موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بهترین راه حل اینه مکه از بک آپ دوتا 2 که در سایت های مختلف موجوده استفاده کنید .
موفق باشید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
If life gives you errors, burn life's house down with the errors
کیس های ماد شده (تاپیکی برای حرفه ای ها)
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام داداش ... ببخشید کاری که گفتی جواب نداد دیگه موندم چیکار کنم . تو سایت های خارجی هم سرچ کردم اما هیچی گیرم نیومد . الان میگی چیکار کنم ؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 1
آقا من cs go رو خریدم بک آپشو که میخوام نصب کنم وسطش استیم بسته میشه خود به خود.دوباره که میرم نصب کنم بازم همونجا همون اتفاق میفته.کسی میدونه مشکل چیه؟
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام هنگام اد کردن دوستان با این ارور مواجه می شم Error adding friend.please try again دلیلش چیه؟
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
دوستان سعی کنین مشکلات فنی خودتون در استیم رو با بخش پشتیبانی استیم در میون بزارید و یا در بخش پشتیبانی استیم دنبال مشکل خودتون بگردید.اونا بهتر از هر کسیمیتونن مشکلات شما رو حل کنن.دیر جواب میدن(حداکثر تا 1 هفته)ولی جوابشون تضمینیه.
ای کاش زندگی هم
"Trainer" داشت!
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
03-30-2015, 11:18 AM
(آخرین ویرایش: 03-30-2015, 11:18 AM، توسط Payne4.)
دوستان من یه سوال داشتم ممنون میشم هرکی میدونه زودتر بهم جواب بده: میشه در استیم، از سی دی کی به صورت اشتراکی استفاده کرد؟ من میخواستم GTA V رو اوریجینال خریداری کنم ولی می بینم قیمت بالاس. حالا میخواستم بدونم من اگه بازی رو بخرم و به اکانتم گیفت بشه و بازی رو دانلود کنم بعدش دوستم هم میتونه با یه سیستم دیگه وارد اکانتم بشه و بازی رو دانلود کنه و استفاده کنه؟! :huh: