موضوعها: 5
(04-25-2016, 12:15 PM)omid orton نوشته است: (04-25-2016, 08:10 AM)Mr BoB نوشته است: سلام دوستان در بازی GTA V من وارد بازی میشم و حتی بازی هم میکنم زمانی که فول اسکرین باشه کیفیت بازی کم میشه ولی زمانی که بازی فول اسکرین نیست کیفیتش عالیه…..راستی زمانی که بخوام وارد نقشه بشم بازی گیر میکنه و این ارور رو میده.
failed inzaling.please rebbort and restart the game
باید چیکار کنم؟
احتمالا از کرک 3dm استفاده میکنید که خیلی مشکل داره در این بازی. کرک پیشنهادی من codex هست .
سلام اگر من در بازی gta v از اپدیت v5 3dm استفاده کنم در پایان میتونم کرک codex بریزم ؟؟ یا اینکه اپدیت هم باید نسخه codexباشه ؟
اخه شنیدم کرک 3dm مشکل داشته ...
لطفا اطلاعات غلت نده
این بازی رو ریلودد کرک کرد و کودکس هم وجود نداره
بله کرک 3dm مشکل داره
موضوعها: 683
موضوعها: 1
سلام دوستان !
ببخشید یه سوال
من رفیقم اکانت جی تی ای خریده !! (استیم 140 )
2 تا سوال
1- اولا گفتم برام فایل 66 گیگیه بازی (همراه با آخرین آپدیت هست ) برام بریزه ! که بازی کنم حالا میخوام ببینم قسمت آفلاین کار میده ؟! (همین کشتی و ماشین اسپرت و ... )
2- اگه من با اکانت بازی کنم (2 تایی ) مشکلی پیش نمیاد ؟ اگه هم زمان بازی کنیم فقط میندازه بیرون ؟! یا اکانت بن میشه ؟
ممنون میشم جواب بدید
(04-27-2016, 08:04 PM)مجیدنصر نوشته است: (04-27-2016, 07:50 PM)paprika نوشته است: سلام دوستان !
ببخشید یه سوال
2 تا سوال
1- اولا گفتم برام فایل 66 گیگیه بازی (همراه با آخرین آپدیت هست ) برام بریزه ! که بازی کنم حالا میخوام ببینم قسمت آفلاین کار میده ؟! (همین کشتی و ماشین اسپرت و ... )
2- اگه من با اکانت بازی کنم (2 تایی ) مشکلی پیش نمیاد ؟ اگه هم زمان بازی کنیم فقط میندازه بیرون ؟! یا اکانت بن میشه ؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام
دو سوالتون رو کلی جواب میدم.
اول از اینکه به خاطر امنیت شبکه ی استیم وقتی یک اکانت با دو آی پی فعال بشه مثلا آی پی کامپیوتر اول 1 هست وقتی اکانت با کامپیوتر دوم که آی پی اون 2 هست وصل میشه بلافاصله دسترسی رو قطع می کنه و از کاربر می خواد که اگه واقعا این اکانت مال اون هست رمز خودش رو وارد کنه تا موقعی که رمز درست وارد نشه شما نمی تونید از اکانت استفاده کنید. اگه توجه کرده باشید یکسری اکانت های دست دوم هست این قضیه به خاطر این هست که اکانت کسی ازش دزدیده نشه.
حالا اگه تمام این مسائل رو کنار بزاریم میشه بازی کرد ولی نباید به طور همزمان با هم آنلاین بشید. به دوستتون بگید از بازی بکاپ بگیره توسط خود نرم افزار استیم بکاپ رو به شما بده تا بتونید راحت بازی رو انجام بدید.
مرسی خیلی ممنون !
فقط نفهمیدم بالاخره جزییات آنلاین را میتونم رو آفلاین بازی کنم !؟
(04-27-2016, 08:40 PM)مجیدنصر نوشته است: (04-27-2016, 08:30 PM)paprika نوشته است: (04-27-2016, 08:04 PM)مجیدنصر نوشته است: (04-27-2016, 07:50 PM)paprika نوشته است: سلام دوستان !
ببخشید یه سوال
2 تا سوال
ممنون میشم جواب بدید
سلام
دو سوالتون رو کلی جواب میدم.
اول از اینکه به خاطر امنیت شبکه ی استیم وقتی یک اکانت با دو آی پی فعال بشه مثلا آی پی کامپیوتر اول 1 هست وقتی اکانت با کامپیوتر دوم که آی پی اون 2 هست وصل میشه بلافاصله دسترسی رو قطع می کنه و از کاربر می خواد که اگه واقعا این اکانت مال اون هست رمز خودش رو وارد کنه تا موقعی که رمز درست وارد نشه شما نمی تونید از اکانت استفاده کنید. اگه توجه کرده باشید یکسری اکانت های دست دوم هست این قضیه به خاطر این هست که اکانت کسی ازش دزدیده نشه.
حالا اگه تمام این مسائل رو کنار بزاریم میشه بازی کرد ولی نباید به طور همزمان با هم آنلاین بشید. به دوستتون بگید از بازی بکاپ بگیره توسط خود نرم افزار استیم بکاپ رو به شما بده تا بتونید راحت بازی رو انجام بدید.
مرسی خیلی ممنون !
فقط نفهمیدم بالاخره جزییات آنلاین را میتونم رو آفلاین بازی کنم !؟
هر دو رو می تونید بازی کنید به شرطی که هیچ کدوم با هم آنلاین نشید.
اهان !
مرسی خیلی ممنون
نه من به احتمال زیاد اکانت را نمیگرم ! فقط آپدیتشو میگیرم
چون فکر کنم ساعتی 100 مگ مصرف میکنه