موضوعها: 140
(05-25-2015, 01:50 PM)badboyX نوشته است: (05-25-2015, 01:47 PM)A.A Revenger نوشته است: (05-25-2015, 01:34 PM)badboyX نوشته است: درباره چمپ که میگی نمیدونم رفیق ولی یه هیولای افسانه ای با همین مشخصات که گفتی وجود داره به نام هیولای لاخ نس که تو سواحل کالیفرنیا 50 سال پیش دیده شده ولی میگن فیکه
![[تصویر: Iqi87I69SwyZk2qr4n3n_fullsize_loch_ness_monster.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8190233400/Iqi87I69SwyZk2qr4n3n_fullsize_loch_ness_monster.jpg)
تازه یه چیز جالب یه همچین ایستر اگی تو بازی assassins cread 3 هم بود که اگه به دوردست تو دریا نگاه میکردی یه چیزایی ازش میدیدی فکر کنم همینجوری باشه تو v
کسری و حسین اصلا وجودشم اثبات نشده، چه برسه به عکساش.
حسین طبق فسیل های به دست اومده راکستار به راحتی می تونه ازش یک مدل نه چندان دقیق سه بعدی درست کنه.
آره دیگه گفتم که فیکه منظورم خودش تو دنیای واقعی بود
همه ی پدیده هایی که تو بازی میبینیم از اون پاگنده و موجودات فضایی تا همین لاخ نس فیکن و برای این تو بازی گذتشنشون که بگن شما تو دنیای واقعی زندگی میکنید و نباید به چیزایی که میبینید باور داشته باشید کلا میخوان دیوانمون کنن :)
از یک طرف کسرا راست میگه و از طرفی دیگر راک استار تایید کرده که اون راز بزرگ وجود خواهد داشت و با تایید کردن راک استار میشه گفت ما باید غیر واقعی رو بیخیال شیم و به راز بزرگ بپردازیم
موضوعها: 168
پلتفرم های شما:
05-25-2015, 02:00 PM
(آخرین ویرایش: 05-25-2015, 02:01 PM، توسط AA-Revenger.)
کسری جان برای موضوع UFO من می تونم به راحتی برات با 6000 کلمه توی همین ایران خودمون ثابت کنم که هستن.
ولی برای موضوع های دیگه نه. راکستار این کاراش بی دلیل نیست. شما برید صفحه 8 یا 9 نوشته منو بخونید متوجه میشید.
مطمئنا این کار راکستار بدون پشتیبانه نیست ولی جالب اینجاست که این قدر سخته هنوز یک نفرم توی دنیا نتونسته راز نقشه رو بفهمه. شایدم کسی فهمیده باشه و علاقه ای نداشته باشه که توی اینترنت بذاره.
ولی بدون شک با اومدن نسخه PC حتما توی تابستون افراد بیشتری براش وقت می ذارن و حداقل نصف راهو می تونن بفهمن و سر از کارش در بیارن.
موضوعها: 140
(05-25-2015, 02:00 PM)A.A Revenger نوشته است: کسری جان برای موضع UFO من می تونم به راحتی برات با 6000 کلمه توی همین ایران خودمون برات ثابت کنم که هستن.
ولی برای موضوع های دیگه. راکستار این کاراش بی دلیل نیست. شما برید صفحه 8 یا 9 نوشته منو بخونید متوجه میشید.
مطمئنا این کار راکستار بدون پشتیبانه نیست ولی جالب اینجاست که این قدر سخته هنوز یک نفرم توی دنیا نتونسته راز نقشه رو بفهمه. شایدم کسی فهمیده باشه و علاقه ای نداشته باشه که توی اینترنت بذاره.
ولی بدون شک با اومدن نسخه PC حتما توی تابستون افراد بیشتری براش وقت می ذارن و حداقل نصف راهو می تونن بفهمن و سر از کارش در بیارن.
راست میگی افراد حرفه ای زیادی وجود دارند بازی بتلفیلد هاردلاین 1 روز بعد از انتشارش همه ی راز های مخفیش رو کشف کردن ولی این بازی دیگه آنقدر پیچیده است که حتی حرفه ای ها هم نتونستن پیداش کنند
جالب اینجاس در آخر راک استار بگه همهش الکی بوده
موضوعها: 66
پلتفرم های شما:
05-25-2015, 02:11 PM
(آخرین ویرایش: 05-25-2015, 02:19 PM، توسط Devil Prince.)
جناب آقای "Badboy X"
دوستان بار ها و بار ها اشاره کردند که از دادن اسپم خودداری کنید، اما شما مثل اینکه یا معنی اسپم رو نمی دونید، یا برای این عزیزان ارزش قائل نیستید. لطفا از فرستادن ارسال های بی محتوا و بی ربط (اسپم) خودداری کنید؛ وگرنه مجبور می شوم که به شما اخطار بدم. از افرادی که تگ دارند، انتظار بیشتر از این ها را داریم.
تمام ارسال های حاوی اسپم، حذف شدند.
با تشکر