موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
من در بازی Batman Arkham City در مرحله ای هستم که مستر فریز قراره بکشیم مشکل اینجاست چند بار شده ها موقعی که دیگه اخرین ضربه میزنم تا فریز نابود بشه این ارور میده stopped working و از بازی خارج میشه ( تاکید میکنم چند بار این اتفاق افتاده)
بازی هم که نصب کردم بدون کرک هست. و ویندوزم 8 و 64 بیت هست.
لطفا راهنمایید کنید
موضوعها: 5
(07-08-2015, 05:55 PM)game.ps4 نوشته است: من در بازی Batman Arkham City در مرحله ای هستم که مستر فریز قراره بکشیم مشکل اینجاست چند بار شده ها موقعی که دیگه اخرین ضربه میزنم تا فریز نابود بشه این ارور میده stopped working و از بازی خارج میشه ( تاکید میکنم چند بار این اتفاق افتاده)
بازی هم که نصب کردم بدون کرک هست. و ویندوزم 8 و 64 بیت هست.
لطفا راهنمایید کنید
از نسخه ی game of the year edition استفاده کن
موضوعها: 11
سلام بچه ها یه سوال من امروز میخوام وارد بتل لاگ بشم نمیشه یا میگه یوزر و پسورد اشتباه هست که نیست چون راحت وارد اورجین میشم بازی های دیگه رو میتونم انجام بدم یا این که یه اروری در باره سرور میده برا شما هم اینطور شد؟ :huh:
موضوعها: 5
(07-08-2015, 06:54 PM)edwardghost نوشته است: سلام بچه ها یه سوال من امروز میخوام وارد بتل لاگ بشم نمیشه یا میگه یوزر و پسورد اشتباه هست که نیست چون راحت وارد اورجین میشم بازی های دیگه رو میتونم انجام بدم یا این که یه اروری در باره سرور میده برا شما هم اینطور شد؟ :huh:
caps lock ات رو خاموش کن
موضوعها: 11
(07-08-2015, 07:07 PM)Son of Siavash نوشته است: (07-08-2015, 06:54 PM)edwardghost نوشته است: سلام بچه ها یه سوال من امروز میخوام وارد بتل لاگ بشم نمیشه یا میگه یوزر و پسورد اشتباه هست که نیست چون راحت وارد اورجین میشم بازی های دیگه رو میتونم انجام بدم یا این که یه اروری در باره سرور میده برا شما هم اینطور شد؟ :huh:
caps lock ات رو خاموش کن
داداش دیگه اینقدر هم اسکل نیستم مشکلم حل شد سرور های down شده بودن درست شد