موضوعها: 0
ن میخوام تو این هفته ps4 بخرم
فروشنده های اهواز که همگی بازار گرمی زیادی میکنن واسه فروش و 12 بازی رو 200 یا 300 تومن میندازن به گیمر که با اولین اتصال به نت بازی یا خود کنسول ممکنه بن شه!
بنظرتون ps4 500 گیگ همراه با دو دسته که تو خود جعبه هست 1390 می ارزه؟ مدلش فکر کنم 1116A بود!ریجن 2
با ps4 با یه دسته 1220 خود دسته دوم هم باید 195 تومن بخرم!
و اینکه بهم پیشنهاد شیرینگ رو داد و به قول خودش از کردیت کارت هکی خریده نشده! و میشه بازی دیجیتالی رو دوباره به خودش فروخت مثل بازی فیزیکی! یا با 15 تومن بازی رو با بازی جدید تعویض کرد!
اکانتی که بشه افلاین و انلاین بازی کرد رو 120 میگه
اکانتی هم داشت که اولش باید به نت وصل شه تا قفلش باز شه اونو 80 میگفت!
با این اوصاف بنظرتون ارزش خرید داره؟ یا بازی فیزیکی بخرم و بفروشم؟و کدم نوع کنسولی که گفتم رو بخرم
میشه یکی لینک دانلود بتای مالتی پلیر آنچارتد۴ رو بهم بده یا بگه چجوری پیداش کنم هرچی سرچ کردم نبود با تچکر
(10-28-2015, 07:26 PM)ERFAN RP نوشته است: (10-28-2015, 07:23 PM)navid_khan نوشته است: میشه یکی لینک دانلود بتای مالتی پلیر آنچارتد۴ رو بهم بده یا بگه چجوری پیداش کنم هرچی سرچ کردم نبود با تچکر
بتای بازی هنوز منتشر نشده و در اذر ماهم منتشر میشه و در صورت انتشار فقط برای کاربران پلاس و کسانی که کالکشن بازی رو خریداری کردند بازی قابل دانلود و اجرا هستش
إه!من پس بد خوندم ک منتشر شده تا ۱۰ آذرم وقت داره،،،حالا ی سوال دیگه!!! اقا من رو اکانت امریکام پلاس ۱ساله دارم هرچی پرایمری و میزنم رستور لاینس رو میزنم شیر نمیشه واسه اکانت اصلیم ک اروپا باشه.چیکار کنم؟با اکنت آمریکا ک میرم تو پلاس پلی استیشن مینویسه مننج یور پلاس اما با اروپا ک میرم مینویسه شما عضو پلاس نیستین یا این ک با امریکا میتونم تم هایی ک واسه پلاس رایگانن دانلود کنم اما با اروپا نمیتونم همون موشکلو دارم چیکار کنم؟
چطوری میتونم تاریخ تموم شدن پلاسمو ببینم؟