موضوعها: 1
اقایون سلام من چندتا سوال داشتم
۱-چطوری دوتا گرافیک همزمان استفاده کنم تو کام\یوتر
۲-نسخه اورجینال این بازی چه ویژگی های داره منظورم این چطور میشه بازی مثلا مرحله زیادتر یا چند نفره میشه بازی کرد
۳-کرک5 کی میاد
۵-شما هم تو مرحله ای که به زن اون یارو تجاوز شده مشکل دارید یعنی شهر و ساختمونا غیب نمیشن تو کرک نسخه ۴
موضوعها: 0
(04-24-2015, 02:06 AM)saeedcloner نوشته است: اقایون سلام من چندتا سوال داشتم
۱-چطوری دوتا گرافیک همزمان استفاده کنم تو کام\یوتر
۲-نسخه اورجینال این بازی چه ویژگی های داره منظورم این چطور میشه بازی مثلا مرحله زیادتر یا چند نفره میشه بازی کرد
۳-کرک5 کی میاد
۵-شما هم تو مرحله ای که به زن اون یارو تجاوز شده مشکل دارید یعنی شهر و ساختمونا غیب نمیشن تو کرک نسخه ۴
1-با استفاده از sli کردن که بستگی به مادربورد و سی پی یو و بازی و کیس و غیره داره.در کل زیاد پیشنهاد نمیشه مگر این که بخواهید با کیفیت 2k و 4k بازی کنید
2-باگ کمتر افت فریم کمتر اضافات درون سی دی مثل نقشه و اهنگ های بازی و عدم ارور و مشکلات کرک و از همه مهم تر بخش انلاین
3-معلوم نیست.اگه بیاد پر مشکل خواهد بود.گروه 3dm خیلی بد کرک میکنه.
4-دقیقا مرحله چنده؟دوست عزیز بهتر از کرک دو استفاده کنی.منم از کرک 4 استفاده میکردم همش بازی ارور میداد و بیرون میپرید.
اقا اگه میشه یکی سیو خودشو واسه من ا\لود کنه
اقا کسی با کرک ۴ مشکلی نداره اخه مال من نصف شهر غیب شده
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
[font=Tahoma, Verdana, 'Times New Roman']سلام من نسخه [/font][font=Tahoma, Verdana, 'Times New Roman']Corepack بازی دارم که دو تا فایل ستاپ داره اولی بدون دردسر نصب میشه ولی وقتی دومی میخام نصب کنم پیام میاد که سی دی 1 بزار . داخل سی دی هام بجز فایل های فشرده بازی چیزی نیس[/font]
پلتفرم های شما:
سلام اقا من تازگیا اپدیت سه رو با گرگ 4 دان کردم البته اپدیت 1 و2 رو داشتم سه رو هم نصبیدم با کرک 4 ولی وقتی میرم تو بازی مشکلم اینه که وقتی میخوام کاور بگیرم یا تو ماشین رانندگی کنم میپره بیرون کسی این مشکلو نداره ؟
اقا میشه نسخه FULL رو واسهاستیم استفاده کرد