موضوعها: 4
با عرض سلام خدمت دوستان، من این بازی رو تا حدود 60% رفتم، حالا یه مرحله ای هست به اسم T که برا هر سه کاراکتر بزرگ نشون داده میشه!! وقتی به محل T میرم چیزی برای شروع مرحله نمیگه.
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ :huh:
موضوعها: 1
سلام دوستان
هنوز مشکل من که قفل بودن ساعت بازی روی 12 ظهر بود حل نشده !
خواهش میکنم کمکم کنید
من هیچ مادی نصب نکردم
بازی رو هم پاک کردم و دوباره ریختم اما بازم ساعت بازی روی 12 ظهر قفل بود
نسخه بازی من ریلودد هست و فیکس ریلودد رو هم دانلود کردم و ریختم
این قفل بودن ساعت بازی تا حالا برای من مشکلی ایجاد نکرده بود تا اینکه به مرحله nervous ron رسیدم و به بالای منبع آب رفتم که ظاهرن این مرحله توی شب جریان داره برای همین بازی سعی داشت آب و هوا رو تغییر بده و روی شب قرار بده اما این قفل بودن ساعت بازی اجازه این کار رو به بازی نمیده و همش mission failed میده
تو چندین صفحه قبل هم این مشکلم رو گفتم اما به نتیجه ایی نرسیدم ...
خواهش میکنم کمکم کنید
موضوعها: 2
سلام خسته نباشین
من بعد اون مرحله زیر دریایی کشتیو اینا که lester میاد بصورت کاملا زیبا هیچ علامتی رو مپم غیر علامت سوال نیسس کمک کنین ممنون میشم
بله من ماسکو لباس واس ترور و فرانکلین و مایکل گرفتم بعده اونا هنوز هیچی نیومده نمیدونم چرا واقعا
موضوعها: 140
سلام...
دوستان تازگی ها زیاد GTA نمیزنم حدودا 2 هفته ای گذشته است امروز رفتم توی بازی؛ بازی کرش میکنه
میرم توی شهر کر میکنه
باید چیکار کنم؟
08-19-2015, 01:13 PM
(آخرین ویرایش: 08-19-2015, 04:01 PM، توسط alireza grimes.
دلیل ویرایش: ریشه یابی این علت
)
سلام حاجی یه زحمت دیگه برات دارم
این بازی وقتی از یه کاراکتر به کاراکتر دیگه سویچ میکنم ارور gta has stoped working میده که فقط close program داره قبلا هم این ارور رو میداد بعضی جاها ولی نه همیشه ولی بعد همون مرحله که با پلیسا درگیر میشم و فرانکلین ماشین اشغالیو تو کوچه پارک میکنه و بازی خودکار میاد رو مایکل همش این ارور میاد
تو رو خدا اگه میدونین بگین که خیلی داغون میشم