شبیه بازی های مثل مافیا و gta هم بسازن و اکشن بازی رو خیلی جالب و گیمپلی روان نر کنند.
باحال ترین حرکت تو بازی زور گیری و باج گیری بود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
God Father 2 نقش آفرینی نیست. اصولا هر گردی گردو نیست. هر بازی که زیاد ور بزنن هم نقش آفرینی نیست، هر بازی هم که سند باکس باشه ، نقش آفرینی نیست. بازی نقش آفرینی ، سند باکس هست ولی اونم باز 100% نیست. دیدی چقدر سادست؟ :-)
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
04-01-2013, 07:00 PM
(آخرین ویرایش: 04-01-2013, 07:03 PM، توسط Moreta.)
مثل اینکه توی تاپیک RPG بازها فقط باید توضیح بدیم RPG چیست .
تغییر لباس و سند باکس بودن و زاویه دوربین نشانه RPG بودن بازی نیست . بازی RPG بازی مانند Dragon Age ـه که شما با شمشیر دشمن را نمی زنید و تاثیری در سرعت حملات ندارید . ( مثلا DA رو با DMC مقایسه کن ) . بازی Action RPG هم نمونه Mass Effect و Skyrim که گیم پلی بازی تقریبا اکشن است ولی قابلیت های اضافی ای مانند تغییر تیر اسلحه که باعث تغییر در مبارزات می شود .
این ها تازه یک فرق در گیم پلی مبارزات است . اکر بخواهیم ریز شویم بسیار زیاد تفاوت وجود دارد . ( مانند میزان - عدد هر ضربه که به دشمن آسیب می رساند .)
J-RPG هم که فکر کنم نیاز به توضیح نباشه .
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
♥skyrim♥
ارباب قلب ها!!!!!!!!!!!!
اینقدر مود و اضافات داره که تا ابد نمیتونی تمومش کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!