موضوعها: 0
(05-28-2014, 08:34 AM)'grey' نوشته است: (05-27-2014, 10:02 PM)'A_fshin' نوشته است: سلام و خسته نباشین حدود 3 ماه است ps3 خرید کپی خور از روز اول rogero 4.50 v1.01 روش بوده به اینترنت اصلا وصل نشده و بازی میکردم اما 2 روز پیش فیفا 14 بازی کردم دستگاه رو خاموش کردم و حدود 1 ساعت بعد خواستم بازی کنم رفتم تو مولتی من یه صفحه آبی اومد آهنگ همیشگی مولتی منم در حال پخشه ولی چیزی نیست که بزنم عکس گرفتم میزارم ممنون میشم اگه بگین مشکلم چیه فدای همتون .
به غیر از مولتی من(منیجر دیگری) نصب کردی؟؟؟
مثل :آیریش منیجر...
آخرین ورژن مولتی من رو نصب کردی؟؟؟
چرا فریمور 4.55 رو نصب نمی کنی؟؟؟(آخرین ورژن)
نه هیچی نصب نکردم زیاد سد در نمیارم فقط بگید کپی خورم پریده یا نه ؟!!
راه حلش چیه چه کنم درست بشه ؟ آموزشی چیزی داره ممنون میشم اگه بگی فدات
05-28-2014, 06:30 PM
(03-30-2012, 11:14 PM)'ma.soli' نوشته است: سلام
من یک سوال دارم
واقغا ممنون میشم راهنماییم کنین :((
من پلی استیشن 3 خریدم و خوده یارو برام همه کاراشو کرد و چند تا بازی برام ریخت من اصلا وارد نیستم ولی میدونم بازی ها تو قسمت مولتی من است
و اینکه بازی ها حتما باید با یک سی دی اوریجینال میاد
من همین اطلاعاتو دارم
وقتی کنسولو میبرم برام بازی بریزه 10 تا بازی انتخاب میکنم برام 2 تا بازی میریزه
به همین خاطر تصمیم گرفتم خودم بازیاشو دانلود کنم و بریزم تو پی اس 3
حالا سوال من اینجاس ک من باید چه کار کنم که بازی هارو بریزم تو کنسول
راستی مال من fat است
باید بازی رو دانلود کنی بریزی رو هارد اکسترنال بعد وصل کنی به ps3 بعد بازی ها رو کپی کنی
موضوعها: 1
سلام
من ایکس باکس دارم حالا میخوام بیام سراغ ps3
میخواستم بدونم بازی های ps3 رو چجور باید تهیه کرده با توجه به اینکه بازیاش گرونن
و اینکه بازی در محیط آنلاین مثل xbox live پولیه یا نه
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
- PSVita
- Playstation 4
- xbox one
سلام به دوستای عزیز من الان برام یه کنسول اسلیم ۲۵۰ اورجینال خور افتاده با فریمور ۴.۲۱ به نظرتون بخرم یا نه؟ بهتره پی سی مو ارتقا بدم.البته هیچ کدوم از انحصاریای سونیو بازی نکردم میخوام تجربه کنم.به نظرتون بهتره ps4 بگیرم یا اینو بگیرم بدم هک کنن؟
موضوعها: 1
برای خرید بازی ps3 بازی های کپی میخرید یا اورجینال؟
پلتفرم های شما:
سلام دوستان .. میخواستم ببینم فریمور 3.55 که آخرین ورژن کپی خور هست واسه بازیهایی که تا 8-9 ماه دیگه واسه PS3 منتشر میشن کار میده ؟ یا دیگه کاری به جز اوریجینال خریدن اون بازی ها نمیشه کرد ؟ .. مثلا بازی هایی مثل cod aw یا dting light یا farcry4 ... یعنی این بازی ها هم با فریمور 3.55 اجرا میشن ؟؟
ممنون