موضوعها: 1
سلام دوستان. من میخوام بازی Gta v رو دانلود کنم ولی نمیدونم سیستمم میکشه یا نه و چون حجم بازی زیاده مزاحم شما شدم. اگه تا ته گرافیکو جزییاتو پایین بیارم با سیستم من میشه جوری بازی کرد که بازی روون اجرا بشه ؟
cpu :intell 3ghz doul core E6600
ram 4gb ddr3
gpu: nvidia gtx250
ممنون میشم پاسخ بدین
موضوعها: 1
(05-30-2015, 09:18 PM)مجید نصر نوشته است: (05-30-2015, 09:07 PM)ehsan.nikar نوشته است: سلام دوستان. من میخوام بازی Gta v رو دانلود کنم ولی نمیدونم سیستمم میکشه یا نه و چون حجم بازی زیاده مزاحم شما شدم. اگه تا ته گرافیکو جزییاتو پایین بیارم با سیستم من میشه جوری بازی کرد که بازی روون اجرا بشه ؟
ram 4gb ddr3
ممنون میشم پاسخ بدین
سلام دوست عزیز
شما به راحتی می تونید این بازی رو اجرا کنید.
فقط توجه کنید اگر قصد دانلود این بازی را دارید نسخه ی RELOADED را دانلود کنید.
ممنون از جوابتون. فقط یه سوال دیگه که آیا از جانب cpu افت فریم به وجود نمیاد. آخه دو هسته ایه ؟ چون نتونستم بازیه project cars رو بازی کنم و خیلی افت فریم داشتم حتی با پایین آوردن جزییات. با خیال راحت دانلود کنم ؟
موضوعها: 683
(05-30-2015, 09:24 PM)ehsan.nikar نوشته است: (05-30-2015, 09:18 PM)مجید نصر نوشته است: (05-30-2015, 09:07 PM)ehsan.nikar نوشته است: سلام دوستان. من میخوام بازی Gta v رو دانلود کنم ولی نمیدونم سیستمم میکشه یا نه و چون حجم بازی زیاده مزاحم شما شدم. اگه تا ته گرافیکو جزییاتو پایین بیارم با سیستم من میشه جوری بازی کرد که بازی روون اجرا بشه ؟
ram 4gb ddr3
ممنون میشم پاسخ بدین
سلام دوست عزیز
شما به راحتی می تونید این بازی رو اجرا کنید.
فقط توجه کنید اگر قصد دانلود این بازی را دارید نسخه ی RELOADED را دانلود کنید.
ممنون از جوابتون. فقط یه سوال دیگه که آیا از جانب cpu افت فریم به وجود نمیاد. آخه دو هسته ایه ؟ چون نتونستم بازیه project cars رو بازی کنم و خیلی افت فریم داشتم حتی با پایین آوردن جزییات. با خیال راحت دانلود کنم ؟
بله با خیال راحت ریلودد دانلود کنید. افت فریم هم بخاطر کارت هست. اصلا گرافیک gta v رو با بازی های فعلی مقایسه نکنید. شاید وری های gta v با مدیوم بازی های فعلی یکسان در نطر گرفته بشه.
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام ی چند وقتی هست بازی gta v من ارور activation required میده میشه دقیقا بگید باید چکار کنم? فایل gta v کجا رو باید حذف کنم???
همیشه ★بهترین ها★ ماله ☆بهترین ها☆ست