موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
عمرا whatch dogs بتونه بر GTA Vغلبه کنه.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
از نظر من که نباید زیادی watch dogs رو جدی بگیریم یوبی سافته دیگه یهو دیدی بهمون ضدحال زد پس بهتره که جدیش نگیریم چون اگه شاهکار شد که متعجب و شگفت زده میشیم و با شور میریم بازیش میکنیم(اینطوری حالش بیشتره) اگرم خوب نشد که ما امیدی بهش نداشتیم و حرص نمی خوریم.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
هر دو شون خوبن[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]اما فک کنم watch dogs بهتر بشه[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
موضوعها: 89
پلتفرم های شما:
بازی WD بازی بهتری از GTA میشه نمایش هایی که گذاشته حرف نداره
فناوری و نوآوری بیشتری داره
یک جوررایی طبیعی تره
ولی متسفانه امروزه بازیباز همه به دنبال اسم هستند مثل بازی Alines که یک مدت پرفروش ترین بازی شده بود
صد درصد WD از GTA قشنگتره و مطمینم که نمرات بهتری میگیره ولی اسم بازی GTA اسم خیلی گنده ای توی صنعت بازی هست و همینم مطمینم که GTA فروش بیشتری داره
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
GTA بعد اینکه تو San Andreas انقلاب به پا کرد، کلا این IP به مرز نابودی رفت..اونقدر به جزئیات (منظورمو می دونین دیگه) اهمیت داد که محوریت های اصلی بازی رو کلا بی خیال شد..از جمله تکراری شدن مراحل که تیرخلاص یک بازی OW است! و عدم انگیزه ناشی از داستان برای اتمام بازی!
مطمئنا Watch Dogs یه تلنگر محکمی برای راکستار و GTA خواهد بود!
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
gta هیچی نیست در برابر Watvh Dogs شما برید دوتا تریلر ببینید همین نظر من را پیدا میکنید
موضوعها: 208
پلتفرم های شما:
اون همه خبر این شد ترجمش باید خبر را کامل ترجمه کنید نه اینکه خلاصه نویسی کنید
بسته شد
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان