موضوعها: 66
پلتفرم های شما:
واقعا یکی از قدرتمند ترین، با ابهت ترین و اعصاب خوردکن ترین شخصیت های این سری به حساب میاد که شکست دادنش خیلی مشکل هست. هیچوقت اون حرکت برق اسای این شخصیت رو که از یک طرف صفحه به طرف دیگر صفحه حرکت می کرد رو فراموش نمی کنم. در این نسخه خیلی خوب به نظر میاد...
با تشکر از PWLG
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
اول ممنون از صادق عزیز بابت قرار دادن خبر های جدید این بازی
حالا در مورد شخصیت عجب شخصیتی بود خیلی خشن کار میکنه یه ارتشی به تمام معنا به سبک مبارزه ی بسیار قدرتمند و خشن و بی رحمانه
یعنی موقعی که توی مبارزه ها با این شخصیت روبه رو می شدم با غزل خداحافظی رو می خوندم.
خیلی حال کردم که این شخصیت معرفی شد و اینکه توی تصاویر چه حرکت هایی میزنه خیلی قشنگ کار شده و در کنار UE4 صحنه های پر جزئیات و زیبایی رو خلق کرده.
و این هم برای صادق
به امید معرفی شخصیت پنجم یعنی QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
موضوعها: 221
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
ممنون از صادق عزیز.
شخصیت M. Bison از اون شخصین منفی هایی هست که آدم باهاش حال میکنه.
زیاد اطلاعاتی از گیم پلی این نسخه ندارم اما روی گیم پلی این بازی بحثی نیست چون همیشه عالی بوده اما مسئله ای که میخوام بگم اینه که با توجه به تریلر ها و عکس های منتشر شده گرافیک بازی هم بسیار پیشرفت کرده حتی هر تریلر نسبت به قبلش هم بهتر شده و جالب اینجاست که بازی بهار 2016 عرضه میشه و تا اون موقع هنوز هم پیشرفت میکنه.
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
من که فقط منتظر akuma هستم واقعا شخصیتی که منو به این سری علاقه مند کرد تو بازی گیم بوی وقتی که سطح انرژی مخصوصش به انتها می رسید و فن نهایش می زدید، غیب می شد فقط شما صدای مشت اونومی شندید، بعد چند ثانیه هم با حریفی که بیشتر جونش از دست داده مواجه می شدید واقعا که شخصیت منفی های این سری ابهت خوبی دارن حتی تو مبارزه ازشون به خاطر همین ابهت و سبک مبارزه بی رحمانشون می ترسید
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
05-21-2015, 10:59 PM
(آخرین ویرایش: 05-21-2015, 11:19 PM، توسط مجیدنصر.)
به نظر من سری SF روی شخصیت های بازی خیلی کار می کنه به طوری که هر کدوم از شخصیت ها داستان و جذابیت خاصی برای خودشون دارند.
به شخصه با تمام شخصیت های این بازی حال می کنم و یک چیزی که خیلی حال کردم باهاش تعداد شخصیت های قابل بازی هست که در نسخه ی 4 حدود 44 تا شخصیت وجود داشت و می تونستی انتخاب کنی و باهاشون به بازی بپردازی.
طراحی Stage های بازی بسیار عالی بود و نمیشد ایرادی بهش گرفت.
کمبو های هر شخصیت جذابیت خاص خودش رو داشت و یاد گرفتن تمام حرکات شخصیت ها کار سختی بود.
در کل میشه گفت تا اینجای کار بازی مبارزان خیابانی از دوعنوان دیگه یعنی MKX و تیکن 7 بهتر کار کرده.
موضوعها: 77
06-12-2015, 11:08 AM
(آخرین ویرایش: 06-12-2015, 12:28 PM، توسط Tyrion.)
Street Fighter 5 is never coming to Xbox One, says Capcom vg24/7
به گفته ی «کپکام»، «استریت فایتر 5» هرگز برای X1 منتشر نخواهد شد
[url=http://www.vg247.com/2015/06/12/street-fighter-5-is-never-coming-to-xbox-one-says-capcom/][/url]