موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام
من Gta v رو نصب کردم خوشبختانه افت فریم نداره ولی وقتی سواره ماشین اینا میشم یکمی لگ میزنه !
اینم مشخصات سیستمم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 2670QM 2.2 GHZ 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: ۸ گیگابایت – نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: ۷۵۰ گیگابایت – مشخصات: ۵۴۰۰ RPM
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce GT525M 1024 MB
برای این که دیگه این یه ذره لگ هم بر طرف بشه باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
موضوعها: 5
(08-20-2015, 07:02 PM)Mohammad.Hl.. نوشته است: سلام
من Gta v رو نصب کردم خوشبختانه افت فریم نداره ولی وقتی سواره ماشین اینا میشم یکمی لگ میزنه !
اینم مشخصات سیستمم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 2670QM 2.2 GHZ 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: ۸ گیگابایت – نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: ۷۵۰ گیگابایت – مشخصات: ۵۴۰۰ RPM
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce GT525M 1024 MB
برای این که دیگه این یه ذره لگ هم بر طرف بشه باید چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
گرافیک بازیو پایین بیار
همه چیت بالاس فقط گرافیکت یکم پایینه
(08-21-2015, 05:14 AM)Ali726 نوشته است: سلام چاکرم . یه سوال داشتم من نسخه فول آنلوک رو خریدم ولی دی وی دی ده مشکل داشت و فایل x64l.rpf رو اکستراکت نمیکرد . من این فایلو از نت گرفتم ولی با برنامه md5 که چکش کردم دیدم مشخصات فایلی که از نت گرفتم با مشخصاتی که تو سایت نوشته نمیخونه و این موضوع اینجا روشن میشه که در بازی چندین شهر برای وجود نداره و بعضی از ماموریت ها داخل این شهر هایی هستن که وجود نداره از جمله خونه ی مایکل و نکته افتضاح این هست که وقتی داخل این شهر هایی که وجود ندارم میشم کارکتر به حالت صغوط در میاد و دیگه امکان خارج شدن از اونجا نیست . ضمنا از کرک ریلودد هم استفاده میکنم و دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم
لطفاکمک کنید
بری که دی وی دی کاملشو بخری
(08-21-2015, 05:38 AM)Ali726 نوشته است: (08-21-2015, 05:15 AM)Dead ■ Man نوشته است: (08-21-2015, 05:14 AM)Ali726 نوشته است: سلام چاکرم . یه سوال داشتم من نسخه فول آنلوک رو خریدم ولی دی وی دی ده مشکل داشت و فایل x64l.rpf رو اکستراکت نمیکرد . من این فایلو از نت گرفتم ولی با برنامه md5 که چکش کردم دیدم مشخصات فایلی که از نت گرفتم با مشخصاتی که تو سایت نوشته نمیخونه و این موضوع اینجا روشن میشه که در بازی چندین شهر برای وجود نداره و بعضی از ماموریت ها داخل این شهر هایی هستن که وجود نداره از جمله خونه ی مایکل و نکته افتضاح این هست که وقتی داخل این شهر هایی که وجود ندارم میشم کارکتر به حالت صغوط در میاد و دیگه امکان خارج شدن از اونجا نیست . ضمنا از کرک ریلودد هم استفاده میکنم و دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم
لطفاکمک کنید
بری که دی وی دی کاملشو بخری
آقا gta v ممنوعه هیچ جا نمیفروشن من همون اول کار که اومده بود خریدمش ولی الان دیگه جایی ندارنش
خوب حتما که نباید از بیرون بخری میتونی خرید اینترنتی هم کنی
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام خسته نباشید.من هرکاری میکنم نمیتونم بازیو اجرا کنم هم تو 3dm و هم reloaded وقتی رو لانچر یا gtavlauncher میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.تو تسک منیجرم فقط چند ثانیه میاد و میره.همه اپدیت ها رو هم ریختم.تو انتی ویروسم اعتماد سازی کردم ولی بازم نمیشه لطفا کمکم کنید دارم دیوونه میشم :(