سلام
1- چرا اینقدر کوتاه ؟ کمتر از 400 کلمه بود ؟! بعد اگه نگاه کنی تعداد دان خیلی کم هست مطلب رو کامل بازار نه تو Word بعد هم شما لازم نیست مطلب رو اینجا بنویسی مطلب رو تو Word بنویس بعد Copy کن تو ینجا
امیدوارم ناراحت نشی ولی من مطلب رو اینجا به صورت نوشتاری با همان تصاویر و فنت می گذارم تا هم این که همه بخوانند و هم ببینید اینجا و Word تفاوتی ندارد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و گیمران محترم که در اینجا بسیار ویژه بهشون سلام می رسونم
من اشکان مصطفوی هستم و قصد دارم یه نقد و برسی کوتاه بر روی بازی تازه به نام :
Enemy Frontانجام دهیم.
توضیحات کلی
این بازی از شرکت Gi GAMES می باشد . خب در اولین نمایش طرفداران خود را به دست اورد (ولی چشمتون روز بد نبینه) بعد از یک هفته یا شاید چند روز یک تریلر و چندین عکس منتشر شد .سازندگان قسد شبیه سازی بدی جنگ و جدل را داشتند اما بازی اینجوری نبود
خب عکس ها که خیلی گول میزنه ببینیم بازی چطوری پیش رفت .
خب بازی منتشر شد و دوستان گیمر این بازی را خریداری کردند.
در مرحله اول می توان باگ های خوشکل و ناز را پیدا کرد که مثل راه رفتن سرباز نازی بر روی مغز شما هست.
بعد از رد کردن دمو اولیه بازی شروع میشه که از همون اول میشه فهمید اصلا بدی و زشتی جنگ را به درستی نشان نداده
هوش مصنوعی این بازی در سطح معمولی قرار دارد که میتوان به مخفی کاری های بازی اشاره کرد.
مخفی کاری ها به اسان تری صورت انجام می شود
موزیک بازی هم بد نیست
به سر اصل مطلب یعنی گرافیک بازی رسیدیم گرافیک بازی در صطح عالی قرار ندارد و در سطح خوب یا می توان گفت معمولی قرار دارد ؛ سرباز ها و کاراکتر های بازی به صورت معمولی (عروسکی مانند)ساخته شده است .
در کل شرکت GI GAMES می خواست به پای بازی
World at war سری بازی های Call Of Duty برسد که می توان گفت در این بازی با شکست بزرگی رو به رو شد.
اولین چیزی که به ذهن یک گیمر در اولین مرحله بازی میرسد این است:
[چقدر این بازی باگ داره]
این نقد و برسی ما بر روی کنسول های Xbox 360 و PC انجام شده است.
Online multiplayer بازی به صورت معمولی می باشد و ما انتظار زیادی داشتیم که به نظر می رسد انتظار مارا به خوبی برطرف نکرده .
بازی شرکت Ubisoft به نام Valiant Hearts: The Great War به بهترین صورت شکل بد و زشت جنگ را نشان داد .
*****با تشکر از شما که تا اخر مطلب همراه من بودید و تشکر فراوان از دوستان عزیزم
**و ممنون از انجمن Gamefa
**رادتمند شما اشکان مصطفوی.