موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
داداش باید اون آسانسورارو بکشی بالا بتمنو بفرستی توش بعد آروم بتموبیلو ببری جولو و ادامه
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
بروبچ اون مرحله که چند لحظه کنترل گوردونو میده بهمون و میریم سراغ اون 5 نفر که خون جوکرو تو بدنشون داشتن
بعدش که بتمن میاد بازی تصویرش از بین میره و صفحه سیاه میشه و فقط صدا هست
مشکل از کجاست ؟
موضوعها: 4
سلام…
من تومرحله ای هستم که اون دختره با سربازاش میرن تو اون خونه که بتمن هست بعد بهت یه دستگاهی میده که میتونه صدا دختر رو ضبط کنه بعد به سربازا دستور بده من همشون رو کشتم رفتم داخل اون زنه که فرار کرده بود رو رابین گرفت برد بعد رفتم بالا همون اتاقه باید یه علامت سوالو برداری نمیدونم چیکار کنم؟؟ ۴۸%
اون دو نفرو که میگه پیدا کن چجوری پیدا کنم
موضوعها: 0
09-24-2015, 03:25 PM
(آخرین ویرایش: 09-24-2015, 03:32 PM، توسط Senator xlii.)
یه سوال داشتم میشه بگین این مشکلات افت فریم با لگ که میگن با این اپدیت 273 مگی که برای فول انلاک یا cpy اومده حل میشه بازی اصلا کرک شده یا نه تو مغازه های کرکی فروش که هست ولی میشه اجراشون کرد
بعد یه سوال دیگه سیستمم اینه
Cpu i5 4460 3.2 ghz
Ram 8gig
Vga gtx750ti 2gb
Win 8.1 64
میتونم بازی رو رو 720p با تنظیمات high یا high-medium بیارم بدون اپدیت با فریم 40 یا 35 اینا
موضوعها: 9
پلتفرم های شما:
11-18-2015, 07:57 PM
(آخرین ویرایش: 11-18-2015, 08:03 PM، توسط EA FAN.)
سلام از سیو بازی چطوری استفاده کنم؟
به هیچ وجه کار نمیکنه
آگه کسی سیو اونجارو داره بزاره
مراحل فرعیم مهم نیستن
keep
calm
and say
hala madrid
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
اون سیم کارت رو پیدا کردی؟ (نمیدونم شاید مموری بود) که میندازه زیر یه چیزی
[font=GFRegular, 'Helvetica Neue', HelveticaNeue, Arial, sans-serif]The chain of retaliation is what will truly bind this board together as one[/font]