06-17-2016, 01:55 PM
(06-17-2016, 01:19 PM)paprika نوشته است:سلام وقت بخیر(06-17-2016, 01:13 PM)dashsajjad نوشته است:خب کارتتون که قویه ! و دایرکس 11 هم داره(06-17-2016, 01:07 PM)مجیدنصر نوشته است:(06-17-2016, 12:46 PM)dashsajjad نوشته است: سلام برای من این ارور رو میده دایرکت ایکس 11 ویدیو کاردم ساپورتش نمیکنه و ویدیو درایور هم نصب کردم اخرین نسخه شو اما وقتی میگه ریسیت کن سیستمتو زمانی که دوباره سیستم روشن میشه یه ارور میده فکر کنم نصب نمیشه کممممممممممممکسلام
کارت گرافیک شما DX 11 رو پشتیبانی نمی کنه و شما نمی تونید بازی هایی که Dx 11 دارند رو اجرا کنید. شما از اون ارور عکس بگیرید و اینجا قرار بدید تا ببینم
چی هست ولی در هر صورت شما نمی تونید این بازی رو اجرا کنید.
نگا دیرکت ایکس میخوره اما نمیدونم از کجاشه که نمیاره [font=IranSans]ASUS TURBO-GTX960-OC-4GD5 Graphics Card[/font]
شما وقتی سیستم خریدید یا گرافیک اضافه کردید ویندوز عوض نکردید ؟
اگه نه باید عوض کنید یا مطابقتش کنید با قطعات ویندوزو
شرمنده بابت دیر جواب دادن. سیستم شما از نظر سختافزاری هیچ مشکلی نداره و برعکس از نظر نرمافزاری مشکلاتی رو داراست. شما بعد از تعویض قطعات کامپیوترتون باید مجددا ویندوزی دیگر نصب میکردید تا تمام پیشزمینههای قبلی حذف میشد. شما ویندوز رو پاک کرده و مجددا نصب کنید و تمامی برنامههای اجرای بازیها رو نصب کنید به خصوص نرمافزار دایرکس که مشکل دارید. به احتمال فراوان مشکلتون حل خواهد شد.