موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
دوستان من اپیزود 6 رو که رفتم یهو 4 مرحله یکجا باز شد مگه نباید مرحله ی 7 باز شه؟ الان برم مرحله ی 10؟ اینطوری زود میرسم آخر ...
سلام دوستان
من الان مرحله 34 که اسمش back up back down هست رو تموم کردم ...دیگه هیچ مرحله ای بم ندادش... چیکار کنم?تویه side up list یه مرحله رد رنگ هستش که تویه عکس زیر معلومه
مرحله 144 فرعی هستش ...باید اونو رد کنم ?چجوری ؟اصن باید چیکار کنم من میرم اونجا همه رو هم میکشم همه جا رم میگردم ولی هیچی پیدا نمیکنم .!!!!!! میشه راهنمایی کنید لطفا ...اگه میشه سریع تر
(10-02-2015, 12:20 PM)Dead_keeper نوشته است: سلام دوستان
من الان مرحله 34 که اسمش back up back down هست رو تموم کردم ...دیگه هیچ مرحله ای بم ندادش... چیکار کنم?تویه side up list یه مرحله رد رنگ هستش که تویه عکس زیر معلومه
مرحله 144 فرعی هستش ...باید اونو رد کنم ?چجوری ؟اصن باید چیکار کنم من میرم اونجا همه رو هم میکشم همه جا رم میگردم ولی هیچی پیدا نمیکنم .!!!!!! میشه راهنمایی کنید لطفا ...اگه میشه سریع تر
دوستان لطفا یکی جواب بده دیگه من هنوز اونجارو گیر کردم...ای بابا...ممنون
پلتفرم های شما:
دوستان تو بازی Metal Gear Solid V The Phantom Pain مهارت یا skill هست؟ مثلا تو مخفی کاری یا درگیری و غیره
درضمن این بازی کلا چند اپیزود هستش؟
موضوعها: 0
سلام آقا من تو اپیزود 15 گیر کردم چجوری این کامیونرو ببرم بالونم هم لول دو هستش نمیتونم اکسترکتش بکنم
:cool:
موضوعها: 0
سلام من تا اپیزود 10 رفتم الان بقیه مراحل نماید منظورم 11 به بعد هست بازی هم 8% کامل شده.