مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 112,728
» آخرین عضو: rossiadele
» موضوعات انجمن: 24,198
» ارسال‌های انجمن: 225,138

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 645 کاربر آنلاین هستند.
» 1 عضو | 640 مهمان
Applebot، Bing، Google، Yandex، Fragevex

آخرین موضوع‌ها
پوشش زنده کنفرانس UNPACKE...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: outuvore
03-08-2025, 07:22 AM
» پاسخ: 5
» بازدید: 4,140
تاپیک جامع اسپویل داستان ...
انجمن: نقد و بررسی
آخرین ارسال توسط: Baradnia
03-06-2025, 01:05 AM
» پاسخ: 107
» بازدید: 51,043
آموزش ساخت کاور پست در سط...
انجمن: گرافیک
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
03-04-2025, 11:39 AM
» پاسخ: 10
» بازدید: 5,904
farming simulator 2025 سف...
انجمن: مشکلات و آموزش ها
آخرین ارسال توسط: ebiseaid
03-01-2025, 08:53 PM
» پاسخ: 1
» بازدید: 95
قابل توجه کاربران علاقه م...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: JamesPeado
02-26-2025, 04:53 PM
» پاسخ: 6
» بازدید: 4,972
ویرایش بازی
انجمن: انجمن بازی سازان
آخرین ارسال توسط: donyayesite
02-21-2025, 10:35 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 70
از تاریخ انتشار بازی واقع...
انجمن: تاریخ عرضه بازی ها
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 07:05 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 5,265
Rumor: Call of Duty 2016 ...
انجمن: Gamefa English Articles
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 06:52 AM
» پاسخ: 16
» بازدید: 3,726
اینده ی بازی های کامپیوتر...
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: darkness ii
02-18-2025, 09:14 PM
» پاسخ: 16
» بازدید: 5,044
تولید محتوا چیست؟
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
02-18-2025, 11:36 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 1,125

نسخه‌ی غربی بازی Judgment بدون تاخیر منتشر خواهد شد
ارسال کننده: White Beard - 03-23-2019, 05:49 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

نسخه‌ی غربی بازی Judgment بدون تاخیر منتشر خواهد شد

[تصویر:  judgment-768x432-250x141.jpg]

حواشی اخیر بازی Judgment را هنوز به خاطر دارید؟خوشبختانه به نظر می‌رسد که مشکلات مربوط به این عنوان  تا حدودی حل شده است و توسعه دهندگان قصد دارند تا با تغییر مدل شخصیت و صدای آقای پیر تاکی (Pierre Taki)، بازی Judgment را برای عرضه‌ در غرب آماده کنند.

امروز حساب رسمی توئیتر استودیوی RGG، توسعه دهنده‌ی سری Yakuza و همچنین Judgment، تائید کرد که نسخه‌ی غربی بازی در همان زمان از پیش تعیین شده منتشر خواهد شد.

به گفته‌ی توسعه دهندگان، مدل شخصیت و صداگذاری ژاپنی Kyohei Hamura، شخصیتی که آقای پیر تاکی ایفای نقش وی را بر عهده داشت، برای نسخه‌ی غربی تغییر پیدا خواهد کرد. شرکت سگا نیز تمامی تصاویر و تریلر‌هایی که شخصیت Kyohei Hamura در آن‌ها حاضر بوده را از کانال‌های رسمی خود حذف کرده است. البته باید اشاره کنیم که این توئیت به مشکل نسخه‌ی ژاپنی بازی نمی‌پردازد. شاید سگا بتواند با حذف صداگذاری ژاپنی و تغییر مدل شخصیت Kyohei Hamura عنوان Judgment را در غرب منتشر کند، اما مشکل نسخه‌ی ژاپنی به این سادگی حل نمی‌شود؛ چراکه توسعه دهندگان مجبور هستند تا تمام دیالوگ‌های این شخصیت را با استخدام یک بازیگر جدید صداگذاری کنند.

با این‌که هنوز وضعیت نسخه‌ی ژاپنی Judgment در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، اما طرفداران غربی این بازی باید خوشحال باشند که می‌توانند آن را بدون تاخیر تجربه کنند.

شما می‌توانید توئیت‌های استودیوی RGG را در ادامه مشاهده کنید.

نقل‌قول:
به دلیل شرایط پیش بینی نشده، مدل شخصیت و صداگذاری ژاپنی Kyohei Hamura برای نسخه‌ی غربی – که در تاریخ ۲۵ ژوئن ۲۰۱۹ منتشر می‌شود – تغییر خواهد کرد.
تمامی تصاویر و تریلر‌های مربوط به Hamura به طور موقت از تمام کانال‌های رسمی سگا حذف شده‌اند. نسخه‌ی به‌روز شده‌ی این موارد در آینده در دسترس قرار خواهد گرفت.

نسخه‌ی غربی بازی Judgment در تاریخ سه‌شنبه ۴ تیر ماه سال ۱۳۹۸ (۲۵ ژوئن سال جاری) به صورت انحصاری برروی کنسول پلی‌استیشن ۴ منتشر خواهد شد.

چاپ این مطلب

مرگ در کمین سایه‌ها | نقدها و نمرات Sekiro: Shadows Die Twice [به‌روزرسانی]
ارسال کننده: White Beard - 03-23-2019, 05:48 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

مرگ در کمین سایه‌ها | نقدها و نمرات Sekiro: Shadows Die Twice

[تصویر:  sekiro__shadows_die_twice_wallpaper_by_d...50x140.jpg]

بازی Sekiro: Shadows Die Twice طی روزهای آینده رسما عرضه می‌شود و حال به تازگی نقدها و نمرات آن نیز منتشر شده است که با یکدیگر مروی بر آن‌ها خواهیم داشت.

سلما با استودیوی فرام سافتور و عناوین این شرکت به خوبی آشنایی دارید. استودیویی که شاهکار‌هایی به مانند سری Dark Souls  و Bloodborne را خلق کرد. اثر جدید این استودیوSekiro: Shadows Die Twice نام دارد که فردا رسما عرضه خواهد شد. اگرچه در نگاه اول Sekiro دارای همان فرمول همیشگی استودیوی فرام سافتور است اما به نظر می‌رسد سازندگان مکانیک‌های جدید را به گیم‌پلی بازی اضافه کرده اند و این بار مبارزات بازی به جای پارامترها، برروی سیستم مهارت‌ها متمرکز است و از این روی با گیم‌پلی متفاوتی نسبت به بازی‌های قبلی استودیوی فرام سافتور روبرو هستیم. حال به تازگی هم‌زمان با عرضه‌ی  بازی Sekiro: Shadows Die Twice نقدها و نمرات آن نیز منتشر شده است که با یکدیگر مروری بر آن‌ها خواهیم داشت.

Areajugones 9.5/10

نقل‌قول:
Sekiro: Shadows Die Twice بدون شک یکی از بهترین بازی‌های سال ۲۰۱۹ و شاید حتی کل نسل هشتم است. Sekiro قدم بعدی فرام سافتور محسوب می‌شود؛ عنوانی که تجربه‌ای مابین Dark Souls و Bloodborne را ارائه می‌دهد و بدون از دست دادن ویژگیهای ذاتی خود، هم زمان اورجینال و قابل دسترس است. یک شاهکار جدید از میازاکی (Miyazaki) که تمام بازی‌بازان باید آن را تجربه کنند.

Atomix 9.5/10

نقل‌قول:
من تا به حال عنوانی را تجربه نکرده بودم که مکانیک‌های استفاده از یک شمشیر این قدر طبیعی باشد. در همین حین، استفاده از کنترل‌های سنتی به شدت منطقی است. مهم نیست شما تا چه اندازه با مضامین ژاپنی آشنایی دارید، Sekiro چیزی است که تاکنون تجربه نکرده‌اید. Sekiro عنوانی است که باید در اولویت تمام عاشقان این مدیوم قرار داشته باشد. Sekiro قدم بعدی برای ژانر و زیر ژانری است که ارائه می‌دهد. Sekiro استاندارد جدیدی است که قطعاً در ادامه برروی دیگر توسعه دهندگان تاثیر خواهد گذاشت. Sekiro فقط یک Dark Souls دیگر با نینجا‌ها و سامورایی‌ها نیست. بلکه شاهکاری است که نباید آن را از دست بدهید.

PlayStation LifeStyle 9.5/10

نقل‌قول:
جدای از انتظاراتی که به واسطه‌ی سری بازی‌های Dark Souls و Bloodborne داریم، استودیوی فرام سافتور قادر شد تا عنوانی بسازد که علاوه بر حفظ هویت‌ بازی‌های این استودیو، به آن‌ها اجازه می‌دهد تا مکانیک‌ها و روش‌های جدیدی برای روایت داستان را آزمایش کنند. Sekiro یک بازی چالش برانگیز اما منصفانه است؛ عنوانی که به بازی‌بازان اجازه می‌دهد تا رشد کنند و نه به شخصیت بازی. این عنوان مکانیک‌های گیم‌پلی و روایت داستانی را به نحوی با یکدیگر ترکیب می‌کند که امروزه نمونه‌ی آن بسیار کمیاب است. مهم نیست که مبارزات چقدر سخت می‌شوند بلکه این موضوع باعث می‌شود تا بازی‌بازان به طور عمیقی در دنیای بازی غرق شده و مبارزات بیشتری را طلب کنند.

IGN 9.5/10

نقل‌قول:
Sekiro فرمول موفق استودیوی فرام سافتور را به یک اکشن ماجراجویی مدرن تکامل می‌بخشد که مبارزات آن بر‌روی دقت و مهارت متمرکز است. بازی تجربه‌ای از یک مخفی کاری و مبارزات خطرناک با سلاح سرد را ارائه می‌دهد که باید با دشمنان زیادی در زمین و یا دنیاهای دیگر ( اشاره به زمان گذشته) مبارزه کنید. ویژگی‌های (ابزار) تخیلی و انعطاف پذیر بازی تجربه‌ای متمرکز را رقم می‌زنند که اگرچه فهم آن نسبت به سایر بازی‌های فرام سافتور ساده‌تر شده اما هنوز هم رمز و رازهای مخصوص خود را داراست. Sekiro یک برداشت جدید از یک فرمول آشنا است که می‌تواند در کنار نیاکان خود با قدرت ایستادگی کند.

Gameblog.fr 9/10

نقل‌قول:
Sekiro یک بازی شگفت انگیز با مبارزات فوق العاده، کاوش گسترده و کارگردانی هنری بسیار زیبا است؛ عنوانی که حتما باید آن را تجربه کرد.

Game Informer 9/10

نقل‌قول:
Sekiro یک سفر چالش برانگیز در یک دنیای شگفت انگیز و پیچیده است که شما را وادار می‌کند تا برای موفقیت، مبارزات بی‌رحمانه‌ی آن را یاد گرفته و در آن استاد شوید. علیرغم اینکه به دفعات در بازی مرگ را تجربه خواهید کرد، اما هیجان ناشی از پیروزی باعث می‌شود تا همچنان به پیش‌روی در آن ادامه دهید. Sekiro یکی از سخت‌ترین بازی‌هایی است که من تا به حال تجربه کردم اما برای کسانی که به دنبال ماجراجویی، اکتشاف و یک بازی نینجای فانتزی هستند، قطعا Sekiro انتظارات آن‌ها را برآورده خواهد کرد.

JeuxActu 8.5/10

نقل‌قول:
Sekiro به مانند Dark Souls و Bloodborne، بازی بسیار قدرتمندی است. این بازی بار دیگر تمام استعدادهای استودیوی فرام سافتور را به رخ می‌کشد. با وجود کارگردانی هنری بی‌نظیر سیستم مبارزات هوشمندانه‌ی بازی، Sekiro یکی از بهترین بازی‌های حال حاضر است.

Hardcore Gamer 8/10

نقل‌قول:
Sekiro: Shadows Die Twice فرمول موفق و آن چیزی که یک عنوان استودیوی فرام سافتور را خاص می‌کند، به مجموعه‌ای با ساختار قوی و تحسین برانگیز تبدیل کرده که هواداران مطمئنا عاشق آن خواهند شد. شاید مرگ ویژگی ثابتی در Sekiro باشد اما پس از هر بار مرگ، این بازی قطعا ارزش تلاش دوباره را دارد.

IGN Japan 8/10

نقل‌قول:
Sekiro: Shadows Die Twice ضعف‌های واضحی دارد؛ دشمنان زیاد تکرار می‌شوند و ما دوست داشتیم تا تنوع بیشتری را در نقشه‌های بازی شاهد باشیم. همچنین پیش نیاز ارتقای شخصیت خود، شکست دادن یک باس اشت که می‌تواند مشکل ساز شود. اما از دید یک بازی مخفی کاری، روش‌‌های زیادی برای اکتشاف و کشتن دشمنان خود ارائه می‌دهد. اما مهمتر از هر چیز، سیستم مبارزات با شمشیر بازی، اید‌ه‌های واقعاً جدیدی نظیر نوار Posture و دفع ضربات دارد که نبرد‌های Sekiro را به یک هنر واقعی تبدیل می‌کنند. با این‌که سیستم ارتقای ساده‌تر و تکیه‌ی بیشتر برروی اکتشاف سبب می‌شود تا Sekiro به عنوانی خیلی سخت‌تر نسبت به سری Dark Souls و Bloodborne تبدیل شود، اما مبارزات نزدیک هیچوقت تا این اندازه خوب نبوده‌اند.

[تصویر:  download-1-2-768x373.jpg]

[تصویر:  download-2-1-768x374.jpg]

[تصویر:  download-3-1-768x370.jpg]

بازی Sekiro: Shadows Die Twice در تاریخ ۲ فروردین ماه سال ۱۳۹۸ (۲۲ مارس ۲۰۱۹) برای پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی، پلی‌استیشن ۴ و اکس‌باکس وان منتشر خواهد شد. پیشنهاد می‌شود برای کسب اطلاعات بیشتر از این بازی، نگاهی به پیش نمایش آن به قلم مصطفی زاهدی تحت عنوان سایه‌ها دوبار می میرند، بازیبازان صدها بار!!! | پیش نمایش Sekiro Shadows Die Twiceداشته باشید. همچنین به تازگی مصاحبه‌ای با آقای هیدتاکا میازاکی، کارگردان بازی Sekiro: Shadows Die Twice، صورت گرفته است؛ مصاحبه‌ای خواندنی که شاید با مطالعه‌ی آن بتوانید پاسخ بسیاری از سوالات خود را پیدا کنید.

چاپ این مطلب

شخصیت Shang Tsung به Mortal Kombat 11 اضافه خواهد شد
ارسال کننده: White Beard - 03-23-2019, 05:45 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

شخصیت Shang Tsung به Mortal Kombat 11 اضافه خواهد شد

[تصویر:  download-5-250x131.jpg]

کری-هیرویوکی تاگاوا (Cary-Hiroyuki Tagawa) که در اقتباس سینمایی مورتال کامبت (Mortal Kombat) در سال ۱۹۹۵ نقش آفرینی کرده بود، بازگشته تا در بازی مورتال کامبت ۱۱ (Mortal Kombat 11)  نقش Shang Tsung را دوباره ایفا کند.

شخصیت Shang Tsung اولین مبارزی خواهد بود که پس از عرضه بازی در قالب محتوای قابل دانلود به این عنوان اضافه خواهد شد. این شخصیت همچنین میزبانی بخش Campaign بازی را بر عهده خواهد داشت که با بازی کردن آن می‌توانید آیتم‌های جدیدی به دست آورید و از چالش‌هایی که برایتان مقرر شده‌اند لذت ببرید.

اِد بون (Ed Boon)، از سازندگان اصلی سری مورتال کامبت، بازگشت Shang Tsung را طی پخش زنده‌ای در نمایشگاه C2E2 اعلام کرد و نگاهی کوتاه به نقشه The Krypt نیز انداخت. همچنین، طی این پخش زنده از بازگشت نوب سایبات (Noob Saibot)، یکی از محبوبترین شخصیت‌های سری، نیز رونمایی شد.

شخصیت Shang Tsung غول آخر اولین نسخه از سری مورتال کامبت بود و در اقتباس سینمایی مورتال کامبت، ساخته پال اندرسون (Paul W.S. Anderson)، نیز حضور داشت. بازی مورتال کامبت ۱۱ در تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ (۲۳ آپریل ۲۰۱۹) برای پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان و رایانه‌های شخصی منتشر خواهد شد. پیشنهاد می‌کنم پیش‌نمایش «سمفونی استخوان‌های شکسته»به قلم آریا مقدم را نیز مطالعه کنید. در ادامه شما را به تماشای تریلر معرفی این شخصیت دعوت می‌کنم.

دریافت ویدیو با کیفیت ۴۸۰P | دریافت ویدیو با کیفیت ۱۰۸۰P

چاپ این مطلب

تم پویای Sekiro: Shadows Die Twice به صورت رایگان برای پلی‌استیشن ۴ در دسترس قرار دار
ارسال کننده: White Beard - 03-23-2019, 05:43 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

تم پویای Sekiro: Shadows Die Twice به صورت رایگان برای پلی‌استیشن ۴ در دسترس قرار دارد

[تصویر:  9817_sekiro2_dad1f27c01e0810dd7586a59df0...50x167.jpg]

آیا برای تجربه‌ی شاهکار جدید استودیوی فرام سافتور (From Software) آماده‌اید؟ خبر خوب این است که هم‌اکنون تم پویای Sekiro: Shadows Die Twice به صورت رایگان برای پلی‌استیشن ۴ در دسترس قرار دارد و شما می‌توانید همین حالا آن را دریافت کنید.

خوشبختانه با یک تم جذاب طرف هستیم. علاوه بر یک تصویر هنری زیبا از Wolf، شخصیت اصلی بازی، این تم از موسیقی‌ و افکت‌های صوتی Sekiro: Shadows Die Twice نیز استفاده می‌کند. برای دریافت این تم کافی است تا به صورت دستی کلمه‌ی «Sekiro» را جستجو کرده یا این‌که به قسمت پائین صفحه‌ی بازی مراجعه کنید.

شما می‌توانید تصویر منتشر شده از این تم را در ادامه مشاهده کنید.

[تصویر:  sekiro-ps4-dynamic-theme.original-768x432.jpg]

بازی Sekiro: Shadows Die Twice هم‌اکنون برروی کنسول‌های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان و پلتفرم رایانه‌های شخصی در دسترس قرار دارد. برای آشنایی بیشتر با ویژگی‌های این عنوان، پیشنهاد می‌کنیم پیش نمایش آقای مصطفی زاهدی را مطالعه کنید. همچنین وب‌سایت گیمفا مصاحبه‌ای جدید با آقای هیدتاکا میازاکی (Hidetaka Miyazaki)، کارگردان بازی، را منتشر کرده است که قطعاً برای طرفداران این کارگردان و استودیوی فرام سافتور جذاب خواهد بود.

چاپ این مطلب

Wink مشکل در اجرای بازی Brink
ارسال کننده: Legend.X - 03-23-2019, 03:27 PM - انجمن: مشکلات و آموزش ها - پاسخ (1)

سلام دوستان
من توی نصب بازی Brink به یه مشکلی برخوردم.ممنون میشم راهنماییم کنید
همه ی نرم افزار های لازم رو نصب کردم
بازی هم به خوبی نصب شد.ولی موقع ورود به بازی ارور عدم پشتیبانی کارت گرافیک از Open GL 3.1 یا بالاتر رو میده
چکار باید انجام بدم؟!

چاپ این مطلب

Big Grin موجودی به اسم گیمر
ارسال کننده: alisalar11 - 03-23-2019, 03:20 PM - انجمن: طنز - پاسخ (4)

سلام من علی هستم و موجودی به اسم گیمر رو معرفی کنم.

این موجود در چند دهه اخیر به وجود اومده و تمایل زیادی به بازی کردن  داره.

تجربه ثابت کرده که یک انسان بدون غذا و اب و لباس فقط یه هفته میتونه زنده بمونه اما گیمر ها این توانایی رو دارن تا هروقت بخوان بشینن یه جا بازی کنن.

اینم تفاوت خون گیمر و انسان:

[تصویر:  ey5_50036011_340635943219154_6000128758726211889_n.jpg]

اینم تفکرات گیمر ها:

[تصویر:  duqq_49663051_600136407076250_8524245006321446044_n.jpg]

و همینطور این:

[تصویر:  x9w_images_(7).jpg]

میگن یه لودر میتونه چند تن رو بلند کنه ولی چندین تا لودر نمیتونن یه گیمر که بازی جدید گرفته رو بلند کنن. S0 (43)

خلاصه گیمرا هم حق زندگی دارن و نباید بخاطر بازی دوست بودنشون سرزنششون کنیم.

تو ایران پدر مادرا اینجوری فکر میکنند:
[تصویر:  jo80_images_(5).jpg]

امیدوارم لذت برده باشین از مقاله لطفا تو نظرسنجی شرکت کنید.

چاپ این مطلب

وقتی میخوام بازی کنم ...
ارسال کننده: alisalar11 - 03-23-2019, 02:39 PM - انجمن: طنز - پاسخ (3)

وقتی میخوام بازی کنم تلویزیون از ضرر بازی های رایانه ایی میگه Wall

[تصویر:  b253_images_(6).jpg]

وقتی میخوام بازی کنم، یه موجودی وجود داره به اسم برادر کوچیک که به صورت بسیار سریع سراغ کابل وای فای و یا کامپیوتر میره و در اخر موجب خرابی سیستم میشود. Wall

وقتی میخوام بازی کنم نسخه تکامل یافته برادر کوچیک با اسم برادر بزرگ میاد و مارو پرت میکنه و خودش میشینه بازی میکنه. Wall

وقتی میخوام بازی کنم فامیلامون میان خونمون. Wall

وقتی میخوام بازی کنم دبیر ها انگولک میکنن که فردا امتحان دارید S0 (2)

وقتی میخوام بازی کنم ... .

امیدوارم شما از خوندن مقاله لذت برده باشید.لطفا اسپم ندید.شماهم تو نظرات وقتی میخوام بازی کنم های دیگه ایی رو بگید. 113

چاپ این مطلب

شماره‌ی ۲۰ برای گیمفایی‌های ۲۰ | شماره بیستم مجله گیمفا دیجیتال، ویژه نامه نوروز ۱۳۹۸
ارسال کننده: White Beard - 03-23-2019, 03:51 AM - انجمن: آرشیو مجموعه مجلات الکترونیکی و دیجیتالی گیمفا - بدون پاسخ

شماره‌ی ۲۰ برای گیمفایی‌های ۲۰ | شماره بیستم مجله گیمفا دیجیتال، ویژه نامه نوروز ۱۳۹۸

[تصویر:  gamefa-digital-20-slide.jpg]

کارنامه گیمفا اگر یک بیست داشته باشه، اون نمره کاربراشه… سلام و عرض ادب و احترام دارم خدمت دوستان عزیز و همراهان وفادار وبسایت تحلیلی خبری بزرگ گیمفا. امیدوارم که حالتون خوب باشه و به خوبی و خوشی تعطیلات نوروز ۹۸ رو شروع کرده و حسابی برنامه ریزی کرده باشید تا بهترین بازی ها رو در تعطیلاتتون تجربه کنید و بتونید ساعت ها بازی کنید، چون برای ما گیمرها بهترین تفریح در تعطیلات، بازی کردن هست و دوست داریم تا ساعت ها پای کنسول و رایانه بشینیم و بدون توجه به وقت بازی کنیم و حالشو ببریم، آن هم با این عناوین فوق العاده ای که در چند ماه اخیر منتشر شده اند و با تعداد زیاد خود انتخاب کردن بین آن ها را برایمان سخت می کنند. باید از تک تک روزهای این تعطیلات دوست داشتنی، استفاده کنیم و عناوینی که بیشتر از همه به آن ها علاقه داریم را تجربه نماییم تا این عید نوروز را برای خود خاطره انگیزتر از قبل کنیم و از بازی های محبوبمان لذت ببریم. عید نوروز است و گیمفا بایستی به پاس قدردانی از حمایت و لطف همیشگی شما عزیزان، عیدی هر چند کوچکی را به شما هدیه دهد که این عیدی، مجله بیستم گیمفا ویژه نامه عید نوروز ۱۳۹۸ است که اختصاصا برای انتشار در عید کار شده است و نسبت به مجلات قبلی بسیار ویژه تر و جذاب تر است چرا که در این نسخه برایتان علاوه بر خبرها و نقدها و پیش نمایش های تمام بازی های جدید، کلی هم مقالات ۱۰ برتر و مصاحبه و روزی روزگاری و… تدارک دیده ایم که قطعا برایتان جذاب خواهند بود و مخصوصا با کار گرافیکی فوق العاده زیبا و چشم نواز این مجله، قطعا تمام صفحات آن را نگاهی هر چند کوتاه خواهید انداخت تا در این فصل بهار، دلتان از دیدن تصاویر زیبا و خوش آب و رنگ از بازی های محبوبتان، شاد شود. ما در تیم گیمفا بیشترین تلاش خود را برای آماده کردن هر چه بهتر این مجله برای شما عزیزان به کار بستیم تا فصل زمستان و آغاز بهار را چه از نظر خبری و چه از لحاظ بازی های پرتعدادش پوشش کامل دهیم و نقد و بررسی جدیدترین بازی های دنیا که تنها چند روز است منتشر شده اند را نیز برای شما عزیزان در مجله قرار دهیم.

[تصویر:  gamefa-digital-20-slide.jpg]

در مجله بیستم گیمفا مطالب بسیار زیادی را مطالعه خواهید کرد که از آن جمله می توان به نقد و بررسی عناوینی مثل Devil May Cry 5 و Metro Exodus و Resident Evil 2 و همین طور پیش نمایش بازی هایی مثل Mortal Kombat 11 و Days Gone و بسیاری مطالب و مقالات جانبی دیگر از قبیل مصاحبه با سازندگان Cyberpunk 2077 و مقالات ۱۰ برتر مانند “مورد انتظارترین بازی های سال ۱۳۹۸” و بخش جدید روزی روزگاری در مجله گیمفا با مقاله نگاهی به بازی Dark Souls II Scholar of the First Sin اشاره کرد که امیدواریم موجبات خرسندی شما عزیزان را فراهم آورد. مجله بیستم گیمفا که هشتمین شماره از سری جدید آن و ویژه نامه عید نوروز ۱۳۹۸ محسوب می شود را می توانید در همین پست از وبسایت گیمفا دانلود نمایید. امیدوار هستم که این عیدی بسیار کوچک و ناچیز را از ما پذیرا باشید، زیرا که تمام مجموعه گیمفا اعم از تیم تحریریه و خبری و طراحی تلاش خود را کرده اند تا یک مجله شایسته نوروز و ویژه را برای شما تهیه نمایند و امید است که مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. در انتها یک بار دیگر عید نوروز باستانی و فرا رسیدن فصل بهار سال ۱۳۹۸ را خدمت شما عزیزان تبریک عرض نموده و آرزو دارم که سال جاری یکی از بهترین سال ها و پر از موفقیت و سلامتی برای شما عزیزان و خانواده محترمتان باشد. در ادامه مطلب توجه شما را به مجله بیستم گیمفا جلب می کنیم.

کاور رسمی شماره بیستم مجله گیمفا دیجیتال:
[تصویر:  gamefa-digital-20-cover-2-768x730.jpg]

مدیر مسئول: کسری نراقی
سردبیر: سعید آقابابایی
طراح و صفحه آرایی: فرزین سلیمی
اعضای تحریریه مجله: سعید آقابابایی، محمد آریا مقدم، مهرداد میرشاهی، امیرمهدی نامجو، مهدی رضایی، آریا مقدم، مصطفی زاهدی، آرین مرادی

برخی از مطالبی که در این شماره می خوانید:

نقد و بررسی ها:
Devil May Cry 5
Metro Exodus
Resident Evil 2
Far Cry New Dawn
Darksiders III
Ace Combat 7: Skies Unknown
و …
روزی روزگاری:
نگاهی به بازی Dark Souls II Scholar of the First Sin
پیش نمایش ها:
Mortal Kombat 11
Days Gone
Rage 2
و …
مقالات:
مورد انتظارترین بازی های سال ۱۳۹۸
ده بازی برتر موبایل در سال ۱۳۹۷
مصاحبه:
مصاحبه با سازندگان Cyberpunk 2077

برخی صفحاتی که در مجله خواهید دید

( به علت حجم بالای تصاویر، در جهت بارگزاری سریع تر از کیفیت تصاویر کاسته شده است )

[تصویر:  gamefa-digital-20-1-768x538.jpg]
[تصویر:  gamefa-digital-20-4-768x538.jpg]
[تصویر:  gamefa-digital-20-2-768x538.jpg]
[تصویر:  gamefa-digital-20-5-768x538.jpg]

چاپ این مطلب

Thumbs Up معرفی بازی
ارسال کننده: alisalar11 - 03-23-2019, 02:34 AM - انجمن: پاتوق - پاسخ (1)

سلام دوستان علی هستم S0 (43)

تو این مقاله قراره بازی هایی که دوست داریم رو به گیمفایی های عزیز معرفی کنیم. S0 (24)

من خودم سری فارکرای رو خیلی دوست داشتم. Ghelion

شماهم تو بخش نظرات اعلام کنید. 113

چاپ این مطلب

چالش هارد کور
ارسال کننده: alisalar11 - 03-23-2019, 02:07 AM - انجمن: گفت و گوی آزاد - بدون پاسخ

سلام دوستان اسم من هست علی S0 (43)

امروز چالش هاردکور داریم Wall

اینم منو بازی downwell:
[تصویر:  isd4_f6fc3c2ff7f1d0fb2acb112c06f2d675-650-80.gif]

در اخر:دوستان وقتی میگیم بازی هاردکور حتما نباید برین سمت دارک سولز و... .بازی های چند مگابایتی هم هستند که خیلی هم سرگرم کننده اند.

چاپ این مطلب