موضوعها: 77
سازنده ی سری بازی های پر طرفدار Metroid و Mega man، آقای Keiji inafune از بازی جدیدش که انحصاری Xbox One نیز می باشد، پرده برداشت.
شخصیت اصلی بازی و یک ربات در بیابان در حال جست و جو و کاوش بودند...
اطلاعات چندانی از بازی منتشر نشده است، در صورت انتشار اطلاعات جدید بروز خواهد شد.
همچنین تاریخ انتشار بازی بهار 2016 اعلام شده است.
موضوعها: 683
تصویر جدیدی از ReCore لیک شد + تاریخ انتشار
امروز، یکی از کاربران انجمن NeoGAF، تصویر جدیدی را به همراه تاریخ انتشار عنوان ReCore منتشر کرد.
همانطور که ذکر شد، کاربری به نام Gwyn از انجمن NeoGAf، تصویری را از عنوان انحصاری (ایکس باکس وان و ویندوز ۱۰) ReCore منتشر کرد؛ او به علاوه تصویر، تاریخ انتشار این بازی را نیز اعلام کرد.
طبق سخن او، بازی ReCore در تاریخ ۱۳، ۱۵ و ۱۶ سپتامبر سال جاری به ترتیب در آمریکا و آسیا، ژاپن، اروپا و دیگر مناطق جهان منتشر خواهد شد. همچنین شما را به دیدن تصویر لیک شده دعوت می کنم:
ReCore در سال جاری برای ایکس باکس وان و ویندوز ۱۰ منتشر خواهد شد.
موضوعها: 20
06-15-2016, 03:45 AM
(آخرین ویرایش: 06-15-2016, 03:55 AM، توسط Writer Bot.)
E3 2016 | نسخه کلکسیونی بازی Recore معرفی شد
۲۶ خرداد ۱۳۹۵ | ۱:۲۶
نسخه کلکسیونی این بازی شامل:
- یک مجسمه دستساز از شخصیتها Joule و ربات K-9 به ارتفاع ۳۶ سانتیمتر و وزن ۳ کیلوگرم که طرح روی جلد بازی را بصورت ۳بعدی نمایش میدهد.
- یک قاب فلزی دیسک با چاپ رنگی طرح جلد بازی
- یک تصویر رنگی از شخصیت Joule و چند ربات
- یک تبدیل کننده الفبای ربات (Corebot alphabet decoder dial) که معلوم نیست که امکان استفاده از آن برای پیبردن به چیزی از محتوای بازی امکانپذیر است یا خیر
کلیه محتوای گفته شده به قیمت ۱۸۰ دلار در نسخه کلکسیونی این بازی بفروش میرسند. بازی Recore برای کنسول ایکسباکسوان و رایانههای شخصی در تاریخ ۱۳ سپتامبر (۲۳ شهریور) عرضه خواهد شد.
مدت زمان گیمپلی عنوان ReCore مشخص شد
امیرحسین دهنوی ۲۴ تیر ۱۳۹۵ | ۲۰:۵۸
عنوان ReCore یکی از عناوین انحصاری مایکروسافت است که در E3 سال ۲۰۱۵ معرفی شد. حال کارگردان این عنوان مدت زمان گیمپلی آن را اعلام نمود. مارک پاچینی کارگردان ReCore در مصاحبهای مدت زمان “تقریبی” گیمپلی ReCore را اعلام داشت. در ادامه صحبتهای او را مشاهده میکنید.
نقلقول: می دونید من در اعلام ساعتهای گیمپلی بازیهایم افتضاحم! برای اولین Metroid به همه گفتم بازی هشت ساعت گیمپلی داره اما در آخر این بازی بیش از ۲۴ ساعت گیمپلی داشت! درمورد ReCore باید بگویم که ما ارزش زیادی به آن دادهایم و مدت زمانی که شما قرار است در بازی باشید، بهنظرم مناسب داستانسرایی ماست.
ساعتی که میخواهم به شما بگویم را با شک و تردید قبول کنید چراکه من در ساعت دادن افتضاحم! عنوان ReCore بهصورت تقریبی هشت ساعت گیمپلی خواهد داشت اما بدانید که هشدار دادم!
همانطور که دیدید عنوان ReCore همانند بیشتر عناوین تکنفره دارای یک مدت زمان مناسب است خصوصا آنکه این عنوان با قیمت ۶۰ دلار فروخته نشده و قیمتی ۴۰ دلاری دارد. گرچه کارگردان ReCore این شک را در ما بهوجود آورده که مدت زمان بازی احتمالا بیشتر خواهد بود.
ReCore در ۲۳ شهریور برای ایکسباکس وان و ویندوز ۱۰ منتشر میشود.
ReCore در سال ۲۰۱۷ یک بهروزررسان برای پشتیبانی از HDR دریافت خواهد کرد
شاید ReCore با باگها، بارگذاریهای طولانی و مشکلات مختلفی عرضه شد ولی بعد از مدتی، سازندگان شروع به انتشار بهروزرسانهای مختلف برایش کردند تا هرچه بیشتر تجربهی بازی را بهبود بخشند و بهتازگی نیز اخباری از پشتیبانی HDR به گوش میرسند.
اول از همه، شانون لوفتیس (Shannon Loftis) از ایکسباکس استودیوز، خبر از عرضهی بهروزرسان HDR داد:
نقلقول: RecCore در سال جدید یک بهروزرسان برای پشتیبانی از HDR دریافت خواهد کرد. امیدارم که به اندازهی من، عاشق این بازی باشید.
همچنین مدیر فنی ایکسباکس یعنی مایک ایبارا، این موضوع را تایید کرد:
نقلقول: ReCore با HDR؟ بله، بهروزرسان در راه است.
البته باید این موضوع را فراموش نکنیم که تجربهی ReCore با HDR، نیازمند ایکسباکس وان اس و یک تلویزیون ۴K است و در غیر این صورت، از مزیتهای HDR بهره نخواهید برد. آخرین بهروزرسان ReCore، خیلی از مشکلات آن را حل کرد که میتوان از بینشان، به کاهش بارگذاریهای طولانی و مشکلات بصری و صوتی اشاره نمود.