مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 112,236
» آخرین عضو: tarakanrenkr
» موضوعات انجمن: 24,197
» ارسال‌های انجمن: 225,135

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 321 کاربر آنلاین هستند.
» 0 عضو | 318 مهمان
Bing، Google، Yandex

آخرین موضوع‌ها
Rumor: Call of Duty 2016 ...
انجمن: Gamefa English Articles
آخرین ارسال توسط: Ellenhelen
دیروز, 07:00 AM
» پاسخ: 17
» بازدید: 3,494
ویرایش بازی
انجمن: انجمن بازی سازان
آخرین ارسال توسط: donyayesite
02-21-2025, 10:35 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 14
از تاریخ انتشار بازی واقع...
انجمن: تاریخ عرضه بازی ها
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 07:05 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 5,206
اینده ی بازی های کامپیوتر...
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: darkness ii
02-18-2025, 09:14 PM
» پاسخ: 16
» بازدید: 4,911
تولید محتوا چیست؟
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
02-18-2025, 11:36 AM
» بازدید: 1,072
موسیقی گیمفا | موسیقی‌های...
انجمن: موسیقی بازی ها
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:48 PM
» پاسخ: 8
» بازدید: 3,609
معرفی سایت دانلود فیلم و ...
انجمن: معرفی سایت، کانال تلگرام
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:46 PM
» بازدید: 2,074
فروش اکانت استیم
انجمن: بازارچه
آخرین ارسال توسط: MissFatemeh
02-14-2025, 01:41 AM
» بازدید: 37
سوالات و مشکلات شما دربار...
انجمن: ™ PlayStation 3 , PlayStation 4 - SONY
آخرین ارسال توسط: amirhossein619
02-14-2025, 01:32 AM
» پاسخ: 3,547
» بازدید: 589,596
ارز دیجیتال
آخرین ارسال توسط: player7
02-11-2025, 01:07 PM
» بازدید: 44

Rainbow درخواست آواتار و امضا
ارسال کننده: Albert Wesker - 07-19-2012, 08:45 PM - انجمن: تصاوير بازي ها - پاسخ (2325)

با سلام.
همانطور که از نام تاپیک مشخص است در اینجا هر درخواستی در رابطه با آواتار و امضا دارید مطرح کنید.

قوانین این تاپیک به صورت زیر است:

• سایز آواتار : 150x250 
  • حجم آواتار : 50 کیلوبایت
  • بروز رسانی پست بدون درخواست، به این صورت است که : حداقل 1 آواتار و 2 امضا همراه با نام بازی(ها) باشد.
  • گذاشتن آواتار و امضاء به ترتیب درخواست ها آماده می‌شوند.
با تشکر S0 (74)

چاپ این مطلب

محصولات Cyborg
ارسال کننده: Maximum-Dev - 07-19-2012, 04:08 PM - انجمن: اخبار سخت افزار - پاسخ (1)

[تصویر:  r9_1.jpg]

[تصویر:  cyborg-freq-5-headset.jpg]

[تصویر:  Cyborg-RAT-91.jpg]

[تصویر:  freq5.jpg]

[تصویر:  Cyborg-MMO-7.jpg]

[تصویر:  02.jpg]

[تصویر:  edb785c5f313ea5bd278fb7737c886f53cdc1a88_m.jpg]

[تصویر:  IMAG0704.jpg]

[تصویر:  276.jpg]

چاپ این مطلب

Crystal Dynamics : عنوان Tomb Raider با Uncharted تقاوت دارد و نباید با آن مقایسه شود
ارسال کننده: Maximum-Dev - 07-19-2012, 02:47 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

رییس استدیو Crystal Dynamics آقای Darell Gallagher اعتقاد دارد که عنوان آخرشان یعنی Tomb Raider که در حال کار بر روی آن هستند نباید با سری Uncharted استدیوی ناتی داگ مقایسه شود.شاید موضوع از زمانی آغاز شد که بسیاری از افراد و هواداران با نمایش ها و تریلر های منتشر شده از این عنوان در E3،شروع به مقایسه آن با سری محبوب آنچارتد کردند.اما به نظر میرسد Gallagher کاملا با این موضوع مخالف باشد.

او در مصاحبه اخیر خود در این رابطه اعلام کرده که دو بازی کاملا از زمان آغاز تا پایان با هم متفاوت خواهند بود،اما اشاره کرد که تفاوت های کوچک بین این دو عنوان سبب خواهد شد که دو بازی کاملا احساس متفاوتی را به شخص منتقل کنند.او گفت:

"خوب،البته در واقع هر دو بازی دارای سبک اکشن-ماجراجویی هستند و قبول دارم که در این صورت میتوان آنها را تاحدودی با هم مقایسه کرد و این موضوع را انکار نمیکنم.اما باید توجه داشت که خود سری آنچارتد بسیاری از المان هایش را از سری بازی های قدیمی Tomb Rider قرض گرفته است،به همین خاطر ممکن است شباهت هایی وجود داشته باشد.اما ما اعتقاد داریم که زمانی که بازی به طور کامل در اختیار مخاطب قرار گیرد آنها از ابتدا تا انتهای بازی تجربه ای نو را با بازی داشته باشند."

او ادامه داد:

"به نظر من از این نظر میتوانند مورد مقایسه قرار گیرند که شاهد دو عنوان بسیار بزرگ و اکشن در تابستان باشیم،که هر کدام دارای بازیگران و حال و هوا و داستان متفاوت باشند که هر کدام را از دیگری به طور کامل متمایز میسازد.در این مورد نیز اینگونه است و داستان بازی،نوع روایت و تم کلی آن و همچنین از همه مهمتر کارکترمان بسیار با بازی دیگر متفاوت است.و حتی عمیقتر و مهمتر از آن در گیم پلی ما شاهد لارایی مبتکر هستیم که شما در دمو ها شاهد آن بودید که باز از نظر من تفاوتی دیگر با آنچارتد رقم میزند.همچنین در مورد ساختار بازیمان ما شاهد فضاهای وسیعتر نسبت به عنوان مذکور هستیم.قابلیت شکار حیوانات در جزیره از دیگر تفاوت هاست و علاوه بر این ها در موارد دیگری که هنوز به طور کامل به نمایش نگذاشته ایم تفاوت وجود دارد."
من اعتقاد دارم که بین دو بازی تفاوت های بسیار کوچکی وجود دارد که با تاثثیر خود و در کنار هم باعث میشوند دو بازی کاملا از هم جدا و متفاوت به نظر آیند."

این ریبوت در تاریخ 5 مارس 2013 برای سه پلت فرم 360،PS3 و PC عرضه خواهد شد.

منابع
Siliconera
VG247

چاپ این مطلب

Crytek : موتور CryEngine 3 به همان خوبی موتور Unreal Engine 4 است
ارسال کننده: Maximum-Dev - 07-19-2012, 02:38 PM - انجمن: اخبار بازی ها - پاسخ (4)

جناب Cevat Yerli از استدیوی Crytek میگوید که موتور Cry Engine 3 هم اکنون نیز همان کیفیت UE4 را دارد.او همچنین گفت در حالیکه "تفاوتهایی محسوس" بین دو موتور وجود دارند ولی آن چیزی نیست که مردم(بازیبازها) با نگاه به screenshotهای بازی متوجه اش شوند.

در مصاحبه ای با VentureBeat جناب Yerli گفت که تکنولوژی ای که در CryEngine 3 وجود دارد 3 سال قدمت دارد.او اعلام کرد:

"شما میتوانید 3 سال به عقب برگشته (و ویدئو های GDC را نگاه کنید.)چیزی که ما آنجا به نمایش گذاشتیم همانیست که هم اکنون Unreal Engine 4 و خیلی های دیگر بنمایش میگذارند.ما واقعا هنوز آخرین(تازه ترین) چیزهایمان را نشان نداده ایم.

بزودی شما "عرضه ی بعدی CryEngine" را خواهید دید البته من برای آن شماره گذاری نمیکنم.اما تا کنون نیز گفته ایم, CryEngine 3 از 3 سال پیش آماده برای نسل بعد بوده است.ما بر آن تاکید میکنیم.اگر من به چیزی که مردم هم اکنون تکنولوژیِ نسل بعد می نامند, بنگرم(میبینم) در واقع همانیست که ما 3 سال پیش دیده بودیم.(در آن موقع) ما سیستمهای عظیم ذره ای داشتیم, ما GPU rendering(رندر بوسیله ی پردازشگر کارت گرافیک) را داشتیم, (و) تمامی اینگونه چیزها. Deferred shading(یک تکنیک نورپردازی)داشتیم.ما زمانی که Crysis 2 را روانه ی بازار کردیم tessellation(سطح ارایی بافت ها) داشتیم.همچنین DX11 داشتیم.ما از آن در فرم چند ویدئوی تکنیکی(tech-demo) صحبت نکردیم.ما بازیهایی داریم که عرضه شده اند و از آن استفاده میکنند."

[تصویر:  9qxbgqlw81cxiyhafh71.png]

او گفت که تفاوت موتور آنها و موتور رقیبان "روان(سیال) بودن تجربه ی کلی" است و از تفاوت گوشی های اندرویدی و iPhone به عنوان یک مثال استفاده کرد.

"آن مانند این است که به یک گوشی اندرویدی و یک گوشیِ iPhone نگاه کنید.علی رغم اینکه بیشتر گوشی های اندرویدی قادر به انجام کارهای مشابه آن هستند, ولی iPhone احساس متفاوتی (را به شما) میدهد.آن حسی روان و بنیانی تر(ارگانیک) میدهد.و به طور مشابه بر روی یک اندروید محدودیت های متفاوتی وجود دارد.یک دستگاه در هم ریخته و نامنظم به نظر میرسد و یکی دیگر بهتر جلوه میکند.

آن تجربه ایست واحد که میبایست روان, بی عیب و واقعی باشد.(آن) میبایست واقعی باشد نه یک نمایش(Show).این چیزیست که ما و CryEngine همیشه بر آن بوده ایم.آن همیشه تجربه ایست خیلی ذاتی, قوی و تمیز(پولیش شده) که گیمرها خواهند دید.و همچنین من فکر میکنم که ما متعهد به بازیهای آنلاین نیز هستیم.

وقتیکه شما به تعداد بازیهای لیسانسیه شده(مجوز ساخت بوسیله ی CE گرفته شده) در این زمینه بنگرید خواهید دید ما نسبت به موتور های دیگر لیسانسیه های بیشتری در زمینه ی آنلاین داریم.در زمینه ی کنسولی آن داستانی دیگر است.در زمینه ی کنسولی قطعا ما پیشرو نیستیم.اما من فکر میکنم که دفعه ی بعد آن جور دیگری خواهد بود."

منبع 1
منبع 2

چاپ این مطلب

معرفی 3DS XL با صفحه 90% بزرگتر و باطری بهتر
ارسال کننده: Maximum-Dev - 07-19-2012, 02:34 PM - انجمن: اخبار بازی ها - پاسخ (1)

همونطور که قبلا شایعه شده بود، نینتندو 3DS LL (نام رسمی دستگاه در ژاپن و احتمالا XL در آمریکا) رو معرفی کرد. قیمت دستگاه در آمریکا 199$ هستش که شامل یک آداپتور و مموری 4 گیگ میشه. در اروپا قیمت رو خرده فروش ها مشخص می کنند ولی شامل آداپتور نمیشه. 3DS XL در 19 آگوست (کمتر از دو ماه دیگه) در آمریکا عرضه میشود.

اندازه ی صفحه نمایش بالایی از "3.58 در 3DS به "4.88 در مدل 3DS LL افزایش یافته و صفحه ی پایینی از "3.02 به "4.18 رسیده که مساحت هر صفحه نمایش را %90 افزایش داده است.اندازه ی 3DS LL نسبت به 3DS حدود %46 بزرگ تر شده و از 93x156x22mm به 74x134x21mm رسید است.

[تصویر:  26778591828447683630.png]

علاوه بر صفحه نمایش بزرگتر، عمر باطری دستگاه هم به 6.5-3.5 ساعت افزایش پیدا کرده (و احتمالا کیفیت صفحه نمایش هم بهتر شده).

3DS LL در سه رنگ سفید, قرمزxسیاه و نقره ایxسیاه 28 جولای در ژاپن عرضه می شود و قیمت آن 18900 ین (حدود 240 دلار) خواهد بود. کنسول یک کارت حافظه ی 4GB با خود دارد اما آداپتور AC نخواهد داشت و باید جداگانه خریداری شود یا از آداپتور کنسول های قبلی استفاده کنید.
[تصویر:  62806597332193595341.jpg]

[تصویر:  11932427950111679446.jpg]

منبع

چاپ این مطلب

Jaffe: "نسل بعد کنسول ها آخرین نسل خواهند بود"
ارسال کننده: Maximum-Dev - 07-19-2012, 02:26 PM - انجمن: اخبار بازی ها - پاسخ (1)

مرد سابق کمپانی سونی و خالق بازیهایی همچون Twisted Metal و God of War در صحبت هایی اعلام کرده که کنسول ها تقریبا عمر خود را کرده اند و نسل بعد تقریبا تا 10 سال دیگر از بین خواهند رفت اما با این حال اذعان دارد که تا کنون چندان پیش بینی هایش در این صنعت درست از آب در نیامده اند. David Jaffe کارمند سابق سونی و Eat Sleep Play اعلام کرده که تا چندی دیگر کنسول ها از بین خواهند رفت و آینده صنعت گیم به صورت streaming service خواهد بود.او در صحبت هایش با GI International اعلام کرده که :

"ببینید،کنسول ها از بین خواهند رفت.احتمالا تا 10 سال دیگر،حتی شاید زودتر اما 10 سال لغتی است که شما با گفتن آن میتوانید از احمقانه بودن سخنانتان برای دیگران جلوگیری کنید!،به هر حال من اعلام میکنم که نسل بعد کنسول ها آخرین نسل خواهند بود و باید اینگونه باشد."

البته او اعلام کرد که کمپانی هایی همانند سونی همچنان تلاش خواهند کرد که سخت افزارهایی برای اجرای بازی تولید کنند ولی این وسیله ای که شما آن را خواهید خرید احتمالا "همانند تلوزیونی خواهد بود که به صورت اینترنتی بازی ها را اجرا خواهد کرد! ولی شما همچنان شاهد بازی های بزرگ و قدرتمند سونی همانند God of War و یا Uncharted و بازی های کوتاه همانند Sound Shapesخواهید بود اما آنها بیشتر شبیه به استدیوهای فیلم سازی برای بازی ها خواهند شد.

او همچنین در ادامه مصاحبه اش صحبت هایی را نیز درباره کنسول نسل بعد نینتندو یعنی Wii U انجام داد و اعلام کرد که توسط این کنسول شگفت زده نشده است.او در این باره گفت :

من Wii U را آنگونه شگفت انگیز ندیدم که با خود بگویم"وای خدای من،من باید یکی از آنها را داشته باشم"! من قصد ندارم که این کنسول را بکوبم ولی از نظرم شاهد نرم افزار و یا بازی بزرگ و منحصر به فردی نبودم که مختص این دستگاه باشد.

او همچنین اعلام کرد که از نظر او Wii U هرگز به موفقیت Wii دست نخواهد یافت!اما خاطر نشان کرد که پیش بینی هایش چندان تا به حال درست از آب در نیامده! او گفت ولی من نمیدانم!منظورم این است که من تصور میکردم PSP موفق شود DS را شکست دهد.در واقع من در این صنعت هستم و در این صنعت زندگی میکنم ولی هیچ منبع یا دلیل معتبری برای سخنم ندارم!

این در حالی است که سخنان جفی تایید کننده سخنان هفته پیش Cevat Yerli است که اعلام کرده بود نسل بعد کنسول های خانگی آخرین نسل آنها خواهد بود.اگرچه John Carmack رییس id اعتقاد داشت که عمر نسل بعد کنسول ها طولانی خواهد بود و افراد میتوانند زمان بیشتری زا با آن سپری کنند.

منبع

چاپ این مطلب

Steam در راه لینوکس
ارسال کننده: Maximum-Dev - 07-19-2012, 02:03 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

Valve اعلام کرد Steam برای لینوکس منتشر میشود و اولین بازی ان Left 4 Dead 2 خواهد بود.

[تصویر:  20120717ubuntusteam.jpg]

در وبلاگ رسمی Valve اعلام شده است که 11 تیم قدرتمند لینوکس در حال کار بر روی نسخه Ubuntu 12.04 هستند تا کلاینت Steam و بازی Left 4 Dead 2 را با این سیستم عامل سازگار سازند.

Valve لینوکس نسخه Ubuntu را انتخاب کرده است اما انها گفتند که " در اینده از انواع توضیح لینوکس پشتیبانی خواهیم کرد" که این بدین معناست انها میخواهند فقط بر روی یک توزیع کار کنند چون کار برای ازمایش، تست و تکرار راحتر خواهد بود.

این تیم از سال 2011 مشغول کار بر روی ان بوده اند و ظاهرا پیشرفت های خوبی نیز داشته اند.

منبع: پردیس گیم

چاپ این مطلب

چهارمین میدان نبرد EA
ارسال کننده: Maximum-Dev - 07-19-2012, 01:30 PM - انجمن: اخبار بازی ها - پاسخ (2)

آقای فرانک گیبو (Frank Gibeau) از EA دوست دارد به این موضوع اشاره کند که Medal of Honor: Warfighter یک مدل کپی شده از Battlefield نیست. او خیلی دوست دارد که این مسئله برای همه شفاف شود که این دو بازی راه خودشان را می روند و مسیری جدا از هم دارند. او می گوید: "ما بسیار مواظب هستیم تا سری Medal of Honor و Battlefield از یکدیگر متفاوت باشند. این موضوع بسیار سخت است که دو بازی در اختیار داشته باشید که در یک سبک هستند و باید هر دو را هم نسبت به هم متفاوت بسارید. برنامه ریزی برای نسخه های بعدی آن ها بسیار دشوار است. ما قصد داریم با Medal of Honor کاری کنیم که بازی بسیار واقعی به نظر برسد.

بخش چندنفره آن هم با Battlefield متفاوت است و استراتژی های مختلفی در آن به کار خواهند رفت. این عوامل باعث می شوند که بازی بسیار تازه و متفاوت باشد." احتمالاً شما هم دوست دارید بدانید اینکه این بازی واقعی است، به چه معناست؟ آیا Medal of Honor واقعی تر از Battlefield است؟ در واقع این دو بازی فضایی واقعی دارند و همین موضوع باعث شده که به آن ها بازی های رئالیسم بگویند. سری Medal of Honor داستان خاص خودشان را دارند و به رابطه بین سربازان که سعی می کنند یکدیگر را زنده نگه دارند، می پردازند. این در حالی بود که در سری Bad Company رابطه بهتری را بین شخصیت های بازی مشاهده می کردید که با شوخی های جالبی هم همراه بود.

[تصویر:  957944_20100304_640screen002.jpg]

در هیچ بازی تیراندازی جنگی دیگری نمی توانید رابطه های اینچنینی را مشاهده کنید. آقای کارل مگنوس ترودسون (Karl Magnus Troedsson) از استودیوی DICE قبل از عرضه BF3 به این موضوع اشاره کرده بود که سری Bad Company اولین تجربه آن ها بود که در آن داستان و شخصیت های نظامی نقش زیادی را ایفا می کردند و این شخصیت ها بودند که داستان بازی را پیش می بردند. آن ها دوست دارند که سری Bad Company را برای نسل بعد نیز عرضه کنند. آقای گیبو به این موضوع نیز اشاره کرد که سری Bad Company جوابی از سوی EA به بازی Black Ops بوده، اما باز هم باید به این موضوع اشاره کرد که دو بازی Medal of Honor و Battlefield شباهت های زیادی به یکدیگر دارند.

این موضوع باعث شده که شرایط برای دو استودیوی Danger Close و DICE بسیار سخت تر از شرایط بین Infinity Ward و Treyarch باشد. EA موفق شد که در مدت یک ماه پس از عرضه BF3 این بازی را به آرشیو خیلی از بازیکنان اضافه کند و پس از آن هم با عرضه DLCهای مختلف این بازی را برای بازیکنان جذاب کند. این موضوع در حالی رخ می دهد که جدیدترین DLC بازی BF3 مدتی پیش عرضه شد و درست در چند ماه دیگر بازی Medal of Honor راهی بازار می شود. حال EA به چه صورت قصد دارد این دو بازی را زنده نگه دارد، مشخص نیست. شاید تیم بازاریابی بازی، راهی پیدا کرده اند که این موضوع را برای خود حل کنند.

[تصویر:  661937_20120605_640screen002.jpg]

اما چرا DICE نیاز داشت که Battlefield 4 را معرفی کند؟ به هر حال آن ها باید این بازی را به شکلی راهی بازار کنند که تفاوت های زیادی با سری Medal of Honor داشته باشد. آن ها قبلاً در سال 2006 یک نسخه از سری بازی های Battlefield با نام Battlefield 2142 راهی بازار کرده بودند که در آینده رخ می داد. آن ها برای BF4 نیز نیاز دارند که دوباره به سراغ آن بازی بروند. به تازگی DICE در مصاحبه ای که با Edge انجام داد، به این موضوع اشاره کرد که آن ها به فکر این کار هستند، اما Halo 4 دلیلی است که آن ها را مانع از انجام چنین حرکتی کرده است. آقای ترودسون از DICE به این موضوع اشاره می کند که: "من فکر می کنم که باید برای اینکه بازیکنان به بازی های مدرن علاقه مند شوند، باید دانه پاشید، چرا که نمی توان تمام بازیکنان را به یکباره به سمت این بازی ها جذب کرد.

قبلاً درباره جنگ جهانی دوم بازی ساخته می شد و اکنون درباره زمان مدرن و کم کم هم باید به آینده رفت." این موضوع بیش از پیش باعث می شود که به این نتیجه برسیم که EA و DICE می خواهند این بازی را به سمت آینده ببرند. آن ها می خواهند باز هم خود را به رقیبی برای Activision و بازی Black Ops II تبدیل کنند. به هر حال BF4 و BOII دارای یک DNA مشترک هستند و بخش چندنفره نسخه های قبلی آن ها، بازیکنان زیادی را شب و روز در خودشان قرار داده اند. چیزی که مشخص است، این است که دو بازی Medal of Honor و Battlefield باید مسیر جدایی را در پیش بگیرند و به احتمال زیاد این Battlefield 4 خواهد بود که با رفتن به آینده، جدایی BF4 از Medal of Honor را آغاز می کند!

[تصویر:  661937_20120601_640screen001.jpg]

منبع: پردیس گیم

چاپ این مطلب

بازی زیبای جنگ های فضــــــایی (نمکسیـا)
ارسال کننده: mafia_2 - 07-19-2012, 12:13 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

پس از سالها جنگ و نزاع میان انسان ها, ربات ها و موجودات فضــــایی, اکنون زمان آن رسیده است تا آنها با یکدیگر متحد شوند تا به کمک هم, آینده ی کهکشانها را رقم بزنند.
[تصویر:  forumadkk.jpg]
[تصویر:  screen-1.png] [تصویر:  screen-2.png] [تصویر:  screen-5.png] [تصویر:  screen-4.png]
در جنگ های فضـــــایی (نمکسیا) شما حق انتخاب از میان 3 نژاد کاملا متفاوت کنفدراسیون (انسانها) , ترتیس (ربات ها) و نوکس (موجودات فضایی) را دارید. شما می توانید با استفاده از 20 نوع سفینه ی مختلف, قدرتمندترین و ترسناک ترین ناوگان ممکن را بیافرینید. بیش از 20 دانش متفاوت را تحقیق کنید تا ناوگانی قوی تر, سریع تر و مقاوم تر داشته باشید. شما در جنگ های فضایی این امکان را دارید تا با ارتقا بیش از 30 نوع ساختمان مختلف, سیاره های خود را ارتقا دهید و به سرعت پیشرفت کنید. همه ی اینها تنها با یک هدف و آن هم به دست آوردن 10 کریستال خورشید و ساخت دروازه ی غول پیکر راه شیری است, دروازه ای که نگهبان کهکشان ها خواهد شد و جهان را از فنا و نابودی نجات خواهد داد.
[تصویر:  start3.png]

با حضور در بازی جنگ های فضــــایی شانس خود را برای بدست آوردن جوایز ارزشمند محک بزنید و نام خود را برای همیشه در تاریخ کهکشان ها ثبت نمایید.

چاپ این مطلب

همکاری عوامل مایکروسافت برای برنامه‌نویسی "فلیم"
ارسال کننده: leon_reporter_2009 - 07-19-2012, 10:55 AM - انجمن: اخبار نرم افزار - بدون پاسخ

این احتمال وجود دارد که سازمان‌های جاسوسی آمریکا برای طراحی فلیم، درست مانند هر عملیات پنهانی دیگر، از عناصر نفوذی خود در مایکروسافت کمک گرفته باشند.
به گزارش گرداب، پایگاه "فورث‌مدیا" به دنبال کشف ویروس "فلیم" نوشت: "میکو هیپونن"، رئیس واحد تحقیقات "اف-سکیور"، شرکت فروش نرم‌افزارهای جانبی کامپیوتر در زمینه برنامه‌های امنیتی و ضدویروس، معتقد است که سازمان‌های جاسوسی آمریکا نظیر آژانس امنیت ملی "ان اس ای" و سیا،‌ برای انتشار ویروس‌های "استاکس نت"، "دوکو" و فلیم، به هسته اصلی مایکروسافت ویندوز و تیم‌های برنامه‌نویسی برنامه‌های کاربردی ویندوز نفوذ کرده‌اند.

هیپونن هفته گذشته در مصاحبه‌ای با "پیسی پرو" اظهار داشت: «خبری که حاکی از ارتباط ویروس فلیم با استاکس نت است و اثبات قطعی این موضوع که استاکس‌نت ابزاری در جهت مقاصد آمریکا است، بدان معناست که ویروس فلیم نیز با دولت آمریکا مرتبط است.»

این مسئله موجب می‌شود شما تصور کنید که نفوذ به سیستم به روز رسانی مایکروسافت، به وسیله آمریکایی‌ها و به احتمال زیاد یک سازمان آمریکایی مانند آژانس امنیت ملی آمریکا، صورت گرفته است. مسلما شرکت مایکروسافت به خاطر رخنه آمریکایی‌ها به حساس‌ترین سیستم این شرکت که به وسیله 900 میلیون نفر از کاربرانش استفاده می‌شود، بسیار خشمگین خواهد شد.

هرچند که ان اس ای در گذشته با مایکروسافت همکاری داشته اما به اعتقاد هیپونن این شرکت نرم‌افزاری -مایکروسافت- نمی‌توانست که با آژانس امنیت ملی و سیا برای سوءاستفاده از سیستم عامل خودش همکاری کند. وی می‌گوید: «من تصور نمی‌کنم مایکروسافت برای کمک به دولت آمریکا در این کار دست داشته باشد، زیرا این کار جلوه بسیار ناخوشایندی برای مایکروسافت به همراه دارد. باورش نیز برای من بسیار سخت است که مدیر ارشد مایکروسافت به این کار رضایت داده باشد.»

این احتمال وجود دارد که اگر یکی از سازمان‌های جاسوسی آمریکا عملیاتی در دست اقدام و انجام داشته باشد، برای آنها معقولانه‌تر و درست‌تر این است که در انجام این کار، درست مانند هر عملیات پنهانی دیگر، از عناصر نفوذی خود در مایکروسافت کمک بگیرد. این مسئله قطعی نیست اما در نظر هر عقل سلیمی، احتمال اینکه آنها این کار را انجام داده باشند، وجود دارد.

در سال 2003، این گمانه‌زنی وجود داشت که سیا در ساخت ابزاری برای مقاصد جاسوسی در نرم‌افزار مایکروسافت، با این شرکت همکاری کرده‌ است. در سال 2009 نیز، آژانس امنیت ملی آمریکا و وزارت دفاع برای اقدامات امنیتی ویندوز 7 با مایکروسافت همکاری کرد.

آژانس امنیت ملی آمریکا به طور غیرقانونی مقادیر بسیار زیادی از اطلاعات شهروندان آمریکایی را از طریق اینترنت جمع‌آوری می‌کند.

"مارک روتنبرگ"، مدیر اجرایی مرکز اطلاعات شخصی الکترونیک در آمریکا به دنبال افشای این موضوع که آژانس امنیت ملی آمریکا به طور غیرقانونی مقادیر بسیار زیادی از اطلاعات شهروندان آمریکایی را از طریق اینترنت جمع‌آوری می‌کند، گفت: «مشکل اصلی این است که آژانس امنیت ملی ماموریتی دوجانبه دارد.» به گفته "میکائیل مک‌کنل"، رئیس سازمان اطلاعات ملی آمریکا، دولت آمریکا باید به تاریخچه جستجوی گوگل، ایمیل‌های خصوصی و انتقال فایل‌های شهروندان آمریکایی، دسترسی نامحدود و بی‌قید و شرط داشته باشد.

اوایل این هفته گزارش شد که آمریکا و رژیم صهیونیستی در تولید ویروس پیشرفته فلیم که برای صدمه زدن به صنعت نفت و برنامه هسته‌ای ایران طراحی شده است، با هم همکاری داشتند. اکنون کارشناسان بر این باورند که ویروس فلیم به وسیله همان کشوری طراحی شده که ویروس استاکس‌نت را در سال 2010 برای مورد هدف قرار دادن تاسیسات انرژی اتمی ایران طراحی کرده بود. به گزارش "فاکس نیوز"، بسیاری بر این باورند که استاکس‌نت، ساخته دست سازمان جاسوسی اسرائیل است.

سازمان‌های سیا، ان اس ای و دفتر رئیس اطلاعات ملی آمریکا و همچنین سفارت رژیم صهیونیستی در واشنگتن، در این مورد از هر گونه اظهارنظری خودداری کردند. در اوایل این ماه، محققان آزمایشگاه "کسپراسکی" به ارتباط بین این دو ویروس پی بردند. هر دو ویروس در کامپیوترهای آلوده، با سوءاستفاده از نقص ویندوز در ویژگی خودکار (اتوران) ویندوز، وارد عمل می‌شوند.

چاپ این مطلب