مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 112,738
» آخرین عضو: DonaldLervE
» موضوعات انجمن: 24,198
» ارسال‌های انجمن: 225,139

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 649 کاربر آنلاین هستند.
» 1 عضو | 646 مهمان
Bing، Google، DonaldLervE

آخرین موضوع‌ها
Assassin’s Creed 3 Makers...
انجمن: Gamefa English Articles
آخرین ارسال توسط: graduallyrevelation
3 ساعت پیش
» پاسخ: 2
» بازدید: 2,461
پوشش زنده کنفرانس UNPACKE...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: outuvore
03-08-2025, 07:22 AM
» پاسخ: 5
» بازدید: 4,145
تاپیک جامع اسپویل داستان ...
انجمن: نقد و بررسی
آخرین ارسال توسط: Baradnia
03-06-2025, 01:05 AM
» پاسخ: 107
» بازدید: 51,045
آموزش ساخت کاور پست در سط...
انجمن: گرافیک
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
03-04-2025, 11:39 AM
» پاسخ: 10
» بازدید: 5,904
farming simulator 2025 سف...
انجمن: مشکلات و آموزش ها
آخرین ارسال توسط: ebiseaid
03-01-2025, 08:53 PM
» پاسخ: 1
» بازدید: 95
قابل توجه کاربران علاقه م...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: JamesPeado
02-26-2025, 04:53 PM
» پاسخ: 6
» بازدید: 4,972
ویرایش بازی
انجمن: انجمن بازی سازان
آخرین ارسال توسط: donyayesite
02-21-2025, 10:35 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 70
از تاریخ انتشار بازی واقع...
انجمن: تاریخ عرضه بازی ها
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 07:05 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 5,265
Rumor: Call of Duty 2016 ...
انجمن: Gamefa English Articles
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 06:52 AM
» پاسخ: 16
» بازدید: 3,726
اینده ی بازی های کامپیوتر...
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: darkness ii
02-18-2025, 09:14 PM
» پاسخ: 16
» بازدید: 5,044

Big Grin سال نو پسا پس مبارک
ارسال کننده: alisalar11 - 03-21-2019, 04:51 AM - انجمن: گفتگوی آزاد مخصوص اعضا - بدون پاسخ

سلام دوستان سال نو تون مبارک.سالی گرافیکی رو براتون ارزو منم S0 (43)

hapy new year 

baaa

[تصویر:  rhwt_635180013409896761.jpg]

چاپ این مطلب

Question زندگی یک گیمر در ایران
ارسال کننده: alisalar11 - 03-21-2019, 04:46 AM - انجمن: گفتگوی آزاد مخصوص اعضا - بدون پاسخ

سلام دوستان من علی  هستم S0 (43)

اوضاع گیم تو ایران خیلی ترسناکه.طوری که یه جایی میگی گیمر همه میزنن زیر خنده S0 (43)

خیلی وقته این حرفا تو دلمه.وجود سایت هایی مثل گیمفا و سایر سایت ها بسیار کمک به فرهنگ سازی گیم تو ایران میکنه.طوری که اگه از گیم استقبال بشه دیگه واسه خودمون فستیوال میزنیم S0 (2)

من وقتی میشینم بازی میکنم بابام میاد میگه تو دیگه بزرگ شدی بسه بازی کردن|:

ینی حاضرم صد تا فحش بخورم اما اینو بهم نگن S0 (43)

اخه من سر از منطق خانواده ها در نمیارم؟

یعنی یه پلی4 تقریبا7میلیون هست و جمع کردن یه سیستم کلا بالا 4تا6میلیون خرجش میره.اخه عزیز تویی که میگی بازی ماله بچه هاست.حاضری چنین مبلغی رو برای بچه هات خرج کنی؟

متاسفانه تو ایران خیلی چیزا فرهنگ سازی نشده مثلا ... .

خیلی کم گیر میاد خانواده ایی که با گیمر مشکل نداشته باشه.مثلا من دوست دارم بابام بیاد باهم فیفا بازی کنیم و مادرم سیمز بازی کنه(بخشی از کتاب گیمر در خواب بیند کال او دیوتی)

حالا از اوضاع قیمت بازی و بدبختی و سیستم های جدید و... نگم .

بیاید یه روز از زندگی یه گیمر رو تصور کنیم.

من که کلا اکثر روزهام اینجوریه:صبح بیدار میشم پی اس4 رو روشن میکنم پی سی رو میزارم رو دانلود بازی ... مثلا اسکایریم

میشینم صبحونه میخورم و کمی بازی میکنم بعد از ظهر یه چالش میزارم و سر میزنم به انجمن ها و سایت ها و بعدش میرم بیرون با دوستام شب هم یه مقاله میزارم بعدش بازی میکنم.

خب بیشتر روزای من اینطوری سهل الشلکی میگذره.بیشترین تفاوت رو داشته باشه اینه ناهار یا شام چیز دیگه ای بخورم یا بازی جدید دانلود کنم.

حالا بقیه گیمر ها هم تقریبا اینجورین(به کلمه تقریبا دقت کنید) .ما که زندگی یکنواختی داریم خدایی لازم نیست (حالا غیر از والدین) بعضیا انقدر فشار بیارن.

مثلا من داییم اومده خونمون استقبال و خوش امد گویی و گپ و گفت کردیم بعد کلی حرف رفتم یه سری به انجمن بزنم دیدم بابام مثل حضرت رایدن ظاهر شد [تصویر:  cr21_images.jpg]

گفت خجالت نمیکشی همش بازی میکنی؟  این درحالی بود که داییم داشت با پی اس4 من مورتال کمبت بازی میکرد S0 (43)

قیافه من در اون لحظه:[تصویر:  zeiy_download.jpg]

دوستان امیدوارم لذت برده باشین.ممنون که خوندید خدا یار و نگهدارتون.

چاپ این مطلب

نظرسنجی | نظر شما در مورد کارکرد انجمن در سال 1397
ارسال کننده: White Beard - 03-20-2019, 09:19 PM - انجمن: انتقادات و پیشنهادات - پاسخ (2)

سلام و درود خدمت تمامی کاربران فروم گیمفا

وارد سال جدید شدیم و یه سال دیگر را نیز پشت سر گذاشتیم و مطمئناً نقص‌ها و کاستی‌های داشتیم و در مقابل، پیشرفت چشمگیری نیز، نسبت به سالهای قبل در فروم به وجود آمد و آن نیز، زنده شدن تمامی بخش‌های انجمن، از جمله بخش راهنمایی و اخبار و ویکی گیمفا است. حال از شما میخواهیم، که نظرتان را در مورد وضعیت انجمن، طی سال 1397 بدانیم و با شرکت کردن در نظر سنجی بالا و گذاشتن نظر در اینجا، ما را از کم و کاستی‌های خود مطلع کنید.

[تصویر:  red_alert.gif] شرکت در نظرسنجی و گذاشتن نظر در این تاپیک، برای تمامی کاربران الزامی است. [تصویر:  red_alert.gif]

با تشکر از شما. مدیریت ارشد، White Beard

چاپ این مطلب

Big Grin چالش شوتر
ارسال کننده: alisalar11 - 03-20-2019, 03:51 PM - انجمن: گفتگوی آزاد مخصوص اعضا - پاسخ (1)

سلام دوستان بنده علی هستم S0 (43)

امروز قراره چالش شوتر داشته باشیم.

اسکرین شات از لحظه های ناب یک بازی شوتر میگیرید میزارید.

اینم شکار لحظه ی من از فارکری5:
[تصویر:  a8ex_ss_60894d685a0f3488ceaf0592625fc904....0-min.jpg]

چاپ این مطلب

تبریک سال جدید به همۀ کاربران انجمن (1398)
ارسال کننده: White Beard - 03-20-2019, 02:30 PM - انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت - پاسخ (6)

[تصویر:  norooz.jpg]
به نام او که نجوای تنهایی می‌نوازد

با عرض سلام و درود فراوان خدمت تمامی کاربران محترم فروم‌گیمفا.

همانگونه که می‌دانید، وارد سال جدید شدیم و سالی دیگر را نیز از عمر گرانبهای خود صرف کردیم و همچنان با شتاب فراوان، روزگار راه خود را می‌پیماید و هیچ باکی از بشر ندارد و اهمیتی به گذر سن انسانها نمی‌دهد؛ اما این، ما هستیم که باید قدر زندگی و عمر اندک خود را بدانیم و سعی کنیم آن را صرف افعال نیک و پاک دنیوی بکنیم.
مثل هرساله، تیم مدیریت انجمن گیمفا به وظیفۀ خود می‌داند که سال نو را به همۀ کاربران و دنبال کنندگانش تبریک بگوید و آرزوی سالی پر از سعادت و خوشبختی را برایشان بکند. پس به عنوان رسم هرسالۀ انجمن گیمفا، سال نو بر همۀ کاربران گیمفا، از هر زبان و دین و آیینی اعم از فارس، کورد، ترک، لر، بلوچ، گیلک و سایر ادیان و مذاهب دیگر مبارک باد و همۀ اعضای مدیریت ارشد و مدیریت کل، سال نو را به شما عزیزان و خانوادههای محترمتان تبریک می‌گویند و آرزوی سعادت و خوشبختی را برای شما دارند. باشد که برای سالیانی دراز و متمادین در کنار یکدیگر،مثل یک خانوادۀ بزرگ، به بحث و گفتگو بپردازیم و هر روز این جو صمیمانه را بهبود ببخشیم.

در پایان لازم به ذکر است که، انجمن گیمفا مثل سایر انجمن‌های مربوط به بازی‌های رایانه‌ای، کار خود را برای باری دیگر شروع کرده است و مطمئناً امسال شاهد تغییرات فراوانی در قالب و مطالب سایت خواهید بود.

با تشکر از شما. تیم مدیریت فروم‌گیمفا

چاپ این مطلب

Exclamation شماره پنجم نشریه گیم آور
ارسال کننده: Aidin 1 - 03-20-2019, 10:36 AM - انجمن: دیگر مجلات - پاسخ (2)

پنجمین شماره از نشریه‌ی چاپی-الکترونیکی و دانشگاهی بازی‌های ویدیویی در کشور با نام گیم آور منتشر شد.

در این شماره که در ۶۴ صفحه برای شما عزیزان آماده شده است با مطالبی چون اخبار بازی‌های ایرانی، عملکرد بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در سال ۱۳۹۷، تولد یک‌سالگی نشریه گیم آور، مقاله بازیکنان چه چیزی می‌خواهند؟، نقد بازی علیمردان در ملاقات با مرلین جادوگر، نقد بازی آناهیتا، نقد بازی گیج، نقد بازی بدو دهقان بدو، نقد بازی خاک، نقد بازی شهر بختک‌ها: فصل اول، پیش‌نمایش بازی رستم: نبرد اساطیر، مقاله بازی‌سازهای موفق چه کسانی هستند؟، مقاله قضیه رستم و سوپرمن، گزارش کامل کنفرانس DGRC2018، مقاله ورود زنان ممنوع، مقاله تاریخ انقضاء، مقاله بازی‌وارسازی یا گیمفیکیشن، مقاله نظام رده بندی سنی بازی‌های ویدیویی، مقاله ابری با احتمال بارش بازی، مقاله تاثیر منتقد بودن در بازی‌سازی، مقاله آینده ویدیوگیم ایران چه خواهد شد؟، مصاحبه اختصاصی با Creative Mobile و … روبه‌رو خواهیم بود.

سورپرایز جشن تولد۳۰% کد تخفیف خرید از فروشگاه آریو ← tavalod_gameovermag

[تصویر:  GameOver05Cover.jpg]

صفحه نشریه: http://sanad.um.ac.ir/GameOver

امیدواریم که از خواندن آن لذت ببرید[تصویر:  smiley-smile.gif]

چاپ این مطلب

GDC 2019 | شرکت گوگل از سرویس استریم جدید خود با نام Stadia رونمایی کرد
ارسال کننده: White Beard - 03-20-2019, 12:08 AM - انجمن: نمایشگاه ها و فستیوال های ایران و جهان - پاسخ (1)

GDC 2019 | شرکت گوگل از سرویس استریم جدید خود با نام Stadia رونمایی کرد

[تصویر:  Stadia-250x141.jpg]

در طی رویداد GDC 2019 بالاخره شرکت گوگل با شعار “دسترسی برای همه” از سرویس استریم جدید خود با نام Stadia رونمایی کرده است.
پیش از این محدودیت‌های بسیاری برای کاربران رایانه‌های شخصی وجود داشت تا بتوانند بازی‌های سنگینی را که به سیستم‌های گران‌قیمت نیاز داشتند اجرا کنند، اما حال طبق گفته‌های مسئولان شرکت گوگل، کاربران این سرویس بدون نیاز به هرگونه سیستم پیشرفته‌ای می‌توانند از آن استفاده کنند و بازی‌های به‌روز و باکیفیت را به راحتی اجرا کنند. با استفاده از این سرویس، کاربران تنها نیاز به صرف ۵ ثانیه دارند تا یک بازی بزرگ را با کلیک کردن بر روی لینکی در یوتیوب اجرا کنند.
کاربران می‌توانند از طریق تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها، رایانه‌های شخصی و تلویزیون‌های خود از این سرویس استفاده کنند و تنها نیاز به نصب مرورگر Chrome و همچنین دریافت بازی مورد نظر خود دارند تا بتوانند آن را اجرا کنند. همچنین امکان ادامه‌ی یک عنوان بر روی پلتفرم‌های مختلف نیز وجود دارند که تجربه‌ی کاربران را بیش از پیش راحت می‌کند.
با داشتن این سرویس، اگر در حال تماشای یک ویدیو یا تریلر از یک بازی در یوتیوب باشید، می‌توانید با کلیک کردن بر روی گزینه‌ی “Play Now” آن را اجرا کنید و از آن لذت ببرید. کاربران می‌توانند با استفاده از کنترلر جدیدی که برای این سرویس معرفی شده است، به تجربه‌ی بازی‌ها بپردازند و هیچ‌گونه مانعی بر سر راه آن‌ها وجود نخواهد داشت. طبق گفته‌های مسئولان گوگل، سرویس Stadia توانایی اجرای بازی‌ها با کیفیت ۴K و ۶۰ فریم بر ثانیه را داراست که در آینده حتی می‌تواند به کیفیت ۸K نیز ارتقا پیدا کند. همچنین قابلیت HDR و ویژگی‌های صوتی پیشرفته‌ی “surround sound” نیز برای این سرویس معرفی شده‌اند.

یکی دیگر از ویژگی‌های فوق‌العاده‌ی این سرویس، قدرت پردازش گرافیکی ۱۰٫۷ ترافلاپس است که در حال حاضر از تمامی کنسول‌های موجود قدرتمندتر است. قابلیت‌هایی همچون کراس پلی و ثبت اچیومنت‌ها نیز برای سرویس Stadia معرفی شده‌اند. در رابطه با کیفیت اینترنت کاربر نیز مسئولان شرکت گوگل قول داده‌اند تا این سرویس به اینترنت بسیار پرسرعتی نیاز نداشته باشد تا کاربران بسیاری قادر به استفاده از آن باشند.

چاپ این مطلب

GDC 2019 | استیدیا در سال ۲۰۱۹ میلادی عرضه خواهد شد
ارسال کننده: White Beard - 03-20-2019, 12:05 AM - انجمن: نمایشگاه ها و فستیوال های ایران و جهان - بدون پاسخ

GDC 2019 | استیدیا در سال ۲۰۱۹ میلادی عرضه خواهد شد

[تصویر:  Stadia-250x141.jpg]

شرکت گوگل به زودی پلتفرم استریم خود یعنی استیدیا را به بازار عرضه خواهد کرد. در مراسم GDC 2019 اعلام شد که این پلتفرم در سال ۲۰۱۹ در اختیار بازی‌بازان قرار می‌گیرد.

سرویس استریم جدید شرکت گوگل قطعا یکی از جذاب‌ترین و البته جاه‌طلبانه‌ترین ایده‌های چند سال اخیر را به اجرا در آورده است. امروز در طی مراسم GDC 2019 اعلام شد که این پلتفرم در سال ۲۰۱۹ در اختیار بازی‌بازان قرار خواهد گرفت، البته نه به صورت همزمان در سراسر جهان. این سرویس ابتدا در اروپا، انگلستان، آمریکا و کانادا در دسترس بازی‌بازان قرار می‌گیرد. حتی با در نظر گرفتن همین موضوع نیز گوگل بسیار عالی عمل کرده است. معرفی یک کنسول و عرضه‌ی آن در سال جاری کاری دشوار و بسیار برنامه‌ریزی شده محسوب می‌شود.

مراسم GDC 2019 هم‌اکنون در حال برگزاری است و در طی این مراسم شاهد معرفی و موضوعات جالبی بودیم. برای مثال اکنون می‌دانیم که خانوم جید ریموند به عنوان رئیس اولین استودیوی فرست‌پارتی شرکت گوگل فعالیت می‌کند. در این مراسم همچنین اعلام شد که بازی Doom Eternal با کیفیت فوق‌العاده‌ی ۴K و نرخ فریم ۶۰ برروی این پلتفرم اجرا خواهد شد.

با گیمفا همراه باشید تا در سریع‌ترین زمان ممکن از جدیدترین اخبار مربوط به این مراسم مطلع شوید.

چاپ این مطلب

GDC 2019 | خانوم جید ریموند به عنوان رئیس اولین استودیوی فرست‌پارتی گوگل انتخاب شد
ارسال کننده: White Beard - 03-20-2019, 12:03 AM - انجمن: نمایشگاه ها و فستیوال های ایران و جهان - بدون پاسخ

GDC 2019 | خانوم جید ریموند به عنوان رئیس اولین استودیوی فرست‌پارتی گوگل انتخاب شد

[تصویر:  jade-raymond-740x416-250x141.jpg]

به نظر می‌رسد که خانوم جید ریموند (Jade Raymond) به عنوان مسئول اولین استودیوی فرست‌پارتی پلتفرم جدید شرکت گوگل انتخاب شده است.

همان‌طور که می‌دانید، در هفته‌ی گذشته مطلع شدیم که خانوم جید ریموند که سابقه‌ی همکاری با شرکت‌هایی همچون یوبی‌سافت (Ubisoft) و الکترونیک آرتس (EA) را دارد، به شرکت گوکل پیوسته است. در آن زمان نیز گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر دخالت ایشان در یکی از عناوین فرست‌پارتی این شرکت بود که اکنون در مراسم GDC 2019، مهر تاییدی بر این گمانه‌زنی‌ها زده شد.

طی مراسم GDC 2019، شرکت گوگل از پلتفرم جدید خود و البته اولین استودیوی فرست‌پارتی خود تحت عنوان Stadia Games And Entertainment رونمایی کرد و در همین حین نیز اعلام شد که خانوم جید ریموند به عنوان رئیس این استودیو فعالیت خواهد کرد. با این که ما شاهد معرفی استودیوی جدید شرکت گوگل بودیم، ولی هیچ خبری از بازی جدید انحصاری این شرکت نیست و به نظر می‌رسد که گوگل قصد دارد این روند را تا تابستان ادامه دهد.

به نظر می‌رسد که گوگل قصد دارد تا ابتدا تمام توجه‌ها را به خود و البته پلتفرم جدید معرفی شده جلب کند و سپس به عنوان تیر تمام‌کننده، یک بازی انحصاری جذاب را برای استیدیا معرفی کند. به هر حال، مطمئن هستیم بازی که خانوم جید ریموند سرپرستی آن را به عهده داشته باشد، از کیفیت بالایی برخوردار است.

چاپ این مطلب

GDC 2019: بازی Doom Eternal با کیفیت ۴K و ۶۰ فریم بر ثانیه برروی استیدیا اجرا خواهد ش
ارسال کننده: White Beard - 03-20-2019, 12:02 AM - انجمن: نمایشگاه ها و فستیوال های ایران و جهان - بدون پاسخ

GDC 2019: بازی Doom Eternal با کیفیت ۴K و ۶۰ فریم بر ثانیه برروی استیدیا اجرا خواهد شد

[تصویر:  Doom-Eternal-250x141.png]

به نظر می‌رسد که پلتفرم جدید شرکت گوگل قصد دارد تا بسیار پرقدرت شروع به کار کند. مطلع شده‌ایم که بازی Doom Eternal برروی پلتفرم این شرکت با نرخ فریم ۶۰ و کیفیت ۴K اجرا خواهد شد.

همان‌طور که در جریان هستید، پلتفرم جدید شرکت گوگل تحت عنوان استیدیا (Stadia) در طی مراسم GDC 209 معرفی شد و در همین مراسم نیز تهیه‌کننده‌ی استودیو اید سافتور (id Software) اعلام کرد که بازی Doom Eternal برروی کنسول جدید شرکت گوگل قابل اجرا خواهد بود.

اگر این خبر به اندازه‌ی کافی هیجان‌انگیز نیست، باید به کیفیت اجرایی این بازی مراجعه کنید. بسیار جالب است که بدانید بازی Doom Eternal با نرخ فریم ۶۰ و البته کیفیت ۴K برروی پلتفرم استیدیا اجرا خواهد شد.

در حال حاضر شرکت ایدسافتور لاین‌آپ قدرتمندی برای سال پیش رو دارد که از میان عناوین برنامه‌ریزی شده می‌توان به بازی Rage 2 و پس از آن به Doom Eternal اشاره کرد.

هم اکنون مراسم GDC 2019 در حال اجرا می‌باشد پس با گیمفا همراه باشید تا در سریع‌ترین زمان ممکن از جدیدترین اخبار این مراسم مطلع شوید.

چاپ این مطلب