امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
سلام....من میرم توی بازی فوتبال2013 وقتی میرم میخوام دو نفره بازی کنم کیبورد نیست!چیکار کنم؟
پاسخ
(01-24-2016, 04:19 PM)amir assassin boy نوشته است: بچه ها یه بازی دانلودکردم اکسترکتش کردم بعد کامل هم نصب شد حالا اجراش میکنم میگه سی دی را قرار بدید توی سایتش نوشته بود قبل از نصب ایمیج بگیرید نمیدونم چی هست نرم افزار هم isoرو گرفتم کمک کنید لطفا

میشه اسم نرم افزار Iso یا ایمیج ساز رو بگید ...
به هر حال توی نرم افزار یک بخشی قرار داره به نام Creat Image . انتخابش کن ، از این قسمت همون فایلی که دانلود کردید (و احتمالا پپسوندش هم Iso میباشد) بارگیری کرده و Ok کنید . اگه متوجه نشدید یک پیام خصوصی به من ارسال کنید تا به صورت تصویری به عنوان یک پیام خصوصی جوابتون رو بدم(حتما نام نرم افزار رو ذکر کنید) .
پاسخ
اسم نرم افزار power iso هستش البته deamon tools هم دارم ولی توی پوشه نصب بازی همچین فایلی وجود نداره!بازی هری پاتر 6 هستش وازسایت پاکت گیمز دانلودش کردم یه راهنمای کوتاه هم اونجا گذاشتن ولی من چیزی نفهمیدم!
پاسخ
(01-24-2016, 05:02 PM)amir assassin boy نوشته است: اسم نرم افزار power iso هستش البته deamon tools هم دارم ولی توی پوشه نصب بازی همچین فایلی وجود نداره!بازی هری پاتر 6 هستش وازسایت پاکت گیمز دانلودش کردم یه راهنمای کوتاه هم اونجا گذاشتن ولی من چیزی نفهمیدم!

سلام دوست عزیز، شما کرک بازی رو توی پوشه بازی کپی کردید؟
چون معمولا این ارور مربوط به اینه که بازی کرک نشده.
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
(01-24-2016, 05:40 PM)Cpt. John "Soap" MacTavish نوشته است:
(01-24-2016, 05:02 PM)amir assassin boy نوشته است: اسم نرم افزار power iso هستش البته deamon tools هم دارم ولی توی پوشه نصب بازی همچین فایلی وجود نداره!بازی هری پاتر 6 هستش وازسایت پاکت گیمز دانلودش کردم یه راهنمای کوتاه هم اونجا گذاشتن ولی من چیزی نفهمیدم!

سلام دوست عزیز، شما کرک بازی رو توی پوشه بازی کپی کردید؟
چون معمولا این ارور مربوط به اینه که بازی کرک نشده.

بله کپی کردم ولی فایل اجرایی روی صفحه این ارور رو میده وهمچنین فایلی که ازکرک کپی کرد(hp6.exe)یک صفحه سیاه باز میشه همین!

همونطور که گفتین مشکل از کرک بود!تشکر از همه دوستان!
پاسخ
دوستان bloodborne باز دستم به دامنتون 
من بازیو یه بار تموم کردم و دوباره بازیو رو ng+ شروع کردم و الان بازی از دفعه ی اول خیلی سخت تر شده ولی باس اول و دوم رو نسبت به دفعه اول راحت تر کشتم ولی سر blood starved beast بدجور گیر کردم از ظهر دارم میرم سراغش ولی این لامصب خیلی قوی شده 
مشکل اصلیم سر یه حرکتش هست که یهو میاد رو سر ادم و جون ادم و تا مرض مرگ میبره و ذهر میزنه بهمون و تا کاراکترم از زمین میخواد بلند بشه ذهر کار خودشو میکنه و میکشمون 
میخواستم بدونم ترفندی ایتمی چیزی وجود نداره که بشه جلو این حرکتشو گرفت ؟ اینو خودم میدونم که هر موقع رو دو پا بلند شد اگه با تفنگ بزنمش میتونم دمیج غولی بهش بدم بجز این چیزی نمیدونید ؟
پاسخ
(01-24-2016, 11:59 PM)abolika نوشته است: دوستان bloodborne باز دستم به دامنتون 
من بازیو یه بار تموم کردم و دوباره بازیو رو ng+ شروع کردم و الان بازی از دفعه ی اول خیلی سخت تر شده ولی باس اول و دوم رو نسبت به دفعه اول راحت تر کشتم ولی سر blood starved beast بدجور گیر کردم از ظهر دارم میرم سراغش ولی این لامصب خیلی قوی شده 
مشکل اصلیم سر یه حرکتش هست که یهو میاد رو سر ادم و جون ادم و تا مرض مرگ میبره و ذهر میزنه بهمون و تا کاراکترم از زمین میخواد بلند بشه ذهر کار خودشو میکنه و میکشمون 
میخواستم بدونم ترفندی ایتمی چیزی وجود نداره که بشه جلو این حرکتشو گرفت ؟ اینو خودم میدونم که هر موقع رو دو پا بلند شد اگه با تفنگ بزنمش میتونم دمیج غولی بهش بدم بجز این چیزی نمیدونید ؟

ست آرموری بپوش که در مقابل زهر مقاوم باشه.بهترین کار اینه که یکم توی همون منطقه old yarhnam بچرخی بلاد به دست بیاری بعد آپگرید کنی شخصیتت رو بعد برو سمت غول
That was just a dream

پاسخ
(01-24-2016, 02:07 AM)m_shark نوشته است:
(01-24-2016, 01:48 AM)amir.homie نوشته است: دوستان سلام من ویچر 2 رو نصب کردم یکم سیستمم ضعیفه.رو سیستمم لگ داره و دکمه هایی که میزنم یکم با تاخیر عمل میکنن.یکم ک جلو رفتم تو بازی همونطور که مستحضرید یه جونور 8 پا هست ب اسم kyran.اونو باید بکشم که ی قسمت یه حالت کلید زنی داره .یعنی باید دکمه چپ موس رو پشت هم بزنم همه جوره زدم با تقریبا هر ریتمی ک فکرشو کنید .نمیشه. و منو میندازه پایین.میشه کمکم کنید ک چیکار کنم تنظیمات گرافیکی هم پایین اوردم.یه پچی چیزی نمیشه نصب کنم روان بشه یا با نرم افزاری یا راهی واس رفتن این مرحله؟ممنونتونم
متاسفانه اگه بازی لگ داشته باشه نمیشه ضربات qte پشت سر هم رو زد.ولی من یادمه که اگه بازی روی درجه های سختی پایین تر باشه دیگه نیازی به زدن qte نیست آخه چند جای بازی اینطوری بود.حالا شما امتحان کن ببین چی میشه

مرسی بابت توضیختون ولی من از اول رو easyگذاشته بودم .و رو حالت easyمیخواست ک qteبزنم
[تصویر:  54878936122617949085.png]
پاسخ
(01-25-2016, 07:16 AM)amir.homie نوشته است:
(01-24-2016, 02:07 AM)m_shark نوشته است:
(01-24-2016, 01:48 AM)amir.homie نوشته است: دوستان سلام من ویچر 2 رو نصب کردم یکم سیستمم ضعیفه.رو سیستمم لگ داره و دکمه هایی که میزنم یکم با تاخیر عمل میکنن.یکم ک جلو رفتم تو بازی همونطور که مستحضرید یه جونور 8 پا هست ب اسم kyran.اونو باید بکشم که ی قسمت یه حالت کلید زنی داره .یعنی باید دکمه چپ موس رو پشت هم بزنم همه جوره زدم با تقریبا هر ریتمی ک فکرشو کنید .نمیشه. و منو میندازه پایین.میشه کمکم کنید ک چیکار کنم تنظیمات گرافیکی هم پایین اوردم.یه پچی چیزی نمیشه نصب کنم روان بشه یا با نرم افزاری یا راهی واس رفتن این مرحله؟ممنونتونم
متاسفانه اگه بازی لگ داشته باشه نمیشه ضربات qte پشت سر هم رو زد.ولی من یادمه که اگه بازی روی درجه های سختی پایین تر باشه دیگه نیازی به زدن qte نیست آخه چند جای بازی اینطوری بود.حالا شما امتحان کن ببین چی میشه

مرسی بابت توضیختون ولی من از اول رو easyگذاشته بودم .و رو حالت easyمیخواست ک qteبزنم

میتونید از Mod های کاهش گرافیک استفاده کنید.
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
سلام میخواستم بدونم نسخه ی کرکی بازی kust cuse3
اومده بعد میسه این داستان اکانت اشتراکی رو توضیح بدین 
چندبار هم این سوال رو پرسیدم اما جواب درستی ندادن 
بعدشم این اشتراکی مال اورژین یا استیم بعد دقیقا کار کردن باش چجوری ممنون میشم جواب بدین S0 (2)
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,720 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,699 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,380 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,728 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,474 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان