امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(07-08-2015, 04:50 PM)Hazhir نوشته است: سلام به همگی. منظور از ریجیون 1 و2 و3 و All چیه؟
سلام دوست عزیز
در کنسول PS4 قضیه ریجن هیچ تفاوتی در اجرای بازی ها و غیره نداره تنها تفاوت که در این بین پیدا میشه مسئله مربوط به دانلود DLC هست که باید ریجن ها یکی باشه. یک تفوت کوچک و احتمال 1 درصد هم هست و اون هم اینه که بعضی موقع ها به درخواست شرکت بازی ساز بعضی از بازی ها قفل منطقه ای روشون قرار داده میشه و در اینجا هم این مسئله خیلی کم پیش میاد.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
من در بازی Batman Arkham City در مرحله ای هستم که مستر فریز قراره بکشیم مشکل اینجاست چند بار شده ها موقعی که دیگه اخرین ضربه میزنم تا فریز نابود بشه این ارور میده stopped working و از بازی خارج میشه ( تاکید میکنم چند بار این اتفاق افتاده)
بازی هم که نصب کردم بدون کرک هست. و ویندوزم 8 و 64 بیت هست.
لطفا راهنمایید کنید
[تصویر:  maxresdefault.jpg]
پاسخ
(07-08-2015, 05:55 PM)game.ps4 نوشته است: من در بازی Batman Arkham City در مرحله ای هستم که مستر فریز قراره بکشیم مشکل اینجاست چند بار شده ها موقعی که دیگه اخرین ضربه میزنم تا فریز نابود بشه این ارور میده stopped working و از بازی خارج میشه ( تاکید میکنم چند بار این اتفاق افتاده)
لطفا راهنمایید کنید
از نسخه ی game of the year edition استفاده کن
پاسخ
(07-08-2015, 04:50 PM)Hazhir نوشته است: سلام به همگی. منظور از ریجیون 1 و2 و3 و All چیه؟

یه نوع ناحیه بندیه!
ریجن 1:مال آمریکا
ریجن 2:مال اروپا
ریجن 3:مال آسیا
ریجن 4:ما اسرالیا!(این اصا تو ایران گیر نمیاد!)
ریجن آل هم که فقط برا بازیاشه!
شما هرکدوم از این ریجنا رو داشته باشین میتونین بازیا رو اجرا کنین!
ولی بخواید برا یه بازی dlc هاش رو دانلود کنید حتما باید ریجن بازی با ریجن اکانت یکی باشه! تاکید میکنم ریجن اکانت نه ریجن خود کنسول!
ریجن کنسول اصلا مهم نیست!
درضمن بگم ریجن 3 تو ایران از همه ارزون تره اونم فقط به خاطر اینکه جای ضبدر و دایره فقط تو منوش فرق میکنه و تو بازی یکیه!
پاسخ
(07-08-2015, 05:57 PM)Son of Siavash نوشته است:
(07-08-2015, 05:55 PM)game.ps4 نوشته است: من در بازی Batman Arkham City در مرحله ای هستم که مستر فریز قراره بکشیم مشکل اینجاست چند بار شده ها موقعی که دیگه اخرین ضربه میزنم تا فریز نابود بشه این ارور میده stopped working و از بازی خارج میشه ( تاکید میکنم چند بار این اتفاق افتاده)
لطفا راهنمایید کنید
از نسخه ی game of the year edition استفاده کن
فکر کنم منظورت خریدن نسخه کامل با تمام دی ال سی هاش هست.
برادر من نمیخوام هزینه کنم
اگر کسی میدونه مشکل چیه بهم بگه
[تصویر:  maxresdefault.jpg]
پاسخ
لطفا راهنمایید کنید

شما از چه نسخه و از چه کرکی استفاده می کنید؟
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
سلام بچه ها یه سوال من امروز میخوام وارد بتل لاگ بشم نمیشه یا میگه یوزر و پسورد اشتباه هست که نیست چون راحت وارد اورجین میشم بازی های دیگه رو میتونم انجام بدم یا این که یه اروری در باره سرور میده برا شما هم اینطور شد؟ :huh:
پاسخ
(07-08-2015, 06:54 PM)edwardghost نوشته است: سلام بچه ها یه سوال من امروز میخوام وارد بتل لاگ بشم نمیشه یا میگه یوزر و پسورد اشتباه هست که نیست چون راحت وارد اورجین میشم بازی های دیگه رو میتونم انجام بدم یا این که یه اروری در باره سرور میده برا شما هم اینطور شد؟ :huh:
caps lock ات رو خاموش کن
پاسخ
(07-08-2015, 07:07 PM)Son of Siavash نوشته است:
(07-08-2015, 06:54 PM)edwardghost نوشته است: سلام بچه ها یه سوال من امروز میخوام وارد بتل لاگ بشم نمیشه یا میگه یوزر و پسورد اشتباه هست که نیست چون راحت وارد اورجین میشم بازی های دیگه رو میتونم انجام بدم یا این که یه اروری در باره سرور میده برا شما هم اینطور شد؟ :huh:
caps lock ات رو خاموش کن

داداش دیگه اینقدر هم اسکل نیستم مشکلم حل شد سرور های down شده بودن درست شد
پاسخ
(07-08-2015, 03:28 PM)مجید نصر نوشته است:
(07-08-2015, 02:26 PM)ehsan 147 نوشته است: سلام من تو بازی بتمن آرکام سیتی تو مرحله ای که باید با فریز بجنگی  وقتی می خوام برای آخرین بار بزنمش(ته جونش هست که اگه بتمن بزنش بعدش یک دمو نشون میده) وقتی اولین مشت رو بهش میزنم بازی not responding میده و بعد از بازی میره بیرون روی دو تا ویندوز مختلف هم امتحان کردم آپدیت های بازی رو هم ریختم ولی فایده نداشت(فقط آپدیت 1 و 3)
لطفا کمکم کنید.
سلام دوست عزیز
شما از چه نسخه ای از بازی استفاده می کنید؟ نسخه ی معمولی و یا نسخه ی GOTY
از کرک کدوم گروه استفاده می کنید؟ sKIDROW flt pROPHET

نسخه معمولی
کرک SKIDROW
و برای من امکان دانلود یا خرید نسخه های دیگر نیست چون برای خرید در بازار اصلا نیستش برای دانلود هم من نمیتونم
روی دو ویندوزی که امتحان کردم یکی 8 و دیگری 7 بوده هر دو 64 بیتی و در ضمن این بازی قبلا برای من همین مشکل رو داشته و یک طوری حلش کردم اما متاسفانه الان یادم نیست.
[تصویر:  n354_batman-arkham-knight-header3-664x374.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 17,932 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,537 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,397 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,239 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 23,158 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان