12-11-2014, 02:05 PM
(آخرین ویرایش: 12-11-2014, 02:22 PM، توسط The Wolf Of Rivia.)
مقدمه : TellTale، به قول یکی از دوستان هر چه از تل تیل بر آید خوش است! انگار که هر بازی که دست این شرکت بی افتد یک شاهکار خواهد بود . می توان گفت که شهرت این شرکت از عنوان هایی چون ( TWD (The Walking Dead و The Wolf Among Us است . چندی پیش بود که عنوان جدید این شرکت یعنی Game Of Thrones منتشر شد . مانند دو عنوان مشهور که به آن ها در بالا اشاره شد این عنوان نیز شامل چند اپیزود یا قسمت است . این بازی شامل 6 قسمت در فصل اول خواهد بود، قسمت اول Iron From Ice نام دارد . سریالی نیز با همین عنوان توسط دیوید بنیاف و دی . بی . وایس برای شبکه اچ بی او ساخته شدهاست . آیا شاهد شاهکار دیگری از TellTaleخواهیم بود ؟ با ما در ادامه با نقد و بررسی این عنوان همراه باشید .
داستان : ( شامل اسپویل نمی باشد )
آیا کسی یادش هست ؟ قسمت نهم از فصل سوم سریال Game Of Thrones را میگویم . خیانت بی رحمانه والدر فری . چه بلایی بر سر King Of The North آمد ؟ خیلی ها با دیدن این قسمت از فیلم گریه کردند . حقیقت تلخ خانواده استارک . ( به شخصه خودم با دیدن صحنه ها در این قسمت به لرزه افتادم ) داستان بازی همانطور که از شرکت سازنده انتظار میرفت چیزی در حد عالی است . داستان بازی وابسته به انتخاب هایی است که شما در طول بازی انجام میدهید . سرنوشت در دستان شماست، بخشش یا مجازات ؟ ساده بگویم میبخشی یا میکشی ؟ کدام را انتخاب میکنی ؟ ما، در بخش داستانی بازی شخصیت های آشنا ی زیادی را میبینیم . Cersei Lanister (سرسی لنیستر ) ، Tyrion Lanister (تیریون لنستر) ، Ramsay Snow ( رمزی اسنو ) و Margaery (مارجری ) ... همانطور که میدانید بازی داری پنج شخصیت قابل بازی میباشد که سه تا از آنها در قسمت اول معرفی میشوند . Gared Tuttle ، Ethan Forrester و Mira Forrester . اگر بخواهم بیشتر از داستان بگویم باید آن را اسپویل کنم که این را نمیخواهم ! پس به بخش بعد میرویم .
صدا گذاری : به نظر من بعد از داستان مهم ترین بخش از یک بازی صداگذاری است . در این عنوان صدا گذاری فوق العاده کار شده است . ( Lena Headey ) که صداگذار شخصیت سرسی است در سریال بازی تاج و تخت نیز با همین نام که یکی از شخصیت های اصلی سریال به حساب می آید باعث شده است تا صداگذاری این بازی بسیار دلنشین شود . صدا گذاری تیریون و مارجری نیز عالی کار شده است . دیالوگ های به کار برده شده در بازی نیز بسیار جالب است . و از شعارهای مثل King In The North و Winter is coming نیز استفاده میشود .در کل میتوان به این بخش از بازی ده از ده داد .
گرافیک : وقتی اسم بخش گرافیک وسط می آید متاسفانه نمیتوان از TellTale انتظار زیادی داشت . گرافیک بازی مانند Walking Dead و Wolf Among Us است . افت فریم به وضوح دیده می شود، باگ های سطحی نیز وجود دارد . اما آنقدر داستان این بازی شما را میخکوب میکند که شما حتی به گرافیک فکر هم نمیکنید . البته چهره و جزئیات صورت بسیار زیبا کار شده است . نور پردازی نیز قابل قبول است . و در کل میتوان گفت در بخش گرافیک نیز خوب عمل کرده است .
نمیدانستم اسم این بخش را چه بگذارم هر فردی که سریال بازی تاج و تخت را دیده باشد بی شک از این بخش از بازی خوشش می آید . در بازی مدل مو و لباس مارجری دقیقا همان شکلی است که در فیلم بود از این شباهت ها میتوان ب طعنه های معنی دار سرسی نیز اشاره کرد و البته صورت زخمی تیریون .
کلام آخر : ب قول گیم فرانت (Game Front ) : قسمت اول از این بازی باعث میشود تا اشتیاق برای 5 قسمت بعد زیاد شود . اگر شما نیز مثل خیلی های دیگر مجذوب این بازی شدید پیشنهاد من به شما اینه که این بازی از دست ندید .
امتیازات داده شده به هر بخش توسط خودم :
داستان : 9
صداگذاری : 10
گرافیک : 7
گیم پلی : 9
ارزش بازی : 10
توجه : ممنونم که تا اینجا با من بودید امیدوارم لذت برده باشید [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
اگر نظری دارید خوشحال میشم که منو یاری کنید .