مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 112,666
» آخرین عضو: tompkadele
» موضوعات انجمن: 24,198
» ارسال‌های انجمن: 225,140

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 558 کاربر آنلاین هستند.
» 1 عضو | 555 مهمان
Bing، Google، Alireza Rostam

آخرین موضوع‌ها
پوشش زنده کنفرانس UNPACKE...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: outuvore
دیروز, 07:22 AM
» پاسخ: 5
» بازدید: 4,078
تاپیک جامع اسپویل داستان ...
انجمن: نقد و بررسی
آخرین ارسال توسط: Baradnia
03-06-2025, 01:05 AM
» پاسخ: 107
» بازدید: 51,023
آموزش ساخت کاور پست در سط...
انجمن: گرافیک
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
03-04-2025, 11:39 AM
» پاسخ: 10
» بازدید: 5,894
farming simulator 2025 سف...
انجمن: مشکلات و آموزش ها
آخرین ارسال توسط: ebiseaid
03-01-2025, 08:53 PM
» پاسخ: 1
» بازدید: 85
قابل توجه کاربران علاقه م...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: JamesPeado
02-26-2025, 04:53 PM
» پاسخ: 6
» بازدید: 4,929
ویرایش بازی
انجمن: انجمن بازی سازان
آخرین ارسال توسط: donyayesite
02-21-2025, 10:35 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 63
از تاریخ انتشار بازی واقع...
انجمن: تاریخ عرضه بازی ها
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 07:05 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 5,262
Rumor: Call of Duty 2016 ...
انجمن: Gamefa English Articles
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 06:52 AM
» پاسخ: 16
» بازدید: 3,715
اینده ی بازی های کامپیوتر...
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: darkness ii
02-18-2025, 09:14 PM
» پاسخ: 16
» بازدید: 5,040
تولید محتوا چیست؟
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
02-18-2025, 11:36 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 1,122

جدیدترین بسته‌ی الحاقی بازی Titan Quest هم‌اکنون در دسترس است + تریلر
ارسال کننده: White Beard - 05-11-2019, 06:26 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

جدیدترین بسته‌ی الحاقی بازی Titan Quest هم‌اکنون در دسترس است + تریلر

[تصویر:  Titan-Quest-250x141.jpg]

شرکت تی‌اچ‌کیو نوردیک (THQ Nordic) با انتشار تریلری، از جدیدترین بسته‌ی الحاقی بازی Titan Quest با نام Atlantis رونمایی کرد.

در این بسته‌ی الحاقی، اسلحه، آیتم‌‌ها و قسمت جدیدی به بخش داستانی اضافه خواهد شد که به صورت تک‌نفره و یا چندنفره با حداکثر ۶ بازی‌باز قابل بازی خواهد بود. همچنین حالت Endless Mode برای مبارزه با موج‌های مختلف دشمنان به همراه دیگر بازی‌بازان اضافه شده است. در ادامه می‌توانید تریلر منتشر شده را مشاهده کنید.

بسته‌ی الحاقی Atlantis هم‌اکنون برای رایانه‌های شخصی در دسترس است اما هنوز تاریخ انتشار دقیقی برای پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۴، ایکس‌باکس وان و نینتندو سوییچ مشخص نشده است. در صورتی که هنوز بازی را تجربه نکرده‌اید، می‌توانید نقد آن را با عنوان «هیولاهای باستانی» از اینجامطالعه کنید.

چاپ این مطلب

نویسنده‌ی بازی Star Wars Jedi: Fallen Order از دلایل عدم علاقه‌ی خود به فیلم The Last
ارسال کننده: White Beard - 05-11-2019, 06:24 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

نویسنده‌ی بازی Star Wars Jedi: Fallen Order از دلایل عدم علاقه‌ی خود به فیلم The Last Jedi می‌گوید

[تصویر:  Star-Wars-JFO-ds1-1340x1340-250x135.jpg]

ماه گذشته، شرکت الکترونیک آرتس (Electronic Arts) و استودیوی ریسپاون اینترتینمنت (Respawn Entertainment) از بازی Star Wars Jedi: Fallen Order رونمایی کردند. این عنوان تک نفره‌ی جدید که در دنیای Star Wars جریان دارد، در اواخر سال جاری میلادی برای پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی، پلی‌استیشن ۴ و ایکس‌باکس وان عرضه خواهد شد. همچنین در زمان رونمایی از بازی، استودیوی ریسپاون تایید کرد که کریس اولون (Chris Avellone)، نویسنده‌ی مشهور که سابقه‌ی کار برروی عنوان Star Wars: Knights of the Old Republic را دارد، نویسندگی بازی Star Wars Jedi: Fallen Order را بر عهده خواهد داشت. این خبر طبیعتا طرفداران بازی‌های داستان‌محور را کاملا هیجان‌زده کرد. به تازگی این نویسنده در گفتگو با وب‌سایت VCG در مورد موضوعات مختلفی صحبت کرد. یکی از این موضوعات در مورد فیلم The Last Jedi بود که با توجه به صحبت‌های اولون به‌نظر می‌رسد از طرفداران این فیلم نبوده است.

وی در این خصوص اظهار داشت:

نقل‌قول:
من فکر کردم که تصویربرداری لوک اسکای‌ واکر بسیار ضعیف بوده است. من فکر ‌کردم آن‌ها به اسکای ‌واکر یک نقش قربانی داده‌اند که به نظرم شایسته‌ و مناسب شخصیت پردازی آن نبوده است. من این حقیقت را دوست دارم که آن‌ها با نقش او بازی کردند، اما همزمان حذف شدن او را دوست نداشتم و من فکر کردم آن‌ها می‌توانستند خیلی بهتر یا متفاوت عمل کنند.

اولون ادامه داد:

نقل‌قول:
همچنین من فکر کردم این یک مورد کمدی است. شخصیت‌های جانبی و طرح‌های انحرافی عظیم به‌ سرعت معرفی شدند. من آنچه را که آن‌ها سعی در انجام آن داشتند، دوست داشتم. من فقط نحوه‌ی حذف شدن اسکای واکر را دوست نداشتم.

آقای اولون در مورد کار خود برروی عنوان Star Wars Jedi: Fallen Order، که ظاهرا یک انتقال بسیار آسان برای وی به عنوان یک نویسنده بوده است، توضیحاتی ارائه داد. با وجود درنظر گرفتن این حقیقت که مدت زمان زیادی برروی این سری کار نکرده بود.

نقل‌قول:
بازگشت به دنیای Star Wars بسیار بسیار آسان بود. زمانی ‌که من برروی بازی Star Wars: Knights of the Old Republic 2 کار می‌کردم، وارد شدن به دنیای Star Wars بسیار سخت بود چرا که من Star Wars و این واقعیت را که داشتیم برروی یک پروژه از Star Wars کار می‌کردیم، دوست نداشتم. من این‌گونه بودم. با خودم می‌‌گفتم من جزیره‌ی سیاه را به خاطر این پروژه ترک کردم؟ اما بعد از چند هفته تحقیق و تماشای دوباره‌ی فیلم‌های Star Wars، من ۹ سالگی خود را دوباره پیدا کردم و آن بسیار هیجان‌انگیز بود.

Star Wars Jedi: Fallen Order در تاریخ ۲۴ آبان ماه ۱۳۹۸ (۱۵ نوامبر ۲۰۱۹ میلادی) برای پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی، پلی‌استیشن ۴ و ایکس‌باکس وان منتشر خواهد شد.

چاپ این مطلب

Wink برو بچ گیمفا
ارسال کننده: alisalar11 - 05-11-2019, 03:47 PM - انجمن: گفت و گوی آزاد - بدون پاسخ

سلام دوستان گیمر S0 (2)

علی هستم و برگشتم با یه تاپیک دیگه S0 (43)

خب همونطور که میدونید(مثلا همه تاپیکا منو میخونن/: )

قرار بود ما 1تیر با کلی مقاله برگردیم.

برا همین سر قول مون میمونیم.

راستش دیدیم دوستانی امتحان دارن گفتم مقاله و ترجمه و چمیدونم نقد و ... نزارم.

دوستان تاپیک رو طولانی نمیکنم،اینجا قراره:((ای دی دیسکورد،شماره تلفن و سیمکارت و ای دی استیم بدیم))

(نکته:اگه دوست دارین شماره تلفن ندید.دوستان گلمون مزاحم تلفنی میزنن|:  )

بزرگی می فرماید:خلق هر چیزی علتی داره.

علت خلق این تاپیک هم اینه که... (وایسید به سبک پیام بازرگانی بگم  S0 (43)  )

_ایا از اشنا نشدن با اعضای گیمفا مشکل دارید؟

_ایا به دوستانی جدید برای گیم مولتی نیاز دارید؟

پس مایع ظرف شویی دورتو را...

عه عه ببخشید اشتباه شد.

پس ای دی استیم بدید با هم پلی بدیم.دوستان استیم بعضی هامون یه مشت اضافه و تازه کارن که فقط تایممون رو میبرن.

بیاین خودمون دور هم برو بچ گیمفا بهتر باهم اشنا شیم و باهم در ارتباط باشیم.

ای دی دیسکورد بنده:alisalar11#1560

ای دی چنل تلگرام و گروه:بزودی...   S0 (44) S0 (2) S0 (2)

ای دی استیم:alisalar11

شماره تلفن:09024947503

(پانوشت: کلا هر جا alisalar11اگه دیدین حتم داشته باشین اون منم)

شماهم تبادل اطلاعات کنید تو بخش نظرات، خدافظ.

چاپ این مطلب

اولین Raid بازی Ghost Recon Breakpoint در آتش‌فشان رخ خواهد داد
ارسال کننده: White Beard - 05-10-2019, 06:36 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

اولین Raid بازی Ghost Recon Breakpoint در آتش‌فشان رخ خواهد داد

[تصویر:  ghost_reconbreakpoint-149x200.jpg]

امروز اولین اطلاعات از بخش Raid در بازی تازه معرفی شده‌ی Ghost Recon Breakpoint منتشر شده است.

بازی Ghost Recon Breakpoint دیشب معرفی شد و اولین تریلر گیم‌پلی آن را نیز مشاهده کردیم. اگر تا کنون جزو طرفداران بزرگ این سری نبوده‌اید، احتمالا Ghost Recon Breakpoint همان عنوانی است که پای شما را به دنیای تیم حرفه‌ای گوست (Ghost) باز می‌کند. این نسخه موارد جدیدی از جلمه ماموریت‌های داستانی جذاب و زیاد و البته بخش Raid را به بازی اضافه کرده‌اند. محیط این بخش در مراسم معرفی به بازی‌بازان نشان داده شده بود ولی اکنون اطلاعات بیشتری از آن منتشر شده است.

اولین Raid بازی Ghost Recon Breakpoint، در محیطی خارج از مناطق عادی که شما در آن‌ها قرار دارید رخ می‌دهد: یک آتش‌فشان. سازندگان این بازی چنین گفته‌اند:

نقل‌قول:
ما باید نسبت به قبل پیشرفت کنیم. ما در آینده، تا سال‌های زیادی از Ghost Recon Breakpoint پشتیبانی خواهیم کرد؛ پس باید محتویات زیاد و چالش‌برانگیزی را برای آن دسته از بازیکنان قهاری که بازی را به صورت کامل به پایان رسانده‌اند، مهیا کنیم.

البته قابل ذکر است که حضور بخش Raid در بازی Ghost Recon Breakpoint مورد انتظار بود، چرا که در آخرین بازی استودیوی سازنده یعنی The Division 2، شاهد حضور این بخش بودیم. بازی Ghost Recon Breakpoint در تاریخ جمعه ۱۲ مهر ماه، مصادف با ۴ اکتبر ۲۰۱۹ میلادی، برای پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان و رایانه‌های شخصی عرضه خواهد شد.

چاپ این مطلب

خبری از هم‌تیمی در بخش تک‌نفره‌ی Ghost Recon Breakpoint نیست
ارسال کننده: White Beard - 05-10-2019, 06:35 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

خبری از هم‌تیمی در بخش تک‌نفره‌ی Ghost Recon Breakpoint نیست

[تصویر:  38-Ghost-Recon-Breakpoint--250x141.jpg]

به نظر می‌رسد که شرکت یوبی‌سافت تغییرات زیادی در نسخه‌ی جدید سری Ghost Recon ایجاد کرده است. برای مثال در بخش تک‌نفره، شما هیچ گونه همراهی که توسط هوش مصنوعی کنترل شود را در کنار خود نخواهید داشت.

همیشه و از همان ابتدا، سری با‌زی‌های Ghost Recon بر پایه‌های کار گروهی بنا شده بودند. از نسخه‌ی ابتدایی مشاهده کرده‌ بودیم که شما این قابلیت را داشتید که در مکانی سنگر گرفته و با هماهنگ کردن اعضای تیمتان، به صورت همزمان چندین دشمن را به صورت مخفیانه از میان بردارید. در ابتدا این امر با هوش مصنوعی طراحی شده بود و پس از آن در نسخه‌های جدیدتر شاهد آن بودیم که با اضافه شده بخش چندنفره، باید خود بازیکنان این هماهگی را انجام می‌دادند. به هر حال، اکنون در بخش تک‌نفره دیگر خبری از هم‌تیمی‌هایی که هوش مصنوعی آن‌ها را کنترل کند نیست و شما به تنهایی باید به سراغ دشمنان بروید.

شاید این امر برای شما هم عجیب باشد چرا که همان‌طور که ذکر شد، پایه و اساس سری بازی‌های Ghost Recon کار تیمی است. ولی یوبی‌سافت (Ubisoft) کاملا حساب‌شده عمل می‌کند و برای قابلیت شلیک هماهنگ شده (Sync Shots)، شما اکنون وسیله‌ای به نام Drone دارید که به کمکتان بیاید. زمانی که با سازندگان این بازی در رابطه با این تصمیم صحبت شد، چنین پاسخ دادند:

نقل‌قول:
ما دلایل زیادی برای این تصمیم داشتیم. اولا، در نسخه‌ی قبلی ما این قابلیت را برای بازی‌باز قرار داده بودیم که یاران خود با هوش مصنوعی را به کلی از بازی حذف کند و بسیاری از بازیکنان از آن استقبال کردند. دوما، در داستان این نسخه، شما به تنهایی در پشت خطوط نیروهای دشمن گیر افتاده‌اید. ما واقعا می‌خواهیم که شما این حس تنها بودن را با تک‌تک المان‌های بازی درک کنید. از طرفی دیگر، ما تلاش می‌کنیم که بیشترین تنوع را به بازی‌بازان بدهیم. شما می‌توانید بازی را به صورت کامل با دوستانتان به پایان برسانید یا کاملا به صورت تک‌نفره به سراغ دشمنان بروید. برای آن که داستان زمانی که با دوستانتان به تجربه‌ی بازی می‌پردازید، لطمه نخورد نیز ما تصمیماتی گرفته‌ایم.

یاران شما که در نسخه‌های قبلی توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شدند، واقعا کمک بزرگی در مبارزات بودند. باید منتظر ماند و مشاهده کرد که در این نسخه با حذف این مورد، چه تغییرات مثبت و شاید منفی را مشاهده خواهیم کرد. بازی Ghost Recon Breakpoint در تاریخ جمعه ۱۲ مهر ماه، مصادف با ۴ اکتبر ۲۰۱۹ میلادی، برای پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان و رایانه‌های شخصی عرضه خواهد شد. شما می‌توانید تریلر معرفی بازی را در اینجا و اولین تریلر گیم‌پلی بازی را نیز در ایننشانی مشاهده کنید.

چاپ این مطلب

نسخه‌ی رایگان و آزمایشی Monster Hunter: World در دسترس قرار گرفت
ارسال کننده: White Beard - 05-10-2019, 06:34 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

نسخه‌ی رایگان و آزمایشی Monster Hunter: World در دسترس قرار گرفت

[تصویر:  d5f290c27cc5f1fca9f6340508ba2488b2c07958-250x143.jpeg]

بازی Monster Hunter World در سال گذشته عرضه و موفق شد توجه‌ی افراد زیادی را به سوی خود جذب کند. این بازی نقش‌آفرینی بی‌نظیر، یکی از موفق‌ترین و بهترین محصولات شرکت بازی‌سازی (Capcom) به حساب می‌آید. حال به تازگی اخبار و گزارش‌های منتشر شده که بیان می‌کنند یک نسخه‌ی رایگان و آزمایشی از این بازی برروی کنسول پلی‌استیشن ۴ در دسترس قرار گرفته است.

بازی Monster Hunter World با سبک ویژه و فضای منحصر به فرد خود، بسیاری از بازی‌بازان و کاربران را به سمت خود کشانده و بسیار موفق عمل کرده است. همان‌طور که در جریان هستید، در استریم بهاری شرکت بازی‌سازی کپکام (Capcom) که دیشب در رویداد State of Play به نمایش گذاشته شد، اطلاعات و جزئیات بسیاری از بسته‌ی الحاقی جدید بازی Monster Hunter World در دسترس قرار گرفت. طبق اخبار و گزارش‌های منتشر شده، این بسته‌ی الحاقی که با نام Iceborne شناخته می‌شود، آیتم‌ها و محتویات جدید و متنوعی را برای بازی‌بازان و کاربران مهیا خواهد کرد.

از این موضوع که بگذریم، دیشب در استریم شرکت کپکام، اخباری از یک نسخه‌ی رایگان و آزمایشی بازی Monster Hunter World به گوش می‌خورد. شرکت بازی‌سازی بزرگ کپکام اعلام کرده که برای آن دسته از بازی‌بازان و افرادی که هنوز برای خرید این بازی دو دل هستند، یک نسخه‌ی رایگان و آزمایشی برروی کنسول پلی‌استیشن ۴ قرار داده‌اند تا این افراد، تا حدی با محیط بازی آشنایی پیدا کنند.

طبق اخبار و گزارش‌های در دسترس قرار گرفته، بازی‌بازان در این نسخه‌ی رایگان می‌توانند داستان Monster Hunter World تا بخش Tobi-Kadachi پیش ببرند؛ به این معنا که حجم زیادی از بازی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. همه‌ی آیتم‌ها و موارد داستان تا بخش مذکور قابل تجربه هستند و همچنین تمامی اسلحه‌ها و دو محله‌ی بازی Monster Hunter World در این نسخه‌ی رایگان قرار داده شده‌اند. شرکت کپکام اعلام کرده است که قابلیت بازی با دیگران و همچنین لذت شکار هیولاها و حیوانات وحشی از کاربران نسخه‌ی رایگان سلب نشده است.

نسخه‌ی رایگان و آزمایشی بازی Monster Hunter World از امروز مورخ ۲۰ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ (۱۰ می ۲۰۱۹ میلادی) تا تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ (۲۰ می ۲۰۱۹ میلادی) به مدت ۱۰ روز در اختیار دارندگان کنسول پلی‌استیشن ۴ است. پس اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید این بازی را دارند یا در انجام این کار دو دل هستند، پیشنهاد می‌کنیم این فرصت را از دست نداده و به صورت رایگان به سوی کشتن هیولاهای بازی Monster Hunter World بروید.

بازی Monster Hunter World هم‌اکنون برروی کنسول‌های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان و پلتفرم رایانه‌های شخصی در دسترس قرار دارد. در نهایت شما می‌توانید نقد و بررسی کامل این بازی تحت عنوان «به دنیای هیولاها خوش آمدید | نقد و بررسی بازی Monster Hunter: World» به قلم هامون معتقدی را از طریق این صفحه‌ی وب‌سایت گیمفا مطالعه کنید. همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر حول تاریخ عرضه و محتویات بسته‌ی الحاقی Iceborne به این لینک مراجعه کنید.

چاپ این مطلب

Final Fantasy VII Remake در چند قسمت منتشر خواهد شد
ارسال کننده: White Beard - 05-10-2019, 06:32 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

Final Fantasy VII Remake در چند قسمت منتشر خواهد شد

[تصویر:  3532079-ff7-remake-250x141.jpg]

اگر به خاطر داشته باشید، شرکت اسکوئر انیکس (Square Enix) در سال ۲۰۱۵ اعلام کرد که بازی مورد انتظار Final Fantasy VII Remake در چند قسمت منتشر خواهد شد. حال با این‌که زمان زیادی از این موضوع گذشته است، اما ظاهراً این شرکت هنوز هم قصد دارد همین کار را انجام دهد.

اسکوئر انیکس به تازگی بیانیه‌ی خبری جدیدی را منتشر کرده است که این موضوع را تائید می‌کند. توئیت جدید به شرح زیر است:

نقل‌قول:
برای کسانی که هنوز شک داشتند، در انتها اعلام شد که بازی هنوز هم به چند قسمت تقسیم خواهد شد.

پس از معرفی رسمی Final Fantasy VII Remake در سال ۲۰۱۵، طرفداران تصور می‌کردند که تمام قسمت‌های بازی برروی پلی‌استیشن ۴ منتشر می‌شود، اما حالا پس از گذشت سه سال، انتشار این عنوان به چه شکل خواهد بود؟ به احتمال خیلی زیاد اولین قسمت بازی پیش از رسیدن پلی‌استیشن ۵ در دسترس قرار خواهد گرفت. اما بقیه‌ی قسمت‌ها چطور؟ در حال حاضر ما حتی نمی‌دانیم که اسکوئر انیکس قصد دارد تا Final Fantasy VII Remake را در چند قسمت عرضه کند.

علاوه بر این موضوع، باید وضعیت فایل ذخیره و میزان پیشرفت بازی‌بازان را نیز در نظر گرفت؛ چراکه سطح و تجهیزات شما باید از یک قسمت به قسمت بعدی منتقل شوند. ما می‌دانیم که ویژگی پشتیبانی از نسل قبل پلی‌استیشن ۵ اجازه می‌دهد تا قسمت‌های منتشر شده برای کنسول فعلی، برروی کنسول نسل نهم سونی نیز اجرا شوند، اما آیا مدیریت فایل‌های بازی‌بازان نیز به همین آسانی خواهد بود؟

البته لازم به ذکر است که طبق توضیحات اسکوئر انیکس، هر قسمت Final Fantasy VII Remake یک بازی کامل خواهد بود؛ پس قرار نیست تا هر قسمت تنها یک تجربه‌ی کوتاه را ارائه دهد.

در نهایت با توجه به اطلاعات فعلی، متاسفانه فعلاً نمی‌توان با قطعیت در این مورد نظر داد. بهترین کار این است تا رویداد E3 2019 منتظر بمانیم و از این طریق به پاسخ سوالات خود برسیم.

بازی Final Fantasy VII Remake در تاریخی نامشخص به صورت انحصاری برروی پلی‌استیشن ۴ منتشر خواهد شد.

چاپ این مطلب

بازی John Wick Hex معرفی شد + تریلر معرفی
ارسال کننده: White Beard - 05-09-2019, 06:15 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

بازی John Wick Hex معرفی شد + تریلر معرفی

[تصویر:  3530154-trailer_johnwickhex_20190506-250x141.jpg]

مایک بیتل (Mike Bithell)، توسعه دهنده عناوین Volume و Thomas Was Alone، از بازی بعدی خود که عنوانی پرسرعت و اکشن-محور در سبک استراتژیک و بر اساس داستان مجموعه فیلم‌های John Wick است، سخن می‌گوید. این بازی که John Wick Hex نام دارد، به صورت همزمان برای کنسول‌ها و رایانه‌های شخصی عرضه خواهد شد ولی در شروع انتشار برای رایانه‌های شخصی، در انحصار فروشگاه اپیک گیمز (Epic Games) قرار خواهد داشت.

از بازی John Wick Hex با عنوان «شطرنجی با مبارزه‌های بدلکاری که در قالب یک بازی احیا شده است» توصیف می‌شود. هدفِ بازی که با همکاری ایده‌پردازهای فیلم در حال توسعه است، قدم گذاشتن در راستای ویژگی‌های منحصر به فرد فیلم مانند سبک Gun-Fu، ترکیب هنر کنگ‌فو و مهارت تیراندازی، و توسعه داستان بازی است. در این بخش جملاتی درباره‌ی توضیحات رسمی مربوط به بازی را ملاحظه می‌کنید:

نقل‌قول:
بازی‌بازان باید تمام حرکات و حملات خود را با در نظر گرفتن هزینه و متعاقباتی که هر تصمیم در پی دارد، به اختیار انتخاب کنند. هر حرکتی در این بازی به مانند یک سکانس از فیلم رقم خواهد خورد، هر مبارزه به پیشروی شما در بازی کمک کرده و در عین حال نیازمند تفکر و استراتژی دقیق است.

عنوان جدید آقای بیتل یک داستان اصلی، جدای از مجموعه فیلم خواهد داشت. با پیشروی بیشتر افراد در بازی، سلاح، لباس و حتی مکان‌های بیشتری برای جستجو آزاد می شوند. طبق توضیحاتی که توسعه دهندگان بازی اعلام کردند، بازی‌باز باید در هر مرحله از اسلحه مناسب آن استفاده کند و به دلیل محدود بودن مهمات با استراتژی مناسب سعی در مدیریت منابع خود کند. در بازی حتی زمان تعویض خشاب سلاح نیز مهم است!

در مورد سبک هنری این عنوان باید بگوییم که گرافیک و طراحیِ هنری منحصر به فرد و همچنین استفاده از صداپیشگان فیلم برای بازی از مجموعه وعده‌های توسعه دهندگان است که لیست صداپیشگانِ آن در آینده اعلام خواهد شد. در حال حاضر تاریخ انتشار مشخصی برای John Wick Hex اعلام نشده است. در ادامه می‌توانید تریلر معرفی این بازی را از زیر مشاهده و در صورت تمایل آن را دریافت کنید.

دریافت ویدیو با کیفیت ۴۸۰P | دریافت ویدیو با کیفیت ۷۲۰P | دریافت ویدیو با کیفیت ۱۰۸۰P 

چاپ این مطلب

فروش زمان عرضه‌ی Days Gone در ژاپن از God of War بیشتر بوده است
ارسال کننده: White Beard - 05-09-2019, 06:13 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

فروش زمان عرضه‌ی Days Gone در ژاپن از God of War بیشتر بوده است

[تصویر:  Days-Gone-Gameplay-Trailer-ds1-1340x1340-250x141.jpg]

با این که بازی Days Gone نمرات خوبی را دریافت نکرد، ولی از نظر فروش آمار خیره‌کننده‌ای را از خود به جا گذاشته است.

بازی Days Gone جدیدترین و آخرین بازی انحصاری شرکت سونی است که چندی پیش عرضه شد. این بازی از طرف منتقدین نمرات خوبی را دریافت نکرد ولی از طرفی دیگر، بازی‌بازان استقبال بی‌نظیری از این عنوان کردند. جالب است که بدانید آمار فروش این بازی در کشور ژاپن نسبت به دیگر مناطق، چندین برابر جذاب‌تر است. بازی Days Gone در دو روز اول عرضه‌ی خود توانست به فروش ۱۱۴۳۱۹ نسخه دست یابد. این عدد زمانی توجه شما را جلب می‌کند که بدانید بازی God of War تنها توانست ۴۶۰۹۱ نسخه به فروش برساند (در بازه‌ی زمانی یکسان). از طرفی دیگر استودیوی سازنده‌ی بازی Days Gone شهرت و آوازه‌ی چندانی ندارد، ولی بازی آنان تنها ۳۰۰۰ نسخه کم‌تر از بازی استودیوی خوش‌نام گوریلا گیمز (Guerrilla Games) یعنی Horizon Zero Dawn به فروش رسیده است.

اکنون، فروش خیره‌کننده‌ی این بازی را در بازار غرب نیز در نظر بگیرید تا متوجه شوید که هر چقدر این بازی در حیطه‌ی نمرات نتوانست خوب عمل کند، در بخش فروش قصد جبران آن را دارد. همچنین لازم است که بدانید این بازی برای دو هفته‌ی پیاپی مقام اول فروش هفتگی بریتانیا را نیز در اختیار دارد.

بازی Days Gone هم‌اکنون در اختیار دارندگان کنسول پلی‌استیشن ۴ قرار دارد. شما می‌توانید نقد و بررسی کامل این بازی تحت عنوان خداحافظ آرامش! | نقد و بررسی بازی Days Gone که به قلم محمد اریا مقدم است را مطالعه کنید

چاپ این مطلب

به‌روزرسان جدید Forza Horizon 4 این هفته منتشر می‌شود
ارسال کننده: White Beard - 05-09-2019, 06:12 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

به‌روزرسان جدید Forza Horizon 4 این هفته منتشر می‌شود

[تصویر:  forza-horizon-4-2-250x141.jpg]

بازی Forza Horizon 4 از زمان عرضه با بازخوردهای بسیار خوبی از سوی هواداران و منتقدین روبه‌رو شد و تیم سازنده نیز با انتشار به‌روزرسان‌های متعدد از این عنوان پشتیبانی کرده است. تیم سازنده امروز با انتشار پیامی در حساب توییتر خود بیان کرده است که به‌روزرسان شماره‌ی ۹، این هفته در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

در پیام منتشر شده، جزییات مختصری از این به‌روزرسان در اختیار کاربران قرار گرفته است. همان‌طور که احتمالا انتظارش را داشتید، به‌روزرسان شماره‌ی ۹ چندین خودروی جدید را به این بازی مسابقه‌ای اضافه خواهد کرد. علاوه بر این، یک حالت جدید نیز به بازی اضافه خواهد شد که به شما اجازه می‌دهد یک مسابقه‌ی آنلاین دلخواه به سلیقه‌ی خود طراحی کنید. اگر از آن دسته از کاربران هستید که از محتوای داستانی مختلف موجود در بازی لذت برده‌اید، تیم سازنده خبر خوبی برای شما دارد. این بخش جدید Car Flies نام داشته و هم‌زمان با انتشار به‌روزرسان ۹ در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

بازی Forza Horizon 4 هم‌اکنون برروی پلتفرم رایانه‌های شخصی و کنسول ایکس‌باکس وان در دسترس است. به‌روزرسان شماره‌ی ۹ تا پایان هفته‌ی جاری میلادی به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

چاپ این مطلب