06-24-2015, 05:20 PM
(06-24-2015, 05:09 PM)SRG نوشته است:آقا شما نه سیوی رو پاک نه چیز دیگه فقط واسه اینکه صفحه سیاه میشه full screen بازی نکن windowed borderless بازی کن (این یه کاری میکنه که رو صفحه دستکتاپ بدون چهار چوب نشان میده که اگه رو بالاترین رزولوشن تنظیم کنی فول اسکرین میشه :D خودم اینجوری بازی میکنم) و واسه اون ارور وقتی به تنظیمات گرافیک رسیدی اولین گزینه که On است رو off اون کارش اینه که اگه تنظیمات بازی بالاتر از سیستم شما باشه به شما اخطار داده و مان این کار میشود و اگر off کنید این ارور رو نمیده.(خودم با گرافیک 512 بازی میکنم رزولوشن 1336 است اول هم بهم ارور میداد ولی حالا نمیده.)(06-24-2015, 03:03 PM)مجید نصر نوشته است:(06-24-2015, 02:49 PM)SRG نوشته است:این ارور میگه که بازی نمی تونه تنظیماتی رو که شما می خواهی رو اعمال کنه و اجازه ی اینکار به بازی داده نمیشه و در آخر هم گفته که مطمین بشید که این تنظیمات روی جای دیگه ای نباشه و خراب نشده باشه.(06-24-2015, 12:34 AM)SRG نوشته است: دوستان تنظیمات گرافیکی بازیو که عوض میکنم بعد apply میزنم میام بیرون که بازی کنم میبینم زمین سیاه شده ساختمونا سیاه شدن به جز شخصیت اصلی همه چیز سیاه میشه اصن یه وضعی مشکل از چیه؟
بعضی وقتا که تنظیمات گرافیکیو عوض میکنم این ارورو میده و تنظیمات ذخیره نمشه و همون وضعیت سیاه شدن تکرار میشه .
کرکم هم ریلودد هست و اپدیتم همین اپدیت فیکس ریلودد.
تنها چیزی که می تونم بگم این هست که سیو بازی رو پاک کنید و بازی را اجرا کنید ببینید مشکل حل شده یا نه.
داش مشکلو حل کردم.مثل اینکه فایل system. Xml رو read only زده بودم.
داش یه مشکل تو تنظیمات گرافیکی دارم وقتی میرم تو بازی اشیا دور چند ضلعی و داربر داربر هست. کدوم گزینه رو فعال کنم تا درست بشه؟؟؟
رزولوشن تا اخرین حده!