موضوعها: 81
پلتفرم های شما:
دوست عزیز چیزی رو اشتباه ننوشتم که اصلاح کنم.توی متن خبر نوشته شده 27 آگوست منم فقط ترجمه کردم چیزی از خودم که اضافه نکردم
او
بلکه زود تر منتشر شه ببینیم
باید جال باشه
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
بد ترین باگی بود که بازی کرده بودم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 81
پلتفرم های شما:
08-22-2013, 08:40 AM
(آخرین ویرایش: 08-22-2013, 08:42 AM، توسط ALAN.)
باگ و مشکلات گرافیکی تو بافت ها و اینا زیاد داره
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
وقتی زیاد بازی میکنی حوصلت رو سر میبره تو اکثر مراحل یا باید در گاوصندوق ها رو باز کنی یا با کامپیوتر ها ور بری و در آخر هم چند تا کیف جابه جا کنی این شد سرقت حرفه ای؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی از حق نگذریم موزیک های جالبی داره و صداگذاریش خوبه
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
من که 3 دفعه بازی کردم
دیگه حوصله نداشتم بازی کنم
بازیش خسته میکنه ادمو و زود مراحلش تکراری میشن اصلا یه جوریه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
داداش مطمئنی؟؟؟[img]/images/smi/new/134.gif[/img]
الان تو بعضی سایتا لینک های دان هست چه برسه به....................[img]images/smi/s0 (53).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
فکر کنم به قول دوستان تاریخ باید اصلاح بشه!!![img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
فرآیند تکمیلی نقد بهترین بازی استراتژیک
Stronghold Crusader
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
خیلی بازی قشنگی بود حداقل من که خیلی باهاش حال کردم! :دی
البته باگ هاش از انگشت شمار زده بیرون.... میدونید چیه؟ این بازی یه سبک بسیار قشنگیه که داره به دست یه شرکت بی عرضه درست میشه.... بعضی وقتا فکر می کنم آیا واقعا شرکتش بلد نبود این باگ هارو برطرف کنه؟ [img]images/smi/s0 (5).gif[/img] حداقل برای نسخه بعدی یه سری برنامه نویس بگیرن.... آخه یعنی چی که میشه از آدم ها عبور کرد؟ مراحلش هم خیلی کم بود اما من باهاش حال می کنم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]