موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
سلام یه نرم افزار هست که هنگام بازی گوشه ی بالا سمت چپ مانیتور ، میزان لود سپیو و مقدار رم مصرف شده رو نشون میده ، لینک و اموزش نصبشو دارین ؟
موضوعها: 0
10-27-2015, 05:28 PM
(آخرین ویرایش: 10-27-2015, 06:20 PM، توسط alireza1223445.)
(10-27-2015, 08:51 AM)The J0ker نوشته است: (10-27-2015, 05:08 AM)alireza1223445 نوشته است: سلام خسته نباشین ببخشید من تو بازی gta v ی مشکل پیدا کردم اینه ک ماموریت ندارم{ماموریت اصلی} فک هم نکنم تمومش کرده باشم فک کنم دو سه مرحله بعد اینکه مایکل خوادش میرن
داداش میشه بگی بعد از کدوم مرحله به این مشکل برخوردی؟
اگر بعد از مرحله Father/Son یا همونی که میری پسر Michael رو نجات میدی بعدش برات یه علامت سوال میاد، و وقتی که میری اونجا مرحله شروع نمیشه، یه فایلی هست تو صفحه اول همین تاپیک اونو دانلود کن و طبق راهنمایی که توی همون صفحه هست عمل کن،
و اگر نه بیشتر پیش رفتی، یه بار سوار تاکسی شو یه منطقه خیلی دور رو انتخاب کن و بعدش که سوار تاکسی شدی یه دکمه هست که اونو بزنی دیگه لازم نیست منتظر بشینی، یه صفحه سیاه میاد و بعدش هم که به مقصد رسیدی شاید برات مامورتها بیاد.
ولی بازی بگو مرحله قبلی که رفتی اسمش چی بوده.
من رفتم تو بازی دیدم اخرین مراحل ک رفتم اینا بودن "Father\son"و"complication"و"chop"و"repossession"و"franklin and lamar"و"prologue" بعد اون تایپیکی ک گفتین متوجه نشدم کجارو میگین میشه لینک اون قسمت رو بذارین ممنونم بابت جوابگوییتون ;)
ببخشید ی سوال دیگه میگم پیجی هست ک تمام ماد حای بازی ک تا حالا امده رو داشته باشه البته طریقه ی نصب هم داشته باشه :D
ی چیز دیگه من تو وب سایت خبری گیمفا خوندم بعضی ماد ها باعث بن شدن میشن ؟
![Confused Confused](https://forum.gamefa.com/images/smilies/confused.png)
{این مال کاربرای انلاین}؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
سلام یه مشکلی برام پیش اومده من با استفاده از یک کلیپ یکی از تکسچر های مربوط به لباس بازی gta v رو با برنامه open iv تغییر دادم و با یه سری اتفاقات گیج کننده فرمت یک سری از فایل های بازی (فایل هایی با اسم x64i.rpf) تغیر داده شد در اصل برادرم روی فایلی کلیک کرد و open with رو برنامه open iv قرار داد ولی بعد از اون برنامه open iv رو پاک کردیم و فرمت رو برگردوندیم ولی حالا وقتی بازی رو اجرا میکنم با این اخطار مجواجه میشم
corrupt game date. please reboot or reinstall the game
لطفا راهنمایی کنید :(
موضوعها: 5
(10-27-2015, 07:09 PM)mohamadreza.76 نوشته است: سلام یه مشکلی برام پیش اومده من با استفاده از یک کلیپ یکی از تکسچر های مربوط به لباس بازی gta v رو با برنامه open iv تغییر دادم و با یه سری اتفاقات گیج کننده فرمت یک سری از فایل های بازی (فایل هایی با اسم x64i.rpf) تغیر داده شد در اصل برادرم روی فایلی کلیک کرد و open with رو برنامه open iv قرار داد ولی بعد از اون برنامه open iv رو پاک کردیم و فرمت رو برگردوندیم ولی حالا وقتی بازی رو اجرا میکنم با این اخطار مجواجه میشم
corrupt game date. please reboot or reinstall the game
لطفا راهنمایی کنید :(
فایلای بازیت خراب شده یه بار دیگه نصبش کن
(10-27-2015, 07:30 PM)Tomb Raider A نوشته است: (10-26-2015, 10:47 PM)مجید نصر نوشته است: (10-26-2015, 09:55 PM)Tomb Raider A نوشته است: درود من میخوام مافیا2 رو روی وین 8.1 بازی کنم ولی مشکل نبود binkw32.dll رو میده.کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام
این فایل رو دانلود و هخم در محل نصب بازی و هم در system 32 کپی کنید.
در ضمن بازی خودون رو هم آپدیت کنید.
binkw32
درود
بازم نشد.همین بازی رو روی وین 7 دو روز پیش بازی کردم
از این
سایت اون فایلی رو که میخوای سرچ کن بعد کپی کن تو system 32
موضوعها: 3
سلام ... خواهشا یکی کمکم کنه ...
من تو بازی tomb raider 2013 مرحله سومش همونجا که اسیر میشه و باید اروم اروم فرار کنی گیر افتادم ... فرار که میکنم یکی منو پیدا میکنه و تا میره گردنمو بگیره من باید یه کاری انجام بدم ولی نمیدونم چیکار... اینم عکس
http://uupload.ir/files/bvvv_۲۰۱۵۱۰۲۸_۱۱۱۱۱۷.jpg
(10-28-2015, 12:34 PM)Ervin نوشته است: سلام ... خواهشا یکی کمکم کنه ...
من تو بازی tomb raider 2013 مرحله سومش همونجا که اسیر میشه و باید اروم اروم فرار کنی گیر افتادم ... فرار که میکنم یکی منو پیدا میکنه و تا میره گردنمو بگیره من باید یه کاری انجام بدم ولی نمیدونم چیکار... اینم عکس
http://uupload.ir/files/bvvv_۲۰۱۵۱۰۲۸_۱۱۱۱۱۷.jpg
تو اونجا F رو بزن