موضوعها: 0
(09-18-2014, 01:00 AM)last assassin نوشته است: (09-16-2014, 12:48 PM)'queen-1' نوشته است: سلام
عکس هایی که کینکت موقع بازی ازمون میگیره کجا ذخیره میشه؟این درسته که بعد از 15 روز خود به خود حذف میشن؟دارم xbox خودمو میفروشم،میخواستم مطمئن شم عکس ها پاک شده .لطفا راهنمایی کنید.
والا من نشنیدم تو بازی عکس بگیره
البته تو یه سری بازی ها مثل kinect adventure خود بازی عکس می گیره
به نظر من بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که پروفایلتو پاک کنی که من نمی دونم چجوریه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(09-18-2014, 09:25 AM)َAgent $epehr نوشته است: (09-16-2014, 12:48 PM)'queen-1' نوشته است: سلام
عکس هایی که کینکت موقع بازی ازمون میگیره کجا ذخیره میشه؟این درسته که بعد از 15 روز خود به خود حذف میشن؟دارم xbox خودمو میفروشم،میخواستم مطمئن شم عکس ها پاک شده .لطفا راهنمایی کنید.
شما داخل حافظه ای که بازی Advantures رو سیو کردید برید و پوشه اصلی سیو بازی رو پیدا کنید.بغیر از سیو ها که با اسم مشخص هستند فایل هایی هست که کلمه Photo در اسمشون هست.اون فایل ها عکس های بازی هستند .در ضمن من نشنیدم که بعد از 15 روز پاک شه.خودم یه ساله هنوز عکسامو دارم.
ممنونم از راهنماییتون
راستش اینجا خوندم که بعد از 15 روز حذف میشه...
http://kinect.persianblog.ir/page/11
من یه موضوع در مورد این مشکلم ساختم(که الان غیب شده!!!!!) که یکی از دوستان گفتن اگه حافظه رو فرمت کنم حل میشه.منم از مسیر زیر :
setting\system\storage
قسمت های memory unit و hard drive رو فرمت کردم.اگه عکسی بوده پاک شده.درسته؟
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
یه مشکل دارم توروخدا سریع جواب بدید.برای فیلم برداری از صفحه ی تلوزیون هنگام بازی با xbox از چه برنامه ایی استفاده کنم[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
نقلقول: غرش شیر های وحشی خانه ی چوبی من را نمی لرزاند من از سکوت موریانه ها می ترسم
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(10-02-2014, 03:11 PM)'farzam007' نوشته است: یه مشکل دارم توروخدا سریع جواب بدید.برای فیلم برداری از صفحه ی تلوزیون هنگام بازی با xbox از چه برنامه ایی استفاده کنم[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
فکر نمی کنم برنامه ای برای این کار وجود داشته باشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
پلتفرم های شما:
(10-13-2014, 04:21 PM)'nightwolf' نوشته است: آقا من سیوای اسپلینتر سلم پاک شد!جیتگم هستم مشکلش چیه!!![img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
فقط همین یه بازی یا بقیه بازی ها هم پاک شدن؟
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
ببخشید من فریاستایل رو رد xbox خودم نصب کردم به اینترنت هم وصلم ولی هرچی refresh atwork رو میزنم کاور بازی رو نمیگیره
[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
پلتفرم های شما:
در ضمن وقی سرعت فن رو میبرم بالا بعد چند دقیقه دستگاه هنگ میکنه
پلتفرم های شما:
یه سوال دیگه چطوری میشه در فری استایل اواتار ساخت باید کجا برم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
پلتفرم های شما:
ببخشید میشه جواب منو بدید[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
پلتفرم های شما:
خب بلد نیستم خو[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]