امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک اختصاصی سوالات و مشکلات شما درباره ویندوز
سلام.
کارت گرافیک من از DIRECTX 11.2 پشتیبانی میکنه و الان 11 رو نصب کردم . هرچی دنبال 11.2 گشتم نبود. چجوری میتونم به این نسخه اپدیتش کنم؟ :huh:
ویندوزم هم 7 64 بیت سرویس پک یک هستش که توی سایت مایکروسافت خوندم دیدم 11.1 رو پشتیبانی میکنه و همون 11.1 هم نتونستم پیدا کنم .
لطفا کمکم کنید و بگید چجوری به 11.1 یا 11.2 آپدیتش کنم
پاسخ
سلام. دوستان این نسخه های ویندوز 8.1 که مثلا Enterprise ، pro و ... رو داره لطفاً همه توضیحاتش رو بگین. من خودم قبلا خودنم اما یادم رفته. لطفا توضیحات همه نسخه هاشو در پاسخ بفرستید. ممنون.
پاسخ
(09-11-2015, 10:02 PM)Hazhir نوشته است: سلام. دوستان این نسخه های ویندوز 8.1 که مثلا Enterprise ، pro و ... رو داره لطفاً همه توضیحاتش رو بگین. من خودم قبلا خودنم اما یادم رفته. لطفا توضیحات همه نسخه هاشو در پاسخ بفرستید. ممنون.

توضیحان کاملش این جا هست. انترپرایز برای شرکت هاس و برای کاربری خانگی Home و Pro کافی هستن.
[تصویر:  au3i7l6pt76a84m7fnic.jpg]
پاسخ
فرقش توی امکانات و نرم افزارای داخلی ویندوزه.مثلا نسخه home امکانات کمتری نسبت به pro داره.و در مقابل قیمت کمتریم داره.البته اگه بخواید ارجینال بخرید.کرکی معمولا همه رو یکجا تو یه پک بهتون میدن.اینترپرایز نسخه تجاریه.اگه کرکی میگیری اینو نصب کن ضرر نمیکنی. :D
پاسخ
آقا چند وقتی هست که ویندوز بنده بعد از یک روز کند میشه. 
هفتۀ پیش ویندوز 10 رو نصب کردم ولی ازش خوشم نیومد و آمدم همین ویندوز 7 ولی ویندوز بعد از یک روز کند شد. دوباره عوض کردم بازم کند بود. و دیروز هم بار دیگه هم عوض کردم بازم کند هست.
آنتی ویروس هم روش نصبه.
چیکار کنم حالا؟ راه حلی وجود داره؟
پاسخ
سلام. (ویندوز ده بر پشتیبانی از بازی ها به بهترین نحو ممکن تاکید دارد). من چون سیستمم ضعیفه. میخوام بازی قدیمی بخرم. و مایکروسافت لیست بازی های ناسازگار رو گفته:
  • Avengers Alliance

• BigFishGames.com – Activation errors; DRM issues

• Counter Strike Nexon Zombies

• Cry of Fear

• Defense Grid : The Awakening

• Grand Theft Auto 5 iFruit App (Windows Store)

• GTA (Original GTA Steam version that came with bundle) – Display Issues

• Hamachi

• Metal of Honor : Airborne

• Quake 3 Arena – Display issues

• Rift

• Rocksmith

• Shadowgrounds

• Shadowgrounds : Survivor – Crashed after menu at game load

• Skiddy the Slippery Puzzle

• Star Wars Battlefront II – loads menu, fails to load mission.

• Star Wars Commander App

• Stronghold HD

• The Ultimate Doom (steam ver that plays in DosBox) – freezes at title

• The Ultimate Doom (Steam version that plays in DosBox)

• Tomb Raider (VI) : The Angel Of Darkness

• Unity Of Command – “Loads into game but gets stuck at loading screen when choosing a game. Plays music,

• but nothing happens.”

• Crusader: No Remorse – crashes on exit
خوشبختانه بازی های مدنظرم توی لیست نیست. آیا فقط از همین بازی ها پشتیبانی نمیکنه؟ یا ویندوز سون نصب کنم؟
[تصویر:  2pteqp02pab2bdodgq.jpg]
Dreams
Only On PlayStation
Coming Soon...
پاسخ
(09-18-2015, 08:09 PM)Vikings نوشته است: سلام. (ویندوز ده بر پشتیبانی از بازی ها به بهترین نحو ممکن تاکید دارد). من چون سیستمم ضعیفه. میخوام بازی قدیمی بخرم. و مایکروسافت لیست بازی های ناسازگار رو گفته:
  • Avengers Alliance

• BigFishGames.com – Activation errors; DRM issues

• Counter Strike Nexon Zombies

• Cry of Fear

• Defense Grid : The Awakening

• Grand Theft Auto 5 iFruit App (Windows Store)

• GTA (Original GTA Steam version that came with bundle) – Display Issues

• Hamachi

• Metal of Honor : Airborne

• Quake 3 Arena – Display issues

• Rift

• Rocksmith

• Shadowgrounds

• Shadowgrounds : Survivor – Crashed after menu at game load

• Skiddy the Slippery Puzzle

• Star Wars Battlefront II – loads menu, fails to load mission.

• Star Wars Commander App

• Stronghold HD

• The Ultimate Doom (steam ver that plays in DosBox) – freezes at title

• The Ultimate Doom (Steam version that plays in DosBox)

• Tomb Raider (VI) : The Angel Of Darkness

• Unity Of Command – “Loads into game but gets stuck at loading screen when choosing a game. Plays music,

• but nothing happens.”

• Crusader: No Remorse – crashes on exit
خوشبختانه بازی های مدنظرم توی لیست نیست. آیا فقط از همین بازی ها پشتیبانی نمیکنه؟ یا ویندوز سون نصب کنم؟

شاید دیگه بازیهای هم باشه، مثلا Max Payne 1 و 2 چون این دو بازی به زور توی ویندوز 7 بالا میومد، توی ویندوز 8 و  8.1 که اصلا بالا نمیاد. و خیلی بازیهای دیگه که DirectX 9 میخواد
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
بچه ها من یه مشکلی دارم، من ویندوز 10 رو از سایت دانلود ها دانلود کردم و با فلش نصب کردم، بعدش هم رجیسترش کردم، وقتی که Auto Driver رو باز کردم تمامی درایور ها نصب شد الی کارت گرافیک، مدل کارت گرافیکم اینه AMD Radeon HD 7520G.
AMD Catalyst 15.8 و 15.7.1 که نسخه مخصوص ویندوز 10 و نسخه 64 بیت هم نصب کردم اما بازم نشد.
وقتی که میرم توی بخش Screen Resulotion میبینم که فقط Dedicated Graphic و System Graphic صفره.
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
دوستان وقتی میخوام یه یوزر جدید برای برادرم بسازم این مشکلو دارم!
چه کنم؟

[تصویر:  88z2pjhboe2btwc96wa6_thumb.jpg]
پاسخ
(09-18-2015, 10:12 PM)Jon Snow نوشته است: دوستان وقتی میخوام یه یوزر جدید برای برادرم بسازم این مشکلو دارم!
چه کنم؟

[تصویر:  88z2pjhboe2btwc96wa6_thumb.jpg]
سلام.اگه میخواین یه یوزر جدید بسازین باید گزینه پایین یعنی add someone else to this PC رو انتخاب کنید.دسترسی یوزر رو هم ممبر قرار میدید تا خودتون به همه کارها نظارت داشته باشین.گویا شما گزینه بالا رو انتخاب کردید که ارور داده.
موفق باشین.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویندوز ۱۰ برای بازی خوب است؟ Cpt. John "Soap" MacTavish 13 7,156 08-03-2019, 01:55 PM
آخرین ارسال: maxpaingame
  آپدیت ویندوز 10 mohaX10Xmad 0 1,661 07-02-2017, 03:08 PM
آخرین ارسال: mohaX10Xmad
  تاپیک جامع ویندوز10 |آموزش رفع مشکل دانلود و... علیرضا! 160 49,284 01-20-2017, 03:18 PM
آخرین ارسال: who i am
  برنامه های دسکتاپ ویندوز در ویندوز استور منتشر می شوند tamirat 1 1,997 09-26-2016, 05:45 PM
آخرین ارسال: Marcus Holloway
  نحوه ی کرک کردن برنامه های ویندوز 8 Ct Os 2 2,850 09-18-2016, 06:39 PM
آخرین ارسال: The Grand Tour

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان