موضوعها: 220
(05-18-2015, 08:43 PM)badboyX نوشته است: (05-18-2015, 08:42 PM)Blue Sun نوشته است: Arkham Knight شانس خیلی زیادی داره، اما خب به نظر من که گوتی نمیشه.
بازی های RPG به خاطر زحمات فراوان و فوق العاده زیادی که سازنده ها براشون کشیدن و قابلیت سرگرم کردن بازیکنان برای صد ها ساعت و کلی موارد دیگه به نوعی نسبت به دیگر بازی ها برتری دارن.
به نظر من که گوتی امسال همین ویچر 3 هستش.
بزار یه مقایسه ساده هم انجام بدیم. D: بازی های RPG که لیاقتش رو داشتن، همگی گوتی شدن. پارسال که Dragon Age گوتی شد. سال 2011 هم Arkham City نامزد گوتی بود، اما خب به اسکایریم باخت و خلاصه اسکایریم گوتی شد. (به نظر من که گوتی شدن کاملا حقش بود)
سال 2008 هم Fallout 3 گوتی شد.
بعد من میگم بازی های RPG بیشتر منتقد پسندند اونوقت به بنده اتک میزنید :cry:
خب عزیز من، این که میگی بیشتر منتقد پسندن اشتباه هست. بازی های RPG خیلی هم گیمر پسند هستن و تمام جوایزی که میگرین هم کاملا حقشونه.
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
خب گیمرها که جوایز رو نمیدن بهشون... بیخیال آرپی جی رو عشغه بریم تو بحر ویچر اینا رو بیخیال بزودی میاد. ;)
موضوعها: 77
با توجه به سخنان دوستان باید بگم که، اصلا سبک نقش آفرینی برای منتقدان ساخته شده!
معمولاً بازیها نقش آفرینی یک یا چند شخصیت را در جریان ماموریتهای مختلف در افسانه هدایت میکنه در این سبک از بازی داستان خیلی قویه(مثله دراگون ایج) علاوه بر خط داستانی اصلی ماجراهای فرعی متعدد هم شامل حالش میشه و در روند داستانی هم دخالت داره!
شانس ویچر برای گوتی خیلی بالاس...
گیمر ها جوایز رو نمیدن، اما خب بازی ها رو میخرن.
اسکایریم تو هفته اول انتشارش هفت میلیون نسخه فروخت. تا به امروز هم بیش از 20 میلیون نسخه به فروش رسونده.
همین ویچر 3 هم فقط تعداد پیش فروش هاش از مرز 1 میلیون نسخه گذشته.
Metal Gear Solid 4 هم از جشنواره های خیلی زیادی به عنوان گوتی انتخاب شد، اما خب VGA بازی Fallout 3 رو گوتی انتخاب کرد. D:
MGS 5 هم پیشرفت های خیلی زیادی به خودش دیده و تبدیل به یه بازی جهان باز شده. داستانش هم مثل نسخه های قبی مطمئنا عالی و درگیر کننده خواهد بود، اما خب فکر نکنم گوتی بشه.