موضوعها: 0
02-26-2014, 04:49 AM
(آخرین ویرایش: 02-26-2014, 04:53 AM، توسط ehsanking.)
سلام من تازه بازی Sniper Ghost Warrior 1 رو دارم بازی میکنم یه جا هست که یکی از دوستات بهت خیانت میکنه (کچلم هست ) :D بعدش باید از یه اردوگاه مخفی رد بشی, کلا 2 تا 60 متر هست من اولی رو راحت میرم دومی رو تا تقریبا آخرش که میرم یه سرباز هست که باید حتما از بقلش رد بشی ولی نباید شک کنه اگه شک کنه 2 نفر دیگه از چادوراشون میان بیرون و دیگه هرکاری کنی که از اردوگاه بری بیرون میبیننت و میبازی من هرکاری میکنم اون سرباز شک میکنه و اطرافشو میبینه و اون دو نفرم میان بیرون[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]کسی میتونه راهنماییم کنه چجوری اینجارو برم ؟
موضوعها: 104
پلتفرم های شما:
دوستایی که بازی Thief رو نصب کردن کرک و آپدیتشون 3DM هست یا Reloaded؟ برا من احساس میکنم یکم بیش از حد افت فریم میده. احساس می کنم از 3DM باشه. در ضمن هنوز انویدیا درایور سازگار با Thief (منطور افزایش کارایی) منتشر نکرده.
موضوعها: 1
سلام دوستان،من كد آنلاين بازى simcity 5رو خريدارى كردم وتو برنامه ارجين فعال كردم،و دانلود اولو كه حدود 270مكتو با ارجين دانلودو نصب كردم ولى نصب دومو كه توسط سايت خود بازيت نميتونم انجام بدم جون اولا يا حتى آخراى دانلود كه ميشه ارور simcity stopped working ميده،ويندوزمو عوض كردم ويا هر كارى كه كردم نميشه،ويندوزم سونه،نميدونم جيكارش كنم لطفا كمكم كنيد ممنون ميشم.
موضوعها: 1
كسى نيست جواب بده؟
ويندوز 8.1 نصب كردم ولي بازم همونجا قفل ميكنه ولى ارورش عوض شده،شده اين
imcity error code 28 لطفا كمكم كنيد ممنونتون ميشم.