موضوعها: 281
لاکی کلوئی |:
همون پس به لباس های با ابهت و خفن عادت نداری واسه همین به لباس جین گیر میدی. D:
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
04-05-2015, 12:56 AM
(آخرین ویرایش: 12-13-2015, 09:54 PM، توسط مجیدنصر.)
آهان تازه داریم میرسیم به جاهای جالب
والا جلف تو فرهنگ لغت ما به این معنیه که مثلا بیاند به جین لباس صورتی بپوشونند نه این لباس که ابهت ازش میباره.
اون Lucky Chloe هم دختره میفمی دختر باید لباس گربه ای تنش کنند آخه این لباس گربه ای رو مقایسه می کنی با این لباس همه چیز تموم
هومن داداش کجایی بیا این منو کشت بیا به دادم برس
04-05-2015, 01:02 AM
(آخرین ویرایش: 04-05-2015, 01:07 AM، توسط Old Snake.)
آقای صادق. در دفاع خودت چی داری بگی؟ D:
نه قبول نکنی این لباس آخر ابهته نمیزاریم بری. طرح لباس واقعاً قشنگه. حالا که اینطوریه اصلاً چون شبیه همین موتور سواراس، قشنگه. لباس یک فضای ورزشی هم داره. یک نگاه به شلوار و بوتش بنداز. واقعاً حرفه ای و زیبان مخصوصاً اینکه تو تن جین هستن واقعاً میدرخشن یا مثلاً دست هاش. واقعاً مشت زدن به حریفت اونم با این لباس و دست ها خیلی لذت بخشه. احساس قدرت میده این لباس.
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
خودتون بکشین هم میگم چرته :D
هیچی اون طرح تکن4 نمیشه. تکن3 هم حتی از این قشنگ تره!
بذار بازیش بیاد!
طرح خودمو وقتی ساختم و باهم آنلاین زدیم، بهتون نشون میدم ابهت یعنی چی!
این شب و این بحث و این ساعت رو یادتون بمونه!
ببینید کِی گفتم!
من دیگه برم بخوابم. صددرصد فردا دیر بیدار میشم! :D
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
آی قربون نوشتن هومن جان
ببین صادق اون بوت ها رو که اصلا حرفشو نزن دارم مکاتبه می کنم ببینم مارک چیه برم بخرم تازه حالا اگه از یه بعد دیگه نگاه کنیم وقتی شما با این بوت ضربه بزنی چند برابر قدرت داره توی عکس ها ببین چطوری وقتی لگد زده طرف پرت شده اونور این بوت ها کمک شایانی توی کتک زدن و نفله کردن حریف داره.
حالا طراحی دستکش ها اگه توجه کنی دستکش ها کل دست رو پوشونده که این باعث میشه ضرباتی که به جین وارد میشه دفع بشه بدون اینکه آسیب زیادی به جین وارد بشه و از طرفی قسمت مشت ها و کلا از دست تا آرنج این قسمت دارای قسمت های آهنی و محکمی هست که موقع ضربه زدن بسیار قوی تتر از دستکش های قبلی هست.
حالا بازم هی بیا دلیل بیار دلیل دیگه محکم تر و منطقی تر از این
طرح خودتم به این لباس نمیرسه. D: یا ی لباس با طرح چینی میزنی که بازم زیباییش به پای این لباس نمیرسه ... یا اینکه بازم میای از همین لباس تقلید میکنی و ما هم خوشمون میاد ولی بازم به پای این لباس نمیرسه. D:
درکل بخوای نخوای این لباس ی چیز دیگه اس. این لباس همه جوره استاندارد مبارزه رو داره اونم مبارزه خیابونی که بزنه طرف رو له کنه.
(04-05-2015, 01:18 AM)PWLG نوشته است: (04-05-2015, 01:11 AM)مجید نصر نوشته است: آی قربون نوشتن هومن جان
ببین صادق اون بوت ها رو که اصلا حرفشو نزن دارم مکاتبه می کنم ببینم مارک چیه برم بخرم تازه حالا اگه از یه بعد دیگه نگاه کنیم وقتی شما با این بوت ضربه بزنی چند برابر قدرت داره توی عکس ها ببین چطوری وقتی لگد زده طرف پرت شده اونور این بوت ها کمک شایانی توی کتک زدن و نفله کردن حریف داره.
حالا طراحی دستکش ها اگه توجه کنی دستکش ها کل دست رو پوشونده که این باعث میشه ضرباتی که به جین وارد میشه دفع بشه بدون اینکه آسیب زیادی به جین وارد بشه و از طرفی قسمت مشت ها و کلا از دست تا آرنج این قسمت دارای قسمت های آهنی و محکمی هست که موقع ضربه زدن بسیار قوی تتر از دستکش های قبلی هست.
حالا بازم هی بیا دلیل بیار دلیل دیگه محکم تر و منطقی تر از این
نمیذارید که آدم بخوابه! :D
برو عمو دلیل منطقی کجا بود؟ چرا داستان سرایی میکنید؟ اینا همش توهم زهن پریشان شماس!
با اون بوت ها یا بدون اون بوت ها، با دستکش یا بدون دستکش، هیچ فرقی نمیکنه. بازی همونه. مگه نقش آفرینیه که لباسشو ارتقا بدی "دَمِیجش" بره بالا؟ :D
الکی خودتونو گول نزنید. وقتی بازی منتشر شد بهتون میگم لباس خوفناک و تیریپ خفن به چی میگن. شما هم با همین "جینسون کازامبریگز" حال کنید تا اون موقع
اصلا بحث سر قدرت بیش تر و کم تر نیستش که. بحث اینه که مشت زدن با این دستکش ها یک حس دیگه ای داره. حس خوب و قدرت زیاد به آدم دست میده. وگرنه دیگه اصلاً چرا لباس گذاشتن واسه جین؟ همونجوری میزاشتن بدون لباس بیاد. |: بحث قدرت نیست. بحث اینه که این لباس خفن تو انتقال حس به بازیباز واقعاً لباس خوبیه.