03-21-2015, 01:43 PM
بدون هیچ جانب گیری، بهترین مقاله ی تیم مبتدی تا کنون همین نقد بوده. واقعا انتظار چنین نوشته ی خوبی رو نداشتم. جمله بندی ها فوق العاده خوبه و قشنگ مشخصه که می دونی چی میخوای بنویسی و چی به مخاطب بفهمونی. همون جمله ی اول مقدمت کار خودشو میکنه و قشنگ مخاطب رو جذب میکنه. واقعا کار خیلی خوبی بود که اون جمله رو در همون ابتدای مقاله به کار بردی. مقالت یه اشکالات جزئی داره که با رفع اون ها میتونی خیلی راحت به تحریریه سایت برسی.
- مثل سایر دوستان تو نقد داستان مشکل داری البته برای خود من هم اون اوایل خیلی سخت بود که بخوام داستان رو نقد کنم چون به طور عام همه ی ما توصیف داستان را معادل نقدش می دونیم که اینطوری نیست. باید داستان بازی رو به چالش بکشی و قشنگ بشکافی که چرا به نظر تو نویسنده این داستان خوبه یا بد. باید دلایلی بیاری که مخاطب رو راضی کنی. با این حال شرح و توصیف هم داستان بازی بسیار خوبه
- تعادل خیلی خوبی تو نوشته ات دیده میشه. درست یه جا هایی محاوره ای و طنز نوشتی اما کاملا مشخصه که به مقدارش مسلط بودی و می دونستی که کجا این کار رو انجام بدی که نوشته ات از یکنواختی خارج بشه با این حال توصیه می کنم بازم کمتر از سبک محاوره ای استفاده کنی. با اینکه خیلی نوشتت به این شکل خوبه ولی تو نوشتار های رسمی به طور جد باید از محاوره ای نوشتن دوری کرد. فقط در صورتی محاوره ای نوشتن مجازه که از اول قرار باشه مقاله ی محاوره ای یا طنز بنویسی.
- علائم نگارشی رو خیلی خوب به کار بردی با این حال در حدود 20 درصد از مواردی که این علائم رو به کار بردی، شکل صحیح به کار گیریشو رعایت نکردی. یعنی هم با کلمه ی قبل فاصله دادی هم با کلمه ی بعد در حالی که تو 80 درصد بقیه مقالت به درستی علائم رو به کار بردی. حالا نمی دونم چرا این 20 درصد رو هم درست انجام ندادی ولی فکر کنم بعضی جا ها فراموش کردی. یکم هم بیش از حد از علامت تعجب استفاده کرده که واقعا برخی جا ها لازم نبود مثلا در جمله ی زیر اصلا نیازی به علامت تعجب نیست
نقلقول: میرسیم به بخش حیرتانگیز دیگر بازی ، موسیقی و صداگذاری!خیلی راحت می تونستی بنویسی : به بخش حیرت انگیز موسیقی و صدا گذاری می رسیم.
- یکی از نکات مثبت مقالت که اونو از سایر مقالات یک درجه بالاتر قرار داده کار های گرافیک خوبی هست که واسه ی مقالت انجام دادی و مشخصه که به نوشته هات اهمیت میدی نه مثل برخی از دوستان که حتی تو مقالشون عکس هم نمیزارن.
- جداگانه نمره دادن به بخش های بازی دیگه الان مرسوم نیست و غالبا میان در آخر مقاله یک نمره ی کلی میدن و این کار یک مزیت بزرگ داره و اونم اینکه با نمره دادن کلی می تونی نظرت رو به نظر مخاطبین نزدیک تر کنی چون اگه تک تک به بخش ها نمره بدی و میانگین بگیری بعد یه سری میان مخالفت می کنن که مثلا چرا گیم پلی گرفته 9 چرا صدا گذاری گرفته 10.
در کل می تونیم بگم که واقعا کارت خیلی خوب بود و به دشت ازت راضی هستم. همینجا بهت این مژده رو میدم یکی از اون مقالت ویژه که توسط من و عرفان استادی به نویسنده ها واگذار میشه، به تو داده خواهد شد.