موضوعها: 2
04-30-2015, 10:10 AM
(آخرین ویرایش: 04-30-2015, 10:13 AM، توسط mostafa-ariya.)
همه چیز خوبه و کرک و آپدیت گرافیک و کارایی که گفته شده رو کردم.
تو تنظیمات کش هم رفتم و...
ولی با اینکه رم 4 و گرافیک دو و سی پی یو ای 3 دارم
ولی با گرافیک600*800 وقتی رانندگی میکنم یا گاهی تیک میزنه بدجور
چکار کنم؟
رم بگیرم؟
موضوعها: 1
04-30-2015, 11:51 AM
(آخرین ویرایش: 04-30-2015, 11:53 AM، توسط pc gamer 2013.)
(04-29-2015, 09:11 PM)pc gamer 2013 نوشته است: بازیم تو لوگو صدا داره ولی بعد اون صدا نداره
کمک کنید
:(
و مشکل دومم اینه ک وقتی ماشین سوار میشم افت فریم دارم تیک میزنه بازی میگیره چیکار کنم؟تنظیماتم همش پایینه
GT 630 2GB DDR3
دوستان توروخدا کمک کنید :(( این صدا نداشتن رو مخه خیلی
و اینکه تو رانندگی خیلی لگ دارم :((
در ضمن وقتی بازی رو از play gta v.exe اجرا میکنم ی عکس میاد بعدش سوکیال کلوب باز میشه بعدشم ارور میده و تمام نمیره بازی :((
موضوعها: 4
(04-29-2015, 10:34 AM)Reza2015 نوشته است: سلام.
من یه مشکلی داخل بازی دارم.
وقتی کرک ورژن اخر ۳dm V4 ریختم تو بازی حدوداً یه روزی بازی رو انجام دادم و چند مرحله رو کامل کردم روز بعد که وارد بازی شدم تو همون صفحه ی اغازین با یه پیغام خطایی مواجه شدم این پیغام میگه که باید بازی اکتیو بشه (نیاز به کرک هست) و نیاز به یه اینترنت کانکت هست و این در صورتی هست که من کرک ورژن اخر ۳DM روی بازیم موجود هست و همچنین نتم هم بدون مشکل وصل هست، البته دوباره هم این کرک رو کپی پست کردم ولی تغییر نکرد.
حالاً به نظر شما مشکل از کجاست؟
توروخدا لطفاً راهنمایی کنید!!
دوستان من هنوز این مشکل رو دارم، حتی یه بار بازی رو پاک و دوباره نصب کردم ولی تغییری نکرد تازه بدتر هم شد زمانی که Launcher اجرا کردم اصلاً اجرا نمیشه و زمانی که روی PlayGTAV هم کلیک می کنم میگه که باید بازی رو دوباره نصب کنم، من کرک های v4 و v4 fix 3 همچنین اپدیت های v1 و v2 بازی رو روش نصب کردم ولی تغییریی نکرد.
توروخدا کمک کنید!!
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
با سلام ، بازی من هنگام کاور گیری stop working میده اپدیت 3 و کرک 4 رو ریختم فایل های بازی رو هم روی full control گذاشتم ولی با این حال باز هم هنگام کاور گیری stop working میده؟ :( :-/
موضوعها: 1
من رم سیستمم 8 یعنی دوتا 4 ولی تو بازی بعضی از شهر غیب شده یعنی به خاطر یدست نبودن رم . بای رم اضاف کنم
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
جناب hadi- wolf. باrun as administrator اجرا کن و نتیجشو بگو
موضوعها: 0
(04-30-2015, 02:42 PM)mehdibis نوشته است: جناب hadi- wolf. باrun as administrator اجرا کن و نتیجشو بگو
چه فرقی میکنه داداش بازم اونطوری میشه
چند نوع کرک امتحان کردم آپدیت 1 و 3 رو هم زدم کپی و رپلیس کردم آنتی ویروس ندارم فایروال هم همیشه خاموشه
تازه نسخه ی فول آنلاک چرا باید این همه مشکل داشته باشه
داداش خیلی زجر میکشم درکم میکنی؟ از صبح تا شب جلوی کامپیوترم
سیستمم هم زیاده مشکل سیستمم ندارم
موضوعها: 0
دوستان من از دست این بازی قرص افسردگی میخورم
وقتی اجراش میکنم یه صفحه ی سیاه میاد همینجوری میمونه
کارت گرافیکم آپدیته ضمنا نسخه ی فول آنلاک هستش . حالا چاره چیه؟
دارم میمیرممم