امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
۱۰ بازی برتر ترسناک از نکاه IGN
نبود outlast باعث شد به صحت این مقاله شک کنم!
من که از RE 4 تو بچگی نترسیدم!تو outlast با هدفون و چراغ ها خاموش بعد 8 سال مجبور به تطهیر تنبانم شدم!
NGMI
پاسخ
(11-06-2015, 07:04 PM)bahal نوشته است: نبود outlast و amensia باعث شد به صحت این مقاله شک کنم!
من که از RE 4 تو بچگی نترسیدم!تو outlast با هدفون و چراغ ها خاموش بعد 8 سال مجبور به تطهیر تنبانم شدم!
اقا منبع قرار داده شده اگه شک داری یک سری به منبع بزن البته با تشکر از سعید۰۱۵۷
پاسخ
اتفاقا من از شما بخاطر ترجمه این خبر کمال تشکر را دارا هستم :D ولی دیگه IGN رو به اون صورت قبول ندارم و تنها دلیلی که دنبالش میکنم واسه کلیپ هاشه! :dodgy:
اصولا مقاله های IGN به درد خودشون میخوره و با سلیقه ی ما جور نیست! :(
جور هم باشه این مقاله بازی های خیلی ترسناک تر رو نیاورده :@
اگرچه وقتی تریلر outlast 2 رو دیدم این سری رو واسه همیشه ترک کردم بخاطر اون صلیب بر عکس و سوزان که نماد شی.طان پرستیه
من اولای تریلر و قتی اون صحنه رو دیدم سریع فیلمو پاک کردم!لا.مصب انقدر زیاد و قدرتمند شدند که نگو!
و من در این بین تنها در کنج عزلت خویش به گوشه ی دسکتاپ مینگرم تا شاید آنجا باشد مرحم زخم من Half-life3
NGMI
پاسخ
(11-06-2015, 08:14 PM)bahal نوشته است: اتفاقا من از شما بخاطر ترجمه این خبر کمال تشکر را دارا هستم :D ولی دیگه IGN رو به اون صورت قبول ندارم و تنها دلیلی که دنبالش میکنم واسه کلیپ هاشه! :dodgy:
اگرچه وقتی تریلر outlast 2 رو دیدم این سری رو واسه همیشه ترک کردم بخاطر اون صلیب بر عکس و سوزان که نماد شی.طان پرستیه
من اولای تریلر و قتی اون صحنه رو دیدم سریع فیلمو پاک کردم!لا.مصب انقدر زیاد و قدرتمند شدند که نگو!
و من در این بین تنها در کنج عزلت خویش به گوشه ی دسکتاپ مینگرم تا شاید آنجا باشد مرحم زخم من Half-life3
بله دوست عزیز یک چیزی میگم و خلاص چون بحث مذهبی ممنوع هست منم اون صحنه تو تریلر outlast 2 را دیدم و واقعا ناراحت شدم اینا همه شون همین طورین
پاسخ
باو جو چرا میدین آخه ؟!؟؟؟ صلیب سوزان نماد فرقه KKK هست که... بحثشو باز نمیکنم خودتون تحقیق کنین ولی ربطی به ماسون نداره
در ضمن شاهکارهایی مثل امنیژیا رو با بازی های مستقلی و ساده ای مثل اوت لست مقایسه نکنین که البته یه جورایی AAA شده جدیدا
پاسخ
(11-06-2015, 09:02 PM)who i am نوشته است:
(11-06-2015, 08:14 PM)bahal نوشته است: اتفاقا من از شما بخاطر ترجمه این خبر کمال تشکر را دارا هستم :D ولی دیگه IGN رو به اون صورت قبول ندارم و تنها دلیلی که دنبالش میکنم واسه کلیپ هاشه! :dodgy:
بله دوست عزیز یک چیزی میگم و خلاص چون بحث مذهبی ممنوع هست منم اون صحنه تو تریلر outlast 2 را دیدم و واقعا ناراحت شدم اینا همه شون همین طورین
من قوانین انجمن رو مطالعه کردم ولی باز هم از شما ممنونم
NGMI
پاسخ
به نظر من بازی های بالا هیچکدوم ترسناک نبودن . دلهره آور بودن طبیعیه همه از دست و پای قطع شده و دل و روده بدشون میاد اسم اینو که نمیشه گذاشت ترسناک اگه اشتباه نکنم به این سبک اسلشر میگن که مخاطب رو با صحنه های قتل های خیلی فجیع روبرو میکنه یه مثال فیلمی بزنم مثلا فیلم های پیچ اشتباه _saw و... اینها سبک اسلشر هستند و فیلم های کانجرینگ _ سریال سوپر نچرال و.... جز ترسناک ها هستند
پاسخ
(11-09-2015, 05:26 PM)t-reza-t نوشته است: به نظر من بازی های بالا هیچکدوم ترسناک نبودن . دلهره آور بودن طبیعیه همه از دست و پای قطع شده و دل و روده بدشون میاد اسم اینو که نمیشه گذاشت ترسناک اگه اشتباه نکنم به این سبک اسلشر میگن که مخاطب رو با صحنه های قتل های خیلی فجیع روبرو میکنه یه مثال فیلمی بزنم مثلا فیلم های پیچ اشتباه _saw و... اینها سبک اسلشر هستند و فیلم های کانجرینگ _ سریال سوپر نچرال و.... جز ترسناک ها هستند

silent hill و amnesia رو بازی کردی تاحالا؟ یا حتی dead space؟
اگه بازی کردی و همچین نظری میدی که...
اگرم نه حتما" تجربشون کن!
[تصویر:  tv0b_icarus_landing_system_by_ashwyerio-d6vcvnw.jpg]
پاسخ
dead space و silent hill رو بازی کردم اما amnesia رو خیر بازی نکردم
منظورتو بگو یعنی میخوای بگی تو سبک اسلشر نیستن؟؟؟
پاسخ
(11-09-2015, 05:26 PM)t-reza-t نوشته است: به نظر من بازی های بالا هیچکدوم ترسناک نبودن . دلهره آور بودن طبیعیه همه از دست و پای قطع شده و دل و روده بدشون میاد اسم اینو که نمیشه گذاشت ترسناک اگه اشتباه نکنم به این سبک اسلشر میگن که مخاطب رو با صحنه های قتل های خیلی فجیع روبرو میکنه یه مثال فیلمی بزنم مثلا فیلم های پیچ اشتباه _saw و... اینها سبک اسلشر هستند و فیلم های کانجرینگ _ سریال سوپر نچرال و.... جز ترسناک ها هستند

بنده amnesia رو بازی کردم
و سبک بازی اصلا ربطی به چیزی که شما گفتی نداره
شما بازی نکردی amnesia رو
این بازی واقعا ترسناک و البته بسیار سخته( dark sules رو می زاره تو جیب کوچیکش)
فقط همین رو بگم که بازی save نداره! یعنی یک بار که وارد بازی میشی باید تا اخرش بری
شما هم توی بازی فقط با یک ضربه می میرید!
بازی یک چیزی ترکیبی بین بازی فکری و بازی ترسناکه.

من فقط 30 دقیقه بازی کردمش.
(باید از یک زامبی فرار می کردم و در ها رو می بستم . زامبیه از من سریع تر می دویید! زامبیه منو کشت . منم اعصابم خورد شد و دیگه بازی نکردم)
Evil Always Find a Way 
.
[تصویر:  lcrm3sb41tlrjlr98p.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,500 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,506 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,820 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo
  ترس در مغز استخوان/ برترین عناوین ترسناک که باید تجربه کنید saeed aghababaee 8 5,218 04-12-2017, 03:32 AM
آخرین ارسال: Hitler.16

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان