موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
خب اگه اینطوری که شما میگید باشه، دیگه چپتر 3 میخوایم چیکار
بیگ باس اسماعیل شد اخر مرحله 46 هم که می بینیم Outer Heaven تاسیس شده
خب یک مرحله دیگه میزاشتن که سالید اسنیک بیاد این Venom رو بکشه بازی به خوبی تموم بشه
به نظرم تمامی این ها توهم بیگ باس اند. آرام بودن آسلات شاید عجیب ترین موضوع این بازی باشد
مگه میشه مگه داریم؟؟؟
[font=GFRegular, 'Helvetica Neue', HelveticaNeue, Arial, sans-serif]The chain of retaliation is what will truly bind this board together as one[/font]
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
من فقط مرحله ی مقدمه ی بازی رو بازی کردم و اینجور که شما دارید میگید Ishmael همون بیگ باس هست که خودش رو مخفی کرده ولی چرا توی مقدمه موقع فرار توی ماشین می میره؟ اگه این واقعا بیگ باس هست پس چرا مرد؟
نکته ی بعدی که خیلی راز آلود هست حضور Psycho Mantis هست. همان طور که خودتون بازی کردید Psycho Mantis دنبال بیگ باس هست و توی مرحلهی بیمارستان روی اعصاب هست ولی من نمی دونم برای چی کنار Liquid Snake هست. نی مرحله ی 51 بعد از اینکه بیگ باس به Liquid Snake شلیک می کنه و می بینیم که هنوز زنده هست به خاطر زره ای که پوشیده و بعد از صحبت های تهدید امیزی که بین این دو نفر رد و بدل میشه و اینکه Liquid Snake به بیگ باس که ما الان نمی دونم کی هست میگه پدر جزیره رو ترک می کنه و جزیره به آتش کشیده میشه ولی می بینیم که Psycho Mantis میاد و Liquid Snake رو بر میداره و به یه جای دیگه میبره. حالا من می خوام یکی بیاد تکلیف این قضیه رو برای من معلوم کنه که آقا دقیقا چی شد آخر؟ آخه اینم شد بازی یه سیاه لشکر سرکار هستند والا