امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MGS V: The Phantom Pain | Official Thread
(08-24-2015, 08:23 PM)BadBoy4Ever نوشته است: خوب اون ظمان که نسخه یک اومده بود که ملت نمیتونستن نسخه 3 رو برن که  :D
یعنی به ترتیب اشتباهه ؟

داستان نسخه 3 اول از همه هست بهتره اول سه رو بری. ترتیب دقیقشون رو مطمین نیستم و دقیق یادم نیست الان. شاید به ترتیب نری بهتر باشه اخه Raminxx هم همینو میگفت
[تصویر:  au3i7l6pt76a84m7fnic.jpg]
پاسخ
یه توضیح بدم در مورد اسنیک‌ها:

اسنیک اصلی یا بیگ باس شخصیت نسخه سوم هست و یه جورایی پدر سالید اسنیک، لیکوئید اسنیک و سالیدوس اسنیک به حساب میاد که شخصیت اصلی این نسخه هم هست. توی نسخه‌های قبل هم اگه اشتباه نکنم فقط توی شماره 3 و پیس واکر کنترلش رو به دست داشتیم.

سالید اسنیک یکی از سه قلوهای کلون شده‌یِ بیگ باس هست که از لحاظ شباهت ظاهری خیلی کم شبیه به بیگ‌باس هست. سالید اسنیک شخصیت اصلیِ نسخه‌ی اول و چهارم متال گیر سالید بوده، توی نسخه دوم هم کنترلش رو یه قسمت کوتاهی به دست داشتیم.

لیکوئید اسنیک هم یکی دیگه از اون سه تا هست، شباهت ظاهری چندانی به بیگ باس نداره ولی خب کمی هم شبیهشه... توی هیچ نسخه‌ای کنترل اون رو به دست نداشتیم، یه جورایی یه شخصیت فرعی مهم به حساب میاد لیکوئید. توی تریلرهای داستانی این نسخه اگه توجه کنید یه بچه هست که با بیگ باس مبارزه می‌کنه و توی یه تریلر دیگه سوار متال‌گیر میخاد بیگ‌باس رو بکشه، تئوری‌هایی هست که میگن اون لیکوئیده...

سالیدوس اسنیک هم اون یکی کلون بیگ‌باس هست؛ فک کنم توی نسخه 4ـم یکی از دشمنای اصلیِ بازی سالیدوس ـه! از لحاظ شباهت ظاهری هم بسیار تا بسیار شبیه به بیگ باس هست...

جریان اینا خیلی خیلی پیچیده هست. (داستانی که بینشون هست رو می‌گم.) اگه میخاید کامل متوجه بشید یه سرچ بزنید "داستان سری متال گیر" چن تا مقاله خوب و پرمحتوا توی سطح نت پیدا می‌کنید.
پاسخ
با سلام خدمت تمامی طرفداران عزیز این بازی
دوستان من بازی رو انجام دادم و یک مرحله رو هم رفتم اگر خواستید بگید تا با عکس براتون توضیح بدم.
این رو هم بگم برای این دارم میگم اگر خواستید بگید تا براتون توضیح بدم چون شاید بعضی ها دلشون می خواد خودشون بازی رو بازی کنند برای همین این سوال رو پرسیدم حالا اگه موافق هستید اعلام کنید تا شروع کنم.
راستی مطمین باشید اسپویل نمی کنم.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
اون یارو آتیشه تو تریلر کی بود؟
پاسخ
(08-29-2015, 07:24 PM)0099 نوشته است: اون یارو آتیشه تو تریلر کی بود؟
والا خودم هنوز نفمیدم و رابطه ای که با بیگ باس داره ولی این به همراه یک موجود دیگه (نمی گم چی هست برای همون قضیه اسپویل) دنبال بیگ باس هستند و هر جا که اون موجود باشه این مرد آتیشی هم هست و در حال تعقیب بیگ باس هست. یک احتمال دیگه هم میدم که این جز تخیلات بیگ باس باشه به دلیل اینکه 9 سال در کما بوده و تحت تاثیر دارو ها ولی از طرفی دیگه فرض خودم رو رد می کنم چون افراد حاظر در اون مکان این Fire Man رو می بینند.
به این عکس هنری دفت کن که از بازی گرفتم.

[تصویر:  wfo1_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_6.png]
پاسخ
(08-29-2015, 07:34 PM)مجید نصر نوشته است:
(08-29-2015, 07:24 PM)0099 نوشته است: اون یارو آتیشه تو تریلر کی بود؟
والا خودم هنوز نفمیدم و رابطه ای که با بیگ باس داره ولی این به همراه یک موجود دیگه (نمی گم چی هست برای همون قضیه اسپویل) دنبال بیگ باس هستند و هر جا که اون موجود باشه این مرد آتیشی هم هست و در حال تعقیب بیگ باس هست. یک احتمال دیگه هم میدم که این جز تخیلات بیگ باس باشه به دلیل اینکه 9 سال در کما بوده و تحت تاثیر دارو ها ولی از طرفی دیگه فرض خودم رو رد می کنم چون افراد حاظر در اون مکان این Fire Man رو می بینند.
به این عکس هنری دفت کن که از بازی گرفتم.

هر چه قدر می خوای اسپول کن فقط اولش بنویس خطر اسپویل
پاسخ
در ابتدا بگم که نظرم بخش کوچیکی از داستان MGS 3 و حتی MGS 5 رو اسپویل میکنه.
من بازی رو انجام ندادم، اما خب در کامل کردن حرف های مجید باید بگم که این مرد آتشی Volgin هستش. این شخصیت توی MGS 3 نقش مهمی داشت و اگه اشتباه نکنم هم میشه به نوعی گفت که شروع عملیات Snake Eater، که توی MGS 3 (اسم کامل بازی= Metal Gear Solid 3: Snake Eater، که از همون اسم عملیات برگرفته شده) رخ داد، هم زیر سر خودش بود. توی همین نسخه هم با اسنیک مبارزه میکنه و شکست میخوره (در آخر یه رعد و برق از آسمون بهش اصابت میکنه و آتیش میگیره).
توی اطلاعاتی که قبل از انتشار MGS 5 هم منتشر شده بودن اومده بود که:
Volgin با وجود حوادث MGS 3، کاملا نمرده اما خب جراحت های خیلی سنگینی برداشته و مرگ مغزی شده.
20 سال بعد از اون حادثه، بدن Volgin توسط دانشمندای روسی دوباره بازسازی میشه، روش تحقیقاتی انجام میشه و بهش اسم رمزی Man on Fire داده میشه.
توی این بیمارستان هم اون شخصیت دومی که مجید ازش اسم نبرد، سایکو مانتیس هست و فکر کنم که سعی داره با کمک همین کلنل ولگن از فرار بیگ باس جلوگیری کنه.
همچنین توی همون اطلاعات هم اومده بود که حضور ولگن فقط به همین ظاهر شدن های این شکلی در کنار سایکو مانتیس خلاصه نمیشه و در بخشی از بازی هم باهاش مبارزه میکنیم.
پاسخ
خب باتشکر از ابراهیم عزیز بابت توضیحات و تکمیل صحبت های من حالا که ابراهیم توضیحات تکمیلی رو داد منم مرحله ی بیرستان رو به همراه عکس میگم براتون.
دوستان این رو هم بگم که نمی دونم حرف هایی که میزنم اسپویل هست یا نه ولی خطر اسپویل
خب بازی وقتی شروع میشه صفحه سیاه هست و فقط صدای نفس زدن و صدا ی پا میاد در همین حین اسم عوامل بازی به نمایش داده میشه. بعد از نمایش دادن اسم عوامل صفحه ای به ظاهر سینماتیک نمایش داده میشه و پلک زدن و راه رفتن پرستاران بیمارستان و باز در همین حال اسم سازنده ها نشون داده میشه.
[تصویر:  wd7o_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain.png]

بعد از مدتی یکی از پرستار ها به برای تعویض سرم مردی که زوی تخت دراز کشیده میاد و در همین حال صفحه ی بازی از تار بودن در میاد و واضح میشه و بعد این اتفاق مرد روی تخت صدای ناله ای از خودش در میاره و پرستار متوجه میشه و سریع میره که دکتر بخش رو صدا کنه.

[تصویر:  ndam_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_1.png]

بعد از این اتفاق دکتر به بالای مرد بیمار میاد و منوی بازی ظاهر میشه. منوی بازی منوی خیلی شیک و ساده ای هست و بعد از زدن دکمه ی Start با دو گزینه ی Start New Game و Option ظاهر میشید.

[تصویر:  wmpz_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_2.png]

بعد از زدن گزینه ی بازی جدید یک صفحه ی سیاه نمایش داده میشه و و متنی با این پیام که سه بعد از بیدار شدن شروع میشه و می بینیم که دکتر اومده بالا سر مرد بیمار و توضیحات رو میده که چه اتفاقی افتاده و چه مدت در کما بوده و وقتی مرد می فهمه 9 سال در کما بوده شروع می کنه به بی تابی کردن که پرستار آمپول آرامش بخش بهش تزریق می کنه و مرد بی هوش میشه. در جریان اینکه دکتر هر بار که مرد بیدار میشه و مسایل این نه سال رو برایش تعریف می کنه از این آمپول های آرامش بخش زیاد بهش تزریق میشه.

[تصویر:  pq7f_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_4.png]

حالا می رسیم به این عکس بالا خب وقتی این قضیه آرامش بخش ها تموم میشه دکتر شروع می کنه توضیحات تکمیلی رو به مرد دادن و میگه اسمت Ahad هست. در همین حین که دکتر داره توضیحات رو به Ahad میده شاهد این هستیم که یک نفر یکی از پرستار ها رو با یک طناب خفه می کنه و میاد سراغ دکتر و طناب رو می ندازه دور گردن دکتر تا خفه بشه و در همین حال دکتر یک کلت در میاره ولی کاری ازش برنمیاد و کلت از دستش می افته و Ahad هم از تخت می افته پایین. اون زن میره دم پنجره و شروع می کنه با یک شخصی صحبت کردن در رابطه با این موضوع و در آخر میگه هنوز تمومش نکرده و الان میره سراغش Ahad که این موضوع رو شنید با جون کندن سعی می کنه خودش رو به کلتی که روی زمین افتاده بر داره ولی موفق نمیشه و اون زن کلت رو بر میدره و میان دو آبرو Ahad رو نشونه می گیره و که یک دفعه یه مردی با لباس مریض ها و صورت باند پیچی می پره روی پشت زنه و مانع این کار میشه و شروع می کنه به مشت زدن که زنه با یه حرکت خفن صورت باندی رو میندازه. در همین حین یک سری اتفاقات می افته که اکه بخوام توضیحش بدم خیلی طولانی میشه برای همین تا همین جا بدونید که زنه رو آتش می زنند و فرار می کنند.

[تصویر:  ct6d_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_5.png]
این تصویر مال موقع فرار از بیمارستان هست که Ahad به خاطر اینکه نه سال در کما بوده نمی توه راه بره. بعد از کمی راه خزیدن و مخفی بودن از دست کسایی که به بیمارستان حمله کردند و قتل عامی در بیمارستان دارند انجام می دند Ahad شروع به راه رفتن می کنه و بازم فرار و مخفی کاری تا اینکه به این صحنه می رسیم که در یک جایی گیر می کنیم که مامور ها قصد جان ما رو دارند و می خواند مارو بکشند که Fire man میاد که میشه این عکس

خب دیگه توضیحات تکمیلی رو در مورد این شخصیت نمی دم چون ابراهیم جان زحمتش رو کشید. خلاصه مرد آتشی اون مامور ها رو می کشه و میندازه دنبال ما و ما هم فرار می کنیم توی همین قضیه کله باندی اسلحه دار میشه و جلو تر که رفتیم ما هم اسلحه به دست میشیم.
دوستان توجه داشته باشید شما رو نمی دونم ولی توی این مرحله این مرد آتشی با اون سایکو مانتیس که ظاهرش اینجوری هست که ماسک تنفس هوا روی صورتش قرار داده و استین هاش هم بلند از دست هاش هست خیلی روی اعصاب راه میرند.
حالا دیگه از داستان و اتفاقات بازی چیزی نمیگم و واگذار می کنم به خودتون و از الان روی تجربه ی خودم از گیم پلی بازی و جزییات بازی میگم.

اول به این دو عکس توجه کنید.
[تصویر:  l7ak_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_7.png]

[تصویر:  4hmq_metal_gear_solid_v_the_phantom_pain_8.png]

خب همون طور که می بینید می تونید به دو حالت اول شخص و سوم شخص تیراندازی کنید که در نوع خودش خیلی جالبه و لذت خاصی داره.
نحوه ی راه رفتن کارکتر های بازی و برخورد اون ها با اجسام خیلی عالی کار شده تا اینجا که در قسمتی وقتی می خواید پرده های تخت ها رو کنار بزنید Aghad دستش رو برای کنار زدن پرده ها دراز می کنه. سیستم کاور گیری بازی خیلی خوب بود و خیلی طبیعی بود. در مورد گرافیک بگم که چون من روی نسل هفتم بازی کردم اصلا راضی نبودم البته خیلی بهتر از بازی هایی بود که روی نسل هفت منتشر شده بود.بافت ها برای نسل هفت خوب بود ولی وقتی وارد محیط ازاد بازی میشدید با پرش سایه ها رو به رو می شدید و دور صورت کارکتر ها یه حالت سایه ای که هی میره و میاد ظاهر میشد. افکت خون هم بد نبودم وقتی به دشمن ها شلیک می کنید مثل این می مونه که یه پلاستیک خون منفجر میشه.
کلا از گرافیک بخوام بگم برای نسل هفت اونم برای این بازی بد نبود میشد تحمل کرد و بازی کرد ولی پیشنهاد می کنم یا روی PC و یا روی کنسول های نسل هشتم این بازی رو بازی کنید.
موسیقی بازی عالی بود. موسیقی هایی که در صحنه های بازی نوااخته میشد خیلی خوب کار شده بود و واقعا گوش دادن به اون ها لذت بخش بود. پس حتما بهتون پیشنهاد می کنم که آلبوم موسیقی این بازی رو تهیه کنید و لذت ببرید.
پایان
پاسخ
این مگه بیگ باس نیست؟چرا بهش می گن Ahad؟این نکته خیلی برام عجیبه!نکنه هویتشو فراموش کرده؟
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
اون زنه که با   FIRE man دنبال بیگ باس بود کیه ؟ کسی میدونه ؟
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  Outlast 2 | Official Thread HardCore Gamer 10 6,721 04-29-2017, 01:53 PM
آخرین ارسال: adams-khersi
  Final Fantasy XV | Official Thread Old Snake 73 28,311 04-29-2017, 01:50 PM
آخرین ارسال: adams-khersi
  The Witcher 3: Wild Hunt | Official Thread Tyrion 486 98,817 04-23-2017, 09:32 PM
آخرین ارسال: amir_rs75
  The Climb | Official Thread Station 7 3,871 04-20-2017, 01:23 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  Destiny 2| Official Thread Station 0 2,016 04-04-2017, 08:14 PM
آخرین ارسال: Station

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان