موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
اگه اینطوره پس چرا بیگ باس از همون چشم مصنوعی بعد از این ماجرا استفاده نمیکنه؟
با این حال من تحقیقاتم را تا چند روز دیگه تموم می کنم و بهتون دلیل برای بیگ باس نبودن اسماعیل میگم :D
[font=GFRegular, 'Helvetica Neue', HelveticaNeue, Arial, sans-serif]The chain of retaliation is what will truly bind this board together as one[/font]
Marshall Bruce Mathers
مهمان
(10-20-2015, 09:19 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است: (10-20-2015, 09:16 PM)Geniuss نوشته است: (10-20-2015, 09:14 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است: (10-20-2015, 09:11 PM)Venom snake نوشته است: (10-20-2015, 08:54 PM)ALI-UNCHARTED 4 نوشته است: عزیز ثابت شده ست که بیگ باسه حتی اسلات هم با این اسم صداش کرد
http://metalgear.wikia.com/wiki/Big_Boss
عزیز جواب حرف منو بده بعد من حرفتو قبول میکنم:
اگه به صورت اسماعیل توجه کنی نه سبیل داره نه چشمش کوره
در ضمن اگه توجه کنی موقع تصادف هنوز شبه اما وقتی آسلات با بیگ باس(وقایع مرحله آخر) صحبت میکنه و پاسپورتش رو بهش میده هوا داره روشن میشه. در حالی که وقتی ونوم بیدار میشه هوا تاریکه هنوز!
جواب اول و دوم اینه
این حرفو بیگ اسنک بهم گفته:دلیلش اینه زمانی که اسلات پیش بیگ باس میره اگه توجه کنی پست سرش پل ریخته یعنی اول بیگ باس رو یه جای امن میزاره و ونوم رو نجات میده و بعد میره پیش بیگ باس بقیه ماجرا
اينجا بازم سوال پيش مياد
چرا توي تريلر قبل از انتشار بازي ديديم اون لحظه كه اسنيك سواره موتوره شبه ولي توي خود بازي روز بود
یا ربطی به چپتر 3 داره و یا شرکت های بازی ساز برای سردرگم کردن بازی کن میان اطلاعات غلط رو توی تریلر ها به نمایش میگذراند تا بازی باز با چیز های جدیدی رو به رو بشه
نمونش هم last of us
اقا من کلا متال رو هنوز بازی نکردم و اینا .
اما مطمئنم اونچیزی که تو تریلر دیدید میلنگه . تو بعضی بازی ها مثل بتمن ازتو تریلر ها ایستراگ درمیارن .
مثلا :
خطر اسپویل
تو بتمن در تریلر ال هو فالو یو نمیدونم ثانیه چند بود میبینید الفرد توی بتکیو داره لباس بتمن رو جمع میکنه و یکی دیگه اماده میکنه . خب این یعنی چی ؟ یعنی اخر بازی بتمن برای خودش مرگ فیک ردیف میکنه که بعد از گاز ترس اسکرکرو استفاده کنه و ...
پس مطمئنم اون چیزی که شما تو تریلر متال دیدین ( از کوجیما هم بعید نیست ) یکجاییش میلنگه
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
Big Snake
عزیز؛از اینکه شخصیت اصلی این نسخه بیگ باس نیست در این شکی نیست!.خب شونه رو زخمی میکنه چاقو تو قلبش نمیزنه که!
من گفتم که اسماعیل باید طوری نقش بازی میکرد که هویت اصلیش فاش نشه!
جناب چاقو تا دسته بره تو شونت راهت کارتو ادامه میدی؟
بله منم قبول دارم که ونوم بیگ باس نیست اما مرحله پری لاگ خیلی مرموزه!