(12-24-2015, 12:39 AM)bahramnouraei نوشته است: (12-24-2015, 12:25 AM)The Wolf Of Rivia نوشته است: خداییش بحث سر یک سری چیز ها خیلی مسخرست !!
نمیدونم دوستان به خاطر بعضی از فن های نوب سونیاین حرفارو میزنن یا واقعا نظرشون اینه :|
یعنی واقعا کسی پیدا میشه که ارزش این فرانچایز و شرکتش رو زیر سوال ببره ؟
به نظر من که نمیشه .
سر موضوعاتی مثل گرافیک هم بحث بیخودیه به نظرم ... معلومه که PC قوی تر میتونه باشه ( البته اگه بتونن روش پورت بکنن !! )
با توجه به همین مسئله هم زیر سوال بردن گرافیک این عنوان از نظر من کار یک گیمر نمیتونه باشه !!
دادا هردوس! بازی واقعا گرافیک e3 2014 رو احتمالش کمتر از 10 درصده ارائه بده!
بعد خیلی از فن های سونی که توی فروم هم خیلی زیادن میان گرافیک کنسول رو با پی سی مقایسه میکنن و شروع میکنن به تمسخر پی سی!
تمسخرشون به علت نداشتن اطلاعات کافیش و ندید بدیدد بودنه!
فک میکنن کنسول خریدن خیلی کار شاخی کردن و دوس دارن همش وسیله خودشون نسبت به دیگری برتر بدونن!
یارو از مسئله انحصاری شروع میکنه و بحثو به گرافیک میکشونه!
این باعث میشه ما هم به موقش تیکمونه بندازیم!
من خودم منکر گرافیک و گیمپلی خوب بازی نیستم ولی من میگم باید با طرفدار روراست بود!
ببین من خودم نگفتم که پی سی بده یا .. درکل دارم میگم شما پی سی گیمری که میای به بازی مورد علاقه من توهین میکنی انتظار داری من سکوت کنم؟
خب بله معلومه به گرافیک اون تریلر اول نمیرسه و همه هم میدونن ولی وجدانن گرافیکش بالا نیست؟
خب شما از کنسول ما چه انتظاری داری؟
یکی مثل من کنسول میگیره یکی مثل احسان با سه برابر اون پول پی سی میگیره
یکی مثل انسان قدرت خرید اونو داره و میخره یکی هم مثل من نمیتونه کنسول میخزه در واقع هزچقدر بیشتر پول بدی بیشتر اش میخوری.
توی جمع بندی کلی میخواستم بگم اون پی سی گیمر هایی که میان بازی مورد علاقه ما رو مسخره میکنن یک درصد به این فکر کنن که ما بیایم بازی مورد علاقه شما رو مسخره کنیم.
بله دعوای بین ps4 و Xbox One منطقیه چون هر دو در یک سطحن ولی پی سی و کنسول نه.
قدرت پی سی خیلی بیشتزه ولی من میگم هیچوقت چیزی مثل انچارتد رو شما نمیبینید.
به هر حال شاید من هم اشتباه کنم ولی نظرم اینن