موضوعها: 0
خدا را شکر امید ها برا ی تائید این بازی رو pc خیلیییییییییییییی بیشتر از قبل شد[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 98
پلتفرم های شما:
09-18-2013, 03:22 AM
(آخرین ویرایش: 09-18-2013, 03:23 AM، توسط Ruthless.)
انقدر دیگه باحال بود که امشب منوتو پلاسم برنامه براش درست کرد [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
وقتی داشت نشون میداد بغض گلوم رو گرفته بود
موضوعها: 0
09-18-2013, 12:52 PM
(آخرین ویرایش: 09-18-2013, 12:58 PM، توسط arsh.)
واقعا" منوتو پلاس نشون داد؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
70,000 تا مونده!!!!
من دارم سکته رو می زنم زود تر پر شو دیگه!!![img]/images/smi/new/63.gif[/img]
موضوعها: 37
پلتفرم های شما:
دیوونه ها الکی امضا ندین وخودتون رو خنک نکنید
راکستار به امضای من وشما کاری نداره
مشکل اون پوله که چشماش به جای اشک با خون ترند
هرچند پولدارایی رو می شناسم که از من واون داغون ترند
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
به نام خدا
داداش حرف دل مارو زدی. راکستار حتما برای PC منتشرش میکنه. ولی نه فعلا چون میخواد همه رو تشنه کنه. اونقدر که له له بزنن تا وقتی منتشر شد به نقد و ایرادات بازی کاری نداشته باشن و باکله برن بخرنش. این بازی تواین دوسال که تبلیغ میشد خیلی گنده شد.اونقدرکه شک دارم به اندازه وسعتش به چیزای دیگش توجه شده باشه.
به هرحال راکستار خیلی پول پرسته و اسرار احمقانه ای هم برای داشتن صحنه های ناجور در بازیاش داره.
این شرکت کاری به طرفداراش نداره. اگه ببینه براش میصرفه (که بااین کاراش حتما میصرفه) برای رایانه هم منتشرش میکنه.
خوشم میاد وقتی یوبی جون میاد میگه با "سگهای نگهبان" میخوایم سبک جهان باز رو بترکونیم. یا وقتی که "DIVISION" رو بدون حرص دادن طرفداراش واسه رایانه تأیید کرد. بعد میگن یوبیسافت پول پرسته.
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change