موضوعها: 9
(07-05-2015, 02:43 PM).FROST. نوشته است: (07-05-2015, 02:27 PM)Mr.Mehdi نوشته است: (07-05-2015, 02:06 PM).FROST. نوشته است: دوستان من بالاخره این بازی رو گرفتم (15dvd) با موفقیت هم نصب کردم ولی وقتی روی ایکون بازی میزنم این پیامو میده please run grand theft auto v using playgta v.exe و وقتی هم روی playgta v.exe میزنم اول یه اپدیت دانلود میکنه بعدم میگه باید به social club وصل شی ولی هرکاری میکنم وصل نمیشه :( :(
و وقتی هم روی LAUNCHER.EXE میزنم بازی بالا میاد علامت راکستارم میاد بعد میگه باید انلاین شی وقتی هم که انلاین میشم عکسای بازی میاد ولی بازم SOCIAL CLOBلعنتی میاد و میگه باید وصل شی :( :(
دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید :heart:
با GTAVLauncher اجرا کن
با اونم وقتی اجرا میکنم باز SOCIAL CLOB میاد.... بعد اینکه یه اکانت میسازم میگه راکستار برات یه کد میفرسته که اونم نمیفرسته :(
یک عکس بفرست فکر کنم مشکل کرک باشه
موضوعها: 0
(07-05-2015, 02:27 PM)Mr.Mehdi نوشته است: (07-05-2015, 02:06 PM).FROST. نوشته است: دوستان من بالاخره این بازی رو گرفتم (15dvd) با موفقیت هم نصب کردم ولی وقتی روی ایکون بازی میزنم این پیامو میده please run grand theft auto v using playgta v.exe و وقتی هم روی playgta v.exe میزنم اول یه اپدیت دانلود میکنه بعدم میگه باید به social club وصل شی ولی هرکاری میکنم وصل نمیشه :( :(
و وقتی هم روی LAUNCHER.EXE میزنم بازی بالا میاد علامت راکستارم میاد بعد میگه باید انلاین شی وقتی هم که انلاین میشم عکسای بازی میاد ولی بازم SOCIAL CLOBلعنتی میاد و میگه باید وصل شی :( :(
با GTAVLauncher اجرا کن
(07-05-2015, 02:53 PM)gamertop نوشته است: (07-05-2015, 02:43 PM).FROST. نوشته است: (07-05-2015, 02:27 PM)Mr.Mehdi نوشته است: (07-05-2015, 02:06 PM).FROST. نوشته است: دوستان من بالاخره این بازی رو گرفتم (15dvd) با موفقیت هم نصب کردم ولی وقتی روی ایکون بازی میزنم این پیامو میده please run grand theft auto v using playgta v.exe و وقتی هم روی playgta v.exe میزنم اول یه اپدیت دانلود میکنه بعدم میگه باید به social club وصل شی ولی هرکاری میکنم وصل نمیشه :( :(
با GTAVLauncher اجرا کن
با اونم وقتی اجرا میکنم باز SOCIAL CLOB میاد.... بعد اینکه یه اکانت میسازم میگه راکستار برات یه کد میفرسته که اونم نمیفرسته :(
یک عکس بفرست فکر کنم مشکل کرک باشه
بالاخره حل شد ..حق با شما بود مشکل از کرکش بود با کرک v5کار کرد :)
موضوعها: 5
دوستان یکی این سه فایل اپلود کنه tailgater.yft ...tailgater_hi.yft
.....tailgater.ytd
اینا نتو D:\Program Files (x86)\Grand Theft Auto V\x64e.rpf\levels\gta5\vehicles.rpf\
هستن که باید با اپن ای وی اکسپورت کنین
ممنون میشم
موضوعها: 0
سلام کدوم آپدیت ها بهتره؟من آپ 5 3dm رو دارم مشکلی نیست ولی تو بازی با پایینترین تنظیمات گرافیک تیک میزنه گرافیک من 1ونیم گیگ تا 3 گیگ شر میشه مدل amd radeon 7450m هست راستی رمم هم 4 گیگ ddr3 هست و core i5 چهار هسته ای هست.ولی تیک میزنه موقع اجرا بازی مولتی تسکینگ رو که میبینم رم پر هست و صفر مگ خالیه.امروز فردا هم یه 4گیگ دیگه میگیرم تا 8 بشه.به نظرتون ممکنه با رم بیشتر حل شه؟
راستی بازی من به هیچ عنوان با high performance بالا نمیاد و ارور has stopped میده ولی رو power saving که میزارم میاد.گراف هم آپ نکردم به نظرتون این آپ 15.6 amd میخوره به مدل گرافیکم؟
موضوعها: 5
(07-05-2015, 07:32 PM)Mr.Mehdi نوشته است: دوستان یکی این سه فایل اپلود کنه tailgater.yft ...tailgater_hi.yft
.....tailgater.ytd
اینا نتو D:\Program Files (x86)\Grand Theft Auto V\x64e.rpf\levels\gta5\vehicles.rpf\
هستن که باید با اپن ای وی اکسپورت کنین
ممنون میشم
فوری دوستان اگه میتونید بدین