موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
جوری که من گفتم انجام بدید هیچ اپدیت نمی شه خودمم در حال حاضر دارم از ویندوز 10 استفاده می کنم
موضوعها: 5
(08-09-2015, 11:19 PM)Project Amir نوشته است: دوستان می تونند اپدیت خودکار ویندوز خود رو به این روش انجام دهند
. Run را باز کنید. (کلید Windows + R را کلیک کنید)
2. بعد از باز شدن پنجره، دستور زیر را در این پنجره بنویسید و اینتر را بزنید:
Services.msc
3. صفحه ای برای شما باز می شود؛ در لیست به دنبال گزینه Windows Update بگردید و بر روی آن دوبار کلیک کنید تا پنجره آن باز شود.
4. در این پنجره از قسمت Startup Type گزینه Disable را انتخاب کنید.
5. در پایین پنجره گزینه ای به نام Stop وجود دارد. کافی است بر روی آن کلیک کنید تا آپدیت خودکار ویندوز غیر فعال شود.
این کار یه مشکل دیگه ای هم داره که وقتی این رو ببندید از استوری ویندوز چیزی نمیتونید دانلود کنید
موضوعها: 79
پلتفرم های شما:
سلام دوستان، من ویندوز 7 دارم و به دلایلی مجبور شدم هاردمو عوض کنم و ویندوز رو دوباره بریزم، ولی الان یه مشکلی هست، قبل از اینکه هاردو عوض کنم، ویندوز 10 رو با این که رزرو نکرده بودم، برای دانلود حاضر بود و میتونستم دانلود و نصب کنم، ولی الان که ویندوزو عوض کردم دیگه اون پیغام نمیاد، توی سایت مایکروسافت هم گشتم ولی اون مشکلاتی که نوشته شده بود که باعث میشن پیغام دانلود نیاد رو من نداشتم، چجوری الان میتونم ویندوز 10 رو بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
موضوعها: 5
(08-11-2015, 03:25 PM)omidkhalafbeigi نوشته است: سلام دوستان، من ویندوز 7 دارم و به دلایلی مجبور شدم هاردمو عوض کنم و ویندوز رو دوباره بریزم، ولی الان یه مشکلی هست، قبل از اینکه هاردو عوض کنم، ویندوز 10 رو با این که رزرو نکرده بودم، برای دانلود حاضر بود و میتونستم دانلود و نصب کنم، ولی الان که ویندوزو عوض کردم دیگه اون پیغام نمیاد، توی سایت مایکروسافت هم گشتم ولی اون مشکلاتی که نوشته شده بود که باعث میشن پیغام دانلود نیاد رو من نداشتم، چجوری الان میتونم ویندوز 10 رو بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
خود ویندور رو دانلود کن که حجمش 3 گیگه :D :D